Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargom geldi. Cihaz çok hoşuma gitti, şarjını bitirip doldurduktan sonra update işlerine başlayacağım.

Bu arada ortam aydınlatmasına göre ekran kararıp aydınlanıyor bazen. Parmağımı sensörün üstüne getirdiğimde ekran aydınlatmasında değişmeler oluyor.

Titreme sorunu dediğiniz olay bu mu?
  • SD kart, takılmış haldeydi. Bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Kesinlikle Xperia Mini derim, ICS (4.0.4) .587 ile çok daha stabil oldu, JB'nin de geleceği söyleniyor.

Güncelleme yaptım. 4.0.4 - 4.1.B.0.431 son güncellemem.

Update Service'i de denedim ama sizin dediğiniz güncellemeyi bulamadı... Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 28 Ağustos 2012; 18:15:09 >
  • yeni güncelleme var mı ya
  • Ben miniye geldiğini , mini proya ise 2-3 hafta sonra geleceğini duydum. Ayrıca Sony'nin mini pro tarzı fiziksel klavyeli telefonlara veda edeceğini duymak kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan61

quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

yeni güncelleme var mı ya

http://blogs.sonymobile.com/products/2012/08/21/new-ice-cream-sandwich-software-version-for-2011-xperia-smartphones/

ics yaptım da ics den sonra yani ne bilim fix falan geldimi diye

• mini hd modelinde görüntülü görüşme özelliği var mı? (ön yüzde kamera )
  • Arkadaşlar media markt da 400ytl kampanyalı mini pro , nasıl cihaz kız arkadaşıma almayı düşünüyoruz, klavyesi haricinde dokunmatik kısımda klavye çıkıyormu istesek? birde aç kapa aç kapa fleksi bozuluyormu?
  • Ben Mini'ye hasta oldum!
  • Su cihazda tek sikintim sarj onuda halledersek tamam olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

Arkadaşlar media markt da 400ytl kampanyalı mini pro , nasıl cihaz kız arkadaşıma almayı düşünüyoruz, klavyesi haricinde dokunmatik kısımda klavye çıkıyormu istesek? birde aç kapa aç kapa fleksi bozuluyormu?

sanal klavyede var her çeşidinden o konuda sıkıntın olmasın. flexi bozulana kadar kızak çoktan bozulmuş olur, flexiye sıra gelemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

Arkadaşlar media markt da 400ytl kampanyalı mini pro , nasıl cihaz kız arkadaşıma almayı düşünüyoruz, klavyesi haricinde dokunmatik kısımda klavye çıkıyormu istesek? birde aç kapa aç kapa fleksi bozuluyormu?

arkadaşlar hangi media markt ta satılıyor bu fiyata? benim için alabilecek var mı?
  • Internet sitesinden bakin yada googlede var

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Internet sitesinden bakin yada googlede var

güzel fırsat ama media markt yok oldugum sehirde istanbulda da tanıdık yok alamayacagım galiba
  • Îlk titremem hayirli olsun

• mini pronun dokunmatik ekranı algılamaz oldu ve klavyeyi açtıgımda ekran kararıyodu servise verdim akıbeti ne olur dersiniz
  • Dostlar merhaba bu telefondan nerede bulabilirim hiç bir yerde yok olanlar da pahalı beyaz renk arıyorum bileniniz duyanınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Dostlar merhaba bu telefondan nerede bulabilirim hiç bir yerde yok olanlar da pahalı beyaz renk arıyorum bileniniz duyanınız var mı?

Beyaz oLani vatan'da var ama pahali. Mediamarkt'a bak. Bulamazsan hepsiburada.com'da siyahi var, ben hepsiburada'dan 548 TL'ye aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Dostlar merhaba bu telefondan nerede bulabilirim hiç bir yerde yok olanlar da pahalı beyaz renk arıyorum bileniniz duyanınız var mı?

Beyaz oLani vatan'da var ama pahali. Mediamarkt'a bak. Bulamazsan hepsiburada.com'da siyahi var, ben hepsiburada'dan 548 TL'ye aldim.

Hepsiburada da mini mevcut, klavyeli mini pro modeli yok...

İstanbul İstiklal caddesinde bir AVM var, sanırım adı Demirören plaza (yanılıyor olabilirim ismine dikkat etmedim) içinde Saturn diye elektronik malzeme satan 3 katlı büyük bir mağaza mevcut. Burada 7-8 adet BEYAZ sony xperia mini pro stokta var, ancak siyahı ne yazık ki yok... Fiyatı 489 yada 480 TL idi...

Bursa Nilüfer Mediamarkt ta fiyatı 549 TL ve sadece beyazı var... (400 TL diye yazılınca gidip baktım bugün)

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.