Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kozmak

Android 4.0 a güncelleme yapan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Telefon xperia mini pro (sk17i)

1) 2.3 sürümünde çağrı kaydından tek tek numara silinmiyor tüm çağrı kaydını temizlemek zorunda kalıyorum, 4.0 da tek tek silme var mı?
    2) Telefonu babam kullanmakta, 2.3 biraz karışık ama alıştı sayılır, rehber çağrı kaydı uygulamaları 2.3le kıyasla nasıl?
    3) Kullanım olarak 2.3 mü 4.0 mı daha verimli, kolay?
    4) Menü geçişleri 4.0da nasıl?
    5) Şarj süresinde 4.0da bir iyileşme veya kötüleşme var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

tek tek numara siliniyor, çagrı ekranında silmek istediginiz aramanın üstüne basılı tutarsanız gelen seçenekte sili görceksiniz

bende 4.0 a geçmedim ve bilgim yok bende nasıl birşey oldugunu merak ediyorum :)

• Ekranın bu dört köşesindeki zımbırtıları nasıl kaldırabiliriz tamamen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglifeee

quote:

Android 4.0 a güncelleme yapan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Telefon xperia mini pro (sk17i)

1) 2.3 sürümünde çağrı kaydından tek tek numara silinmiyor tüm çağrı kaydını temizlemek zorunda kalıyorum, 4.0 da tek tek silme var mı?
    2) Telefonu babam kullanmakta, 2.3 biraz karışık ama alıştı sayılır, rehber çağrı kaydı uygulamaları 2.3le kıyasla nasıl?

tek tek numara siliniyor, çagrı ekranında silmek istediginiz aramanın üstüne basılı tutarsanız gelen seçenekte sili görceksiniz

bende 4.0 a geçmedim ve bilgim yok bende nasıl birşey oldugunu merak ediyorum :)

Teşekkürler hocam bilgi için, şimdi yükleme şansım yok da bir aksilik olmazsa birkaç hafta sonra yükleyip bakacağım, izlenimlerimi burada paylaşırım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thuglifeee

quote:

Teşekkürler hocam bilgi için, şimdi yükleme şansım yok da bir aksilik olmazsa birkaç hafta sonra yükleyip bakacağım, izlenimlerimi burada paylaşırım :)

Takipteyim o zaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Ekranın bu dört köşesindeki zımbırtıları nasıl kaldırabiliriz tamamen?

biri cevaplayabilir mi lütfennn ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver-Ninja

quote:

hocam telefon yanımda değil o yüzden bakamıyorum, tahmin yürüteyim, köşede ne varsa içinden kaldırınca kalkıyor olabilir mi? Ben aslında o kısa yolları seviyorum, her köşeye 1er tane kısa yol koymuştum. Bir de eğer hiçbir şekilde kalkmıyorsa kullandığınız arayüzü değiştirince kalkar, örneğin google play den go launcher gibi launcher lar indirip hoşunuza gideni kullanabilirsiniz, o zaman çok büyük ihtimalle kalkacaktır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• android 4 yükledim, artık wifi hiç çekmiyor, harika oldu bu ya
  • quote:

android 4 yükledim, artık wifi hiç çekmiyor, harika oldu bu ya

ya bu telefonda bu sorunlardan bir tek ısık titremesi var bende o da nadir gerisi sorunsz acba tek sanslı ben miyim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silver-Ninja

quote:

hocam telefon yanımda değil o yüzden bakamıyorum, tahmin yürüteyim, köşede ne varsa içinden kaldırınca kalkıyor olabilir mi? Ben aslında o kısa yolları seviyorum, her köşeye 1er tane kısa yol koymuştum. Bir de eğer hiçbir şekilde kalkmıyorsa kullandığınız arayüzü değiştirince kalkar, örneğin google play den go launcher gibi launcher lar indirip hoşunuza gideni kullanabilirsiniz, o zaman çok büyük ihtimalle kalkacaktır :)

go launcher yükleyince kalkıyor dogrudur

• quote:

Orijinalden alıntı: oxt

quote:

android 4 yükledim, artık wifi hiç çekmiyor, harika oldu bu ya

ya bu telefonda bu sorunlardan bir tek ısık titremesi var bende o da nadir gerisi sorunsz acba tek sanslı ben miyim :)

Bende de aynı şekilde hocam, ışık titremesi bence sorun değil. Sensör aşırı hızlı tepki veriyor ekrana, o sebeple ışık titriyor gibi oluyor, ışık titrerken parmağınızı ışık sensörünün üzerine koyunca titreme geçiyor :)

• arkadaşlar hala karar veremedım x10 mını ıle xperıa mını arasında kaldım x10 mınıde bu kadar sorun yok sonurum şarz haricinde

