Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia minide klavye yok mini proda var
  • sağ olun. bi yakınım için qwertyli telefon lazım ama piyasadan baya çekilmiş sanırım bunlar.
  • Arkadaşlar merhaba, Ankara'da sony ericsson teknik servisi nerede bilen var mı? Vatan'a verirsem iş uzayacak çünkü. Sorun ne derseniz fotoğraf çekimi ile ilgili.
  • çektiğim fotoğraflar çok bulanık, neden olabilir acaba? önceden böyle değildi..
  • Merhaba arkadaslar bende xperia mini 'me bugun kavustum :)
    kutusunu jelatininden ilk açan benim,
    telefonda ışık sensorü çalışmıyor acaba servise gondersem mi gondermesemmi karar veremedim,
    malum herkez ekran titremesinden sikayetçi
    Not: bir de ilk telefonu actigimda menulere tıkladığımda menu acılıp kapanıyordu yaklasık bir 20dk oyle devam etti sonra duzeldi 6 saattir elimde kurcalıyorum herhangi bir takılma olmadı.
    sistemi 4.0.4 e yukseltmelimiyim acaba, hızı duserse daha sonra eski versiyonu kurabilirmiyim?
    tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck44

çektiğim fotoğraflar çok bulanık, neden olabilir acaba? önceden böyle değildi..

Aynı şeyi ben de fark ettim özellikle 4'e yükselttikten sonra. Acaba bana mı öyle geldi dedim ve eski resimlere baktım ama gerçekten yeni resimler bulanık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende android 4 e yukselttim bugun gunesli havada cekim yaptım herhangi bulanıklık yok
  • arkadaşlar öneriyor musunuz bu telefonu eger birkaç kişi onaylarsa alacagım yarın telefonu acil telefon almam lazım.
  • arkadaşlar sizin xperia mini telefonunuzda bazen sarı uyarı işareti çıkıp hizmet yok uyarısı veriyormu
  • baş parmaklarım tomru tomru oldugu için xperia mini almak istemiyorum. Xperia Mini Pro alabilecegim bir yer yada site söylermisiniz telefonum bozuldu acil tel almam lazım?
  • An itibariyle Xperia Mini satın aldım. Ürün 2 gün sonra elime ulaşacak. Pro bulamadığım için mecbur klavyesiz mini aldım. Tek korkum ekranın küçük olması. Umarım yazarken sıkıntı yaşamam...
  • telefonla ilgili ne duymak isterseniz burdan sorabilirsiniz telefonu almış sorunlar yaşamış ve bunlar servise göndererek çözmüş biri olarak sizi anlayabiliyorum
  • Şarjım boş bırakırsam 1 günü geçiyor ama oyun falan oynarsam 8 saatte falan biter. Ortalama 14-16 saat diyebilirim.

Fotoğraf kalitesi falan teknik bilgilerden anlamam fakat çektiğim fotoğrafları profil resmi vs olarak kullanıyorum yani orta seviye diyebilirim.

Neredeyse 1 yıl olacak, aralıkta almıştım işte...

Onun dışında herşeyi geçtim 1,5 metreden betona düşürdüğümde bile ben bile artık gitti demiştim yani. Bataryayı taktım çalıştırdım tıkır tıkır... 3-5 kere daha düşürdüm öyle fena şekilde.

Ne bileyim ya 1 yıldır kullanıyorum 700 liraya almıştım. Değdi mi? Değdi. Birdaha telefon alacak olursam (ki sanırım alıcam) Xperia V alırdım, V mi emin değilim ama şuanki amiral gemimiz işte...

Bu arada ekranda tek bir çizik bile yok ki telefonum biraz orta malıdır yani arkadaşlarım sormadan alırlar oyun oynarlar foto çekerler kuş vururlar vs yani özen falan gösterilmedi telefona.

Kısacası ben tavsiye ederim arkadaşlar. XPERIA MINI

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglifeee

telefonla ilgili ne duymak isterseniz burdan sorabilirsiniz telefonu almış sorunlar yaşamış ve bunlar servise göndererek çözmüş biri olarak sizi anlayabiliyorum

kardeşim benim xperia mini telefonum bazen sari uyarı işareti çıkıp hizet yok diyor acaba telefon 3gden 2geye geçiyor diyemi uyarı veriyor yoksa telefonun özelliğimi yada benim telde problemmi var

• daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadım cihazımda onun için cevap vermem yanlış olur yetkili servisi arayıp danışabilirsin
  • benim hattım avea senin telde böyle sarı uyarı işareti veriyormuydu
  • az önce hızlı aldan siparişi verdim umarım telefon problemsiz çıkar
  • Dostlar merhaba ben de mini pro sahibiyim. Telefondan çok memnunum android 2.3.4 var ne titreme ne ısınma ve ısınınca tuş takılma ne de herhangi bir takılma ve donma yok. Suanki surumden çok memnunum pil de çok iyi gidiyor. 4.0.2.a.62 sürüm guncellemesi var çok kararsızım guncellesem mi yoksa kalsam mi bu sürümde kullananlar bilgi ve fikir verebilirseniz çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FiveRoaD

HTC Evo 3D Cıhaza Sahıbım ama Xperia Mini Gorsel Olarak Hozuma Gıdıyor nette Bıraz arastırıdm ve Bu Romu Buldum 1 Ust versıyonu hazırlanıyormus suankı romun goruntusu bıle mukemmel gozukuyor cok basarılı bunlardada Rom Yuklerken Sıkıntı Cıkıyormu Sorunla karsılasan oldumu Buyrun Rom Bu
    Yedek Cıhaz Olarak Alabılırım Gorsellık Hoş :)

Real ICS r5.2 (based on 4.1.B.0.431)

LİNK

Dostum bu romu nasil yukleyebilirim cwm moduyla. Biraz aciklayabilirmisin? xda da baya arastirdim anlatan bi bolum bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Dostlar merhaba ben de mini pro sahibiyim. Telefondan çok memnunum android 2.3.4 var ne titreme ne ısınma ve ısınınca tuş takılma ne de herhangi bir takılma ve donma yok. Suanki surumden çok memnunum pil de çok iyi gidiyor. 4.0.2.a.62 sürüm guncellemesi var çok kararsızım guncellesem mi yoksa kalsam mi bu sürümde kullananlar bilgi ve fikir verebilirseniz çok teşekkür ederim.

Dostum sen 62 ye yukseltmesen bile telefonda herzaman bildirim olarak duracak. Bu zamanlar sinir bozucu oluyor, bende oldugu gibi

Ben rootlu kullandigim icin 62 de sorun cikiyor telefon kendiliginde kapaniyor. ICS yukledim rootladim suan cok iyi tavsiye ederim..

42 grafik olarak tatmin edici degil, ics dene begenmezsen tekrar 42 ye donersin

Bu arada ICS i sony update service programi ile yukleyebilirsin. Telefon kendiliginden bulamiyor..

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.