• Arkadaşlar ;
    Sony Ericson Mini ; Mccafe yüklü mü bu cihazda , programlar içinde gözüküyor ama aktif mi anlayamadım, telefonu kapatıp açtığımda bir uyarı geliyor onu es geçiyorum, kayıt neyin mi olmak gerek. Henüz yapmasamda ınternet bankacılığı için bir antivirüs olsa tam süper olacak, ya da virüs programı konusunda bir önerisi olan olur mu, mccafeyi kaldır başka kur gibi, hiç bulaşma vs gibi ( Bilgisayarımı çok kasan mccafeyi kaldırmış, beleş avastı kurmuştum mccafenin kasıntısı nedeniyle de ) :)
    şimdiden teşekkürler.
  • 4.0 yüklemesi ile ısındığında meydana gelen kendiliğinden geri tuş basma sorunu bir daha olmadı.
    Isınma sorun çıkarmıyor.
    Telefonu çok zorlayan biri değilim, biraz yüklensem yine başlar mı sorun bilmem, cesaret edemiyorum, iyiyim yani böyle

Titreme biraz daha azalmış gibi sanki ! ama hala var ; ama benim için sorun değil, çok duyarlı olmayan kullanıcılar içinde hiç sorun olmaz kanısındayım.

Şarj mevzusu da abartıldığı gibi değil bence, yoğun kullanıldığı sürece her cihazın şarjı az gidecektir, normal kullanımda benim 3 günü gördüğüm oldu.

4.0 yüklemesini beğenmedim, emin olmamakla birlikte , hayranlık duyduğum dokunmatik ekran biraz daha yavaşladı, telefonu ağırlaştırdığı vs. vs. kullanımı güzelleştiren olumlu yanları da var ama .. olmamış bu yapamamışlar bu 4.0 .. ... ama geri tuş basma sorununu kesmiş gibi gözüktüğü için ! başımızın üstünde yeri var dedik şimdilik ..

• yeni güncellemeyle beraber mesaj geldiğinde ışık yanmamaya başlamıştı. ona çözüm bulabilen var mı ?
  • beyler arka planda çalışan programları kapatmak için iyi bir program bilen var mı ???
  • beyler yeni xperia mini (st15i) aldim alir almaz ics yukledim. iki sorunum var yardimci olun lutfen:
    1.auto-rotation acik, ancak ne ana menu ne mesaj menusu ne whatsapp menusunda kendiliginden rotate olmuyor
    ancak mesaj programini acip, kamerayi acarsan (otomatik olarak goruntu donuyor), kameradan ciktiginda ekran donuk olarak kaliyor ve boylece buyuk klavyede yazabiliyorum.
    2.wi-fi sacma sapan kesiliyor, iyi cekmiyor, yakin mesafede dahi...
    benzer sorun yasayan??? sorunlarin cozumu hakkinda fikri olan???
  • arkadaşlar bu telefonu daha önce hizlialdan 611 tl ye satın almıştım.1.5 ay kullandıktan sonra
    hediye ettim.

şimdi aynı telefonu yurtdışından getirtmeyi planlıyorum .

150 dolara satılıyor yurtdışında yalnız

imei bu modellerde kolay değiştirelebiliyor mu?
    yoksa imei değiştirmek imkansız mı? bu modellerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkdejavu

arkadaşlar bu telefonu daha önce hizlialdan 611 tl ye satın almıştım.1.5 ay kullandıktan sonra
    hediye ettim.

şimdi aynı telefonu yurtdışından getirtmeyi planlıyorum .

150 dolara satılıyor yurtdışında yalnız

imei bu modellerde kolay değiştirelebiliyor mu?
    yoksa imei değiştirmek imkansız mı? bu modellerde

%99 çünkü ben c905 de dememiştim onda dahi kitlemişler

• xperia mini proya adam gibi kılıf kapak vs bulabilen var mı ?
  • Arkadaşlar sizlere birkaç sorum var,bilenler cevap verirse gerçekten çok sevinirim..

1-)Öncelikle xperia mini pro HD 500tl'ye garantili ve sıfır buldum sizce alayım mı?

2-)Xperia mini pro HD'ye jelly bean güncellemesi geldi mi yada gelecek mi?? son bir umut doğmuş diye okudum doğrumudur?

3-)Diyelim Jelly Bean yükseltmesi yapılmıyor ICS olarak kullanacağım,ne kaybetmiş olurum,neler kaçırırım yani farkı nedir bunu söylermisiniz en çok bunu merak ediyorum?

4-)Bu telefonun bilinen kronik sorunları var mı? varsa nedir? her telefonda çıkar mı?

cevap verenlerden allah razı olsun şimdiden,teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.