Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Real ICS r6 (based on 4.1.B.0.587) çıkmıs denekemek ve temın Etmek ısteyenlere Buyrun Lınk..
    LİNK

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU||

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Not: Arkadaslar bende bu Telefondan Yok HTC Evo 3D var Fakat Bu Xperia Mini Modelini gercekten begenıyorum ve takıp edıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveRoaD -- 24 Eylül 2012; 1:03:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FiveRoaD

Arkadaslar Real ICS r6 (based on 4.1.B.0.587) çıkmıs denekemek ve temın Etmek ısteyenlere Buyrun Lınk..
    LİNK

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Not: Arkadaslar bende bu Telefondan Yok HTC Evo 3D var Fakat Bu Xperia Mini Modelini gercekten begenıyorum ve takıp edıyorum.

çok güzel gözüküyor denemek isterim ama root falan olaylarını hiç bilmiyorum

• HTC Evo ^D cıhazımı Root Ettım root etmek sorun degıl kolay ama s-off ve s-on ıslerı gercekten zor. ozellıkle bazı romlar root ıstedıgı gıbı bazılar s-of ısteye bılıyor yanı benım cıhaz ıcın o sekılde bende s-of yapmıstım cıhazımı (s-off cıhazlar bozulursa garantı dısı kalır) sonra ne olur ne olmaz dıye tekrar s-on yaparken anakartı yakmıstım servıste ana kart degısımı yapıldı ucretsız. sony de boyle bı zorluklar olacagını sanmıyorum sadece root edıp sd karta romu koyup bottan gosterıp kurmak yeterlıdır de bu modelı sewıyorum fakat nasıl rom yuklenıyor hıc bılgım yok ve bakma fırsatım olmadı. herhangı bı yerde gotrurusem burda paylasırım arkadaslar.
  • arkadaşlar telefonum az önce geldi tel açılınca tuş kilidini açar açmaz telefon durmadan titreşimde titreyip duruyor hiç bir tuşa basamıyorum acil yardım larınızı bekliyorum ne yapmalıyım? servise de göndermek istemiyorum 15-20 gün sonra gelecek iyice sinirimi bozacak bir çözümü olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petrichor

arkadaşlar telefonum az önce geldi tel açılınca tuş kilidini açar açmaz telefon durmadan titreşimde titreyip duruyor hiç bir tuşa basamıyorum acil yardım larınızı bekliyorum ne yapmalıyım? servise de göndermek istemiyorum 15-20 gün sonra gelecek iyice sinirimi bozacak bir çözümü olan var mı?

update yaptım sorun kayboldu.
  • Tipo mu dersiniz yoksa Mini / Minipro veya başka bir telefon mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

yeni güncellemeyi yapan varsa ilk izlenimler nelerdir ?

overheating issue sorununu sıfır telefonda çözmedi 4.1.B.0.587 güncellemesi
  • Mrb arkadaşlar ,mini pro kullanıcısıyim ,mini prosu nu ics ye yükseltemeyen var mı ? Sony ericsson forum da benim telefon için güncelleme 21 haziranda geldiği yazıyor ama ne yaptıysam ics ye yükseltemedim ne yapmam lazım bilen var mı ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son güncelleme minilere gelmiş sadece mini pro da yok daha güncelleme.
  • Dr-bt140q sony kablosuz bluetooth kulaklık.denemek için birkackez kullanılmıştir.avrupadan yeğenim postalamışlar.fiyatı 260 tl.özelliklerine.dr-bt140q netten bakabilirsiniz.renk.silver.avrupadan gonderilis tarihi.20.9.2012.tel.505.9324251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bears -- 25 Eylül 2012; 13:56:24 >
  • arkadaşlar eski telefonumdan numaraları bilgisayarıma attım fakat yeni xperia mini me nasıl atacagımı beceremedim, pc companion daki sync e tıklıyorum ama hiçbirşey çıkmıyor. nasıl numaraları yeni telefonuma atabilirim yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petrichor

arkadaşlar eski telefonumdan numaraları bilgisayarıma attım fakat yeni xperia mini me nasıl atacagımı beceremedim, pc companion daki sync e tıklıyorum ama hiçbirşey çıkmıyor. nasıl numaraları yeni telefonuma atabilirim yardım edebilir misiniz?

tamam hallettim
  • 4.1.b.o 587 güncelledim.değişen birşey yok.bu nasil güncelleme.yükleyenler beni aydinlatabilirmi.

• xperia mini de şarjın uzun gitmesi için hangi programları kullanıyorsunuz? benimki hemen bitiyor 1 gün bil gitmiyor..
  • Arkadaşlar yeni firmware'da android sürümünde güncelleme yok, sadece mevcut sürüm üzerindeki kamera, klavye vs vs bazı ufak hatalar çözülmüş.

Bu güncellemenin niyetiyle ilgili bazı olumsuz fikirlerimde var ama burada paylaşmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bears

4.1.b.o 587 güncelledim.değişen birşey yok.bu nasil güncelleme.yükleyenler beni aydinlatabilirmi.

Hocam nerden guncellediniz firmware link verebilirmisinz.
  • Telefon a geldi güncelleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı_dayı

xperia mini de şarjın uzun gitmesi için hangi programları kullanıyorsunuz? benimki hemen bitiyor 1 gün bil gitmiyor..

dostum yüksek amperli bataryalar var onlardan alabilirsin çok kurcalayınca illa ki bir gün gidiyor hemen hemen her akıllı telefonda böyle hatta ben baya bir zorladım pek bakmadım o yüzden bu yüksek amperli pilleri deniyeceğim ama askerden sonra kısmetse:)
  • Arkadaşlar mini de bulunan ekran titremesi vs durumlar hala devam ediyor mu?
    500 liraya kadar sıfır tel almamız lazım aklıma mini geldi.
    Cevap veren arkadaşa şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Arkadaşlar mini de bulunan ekran titremesi vs durumlar hala devam ediyor mu?
    500 liraya kadar sıfır tel almamız lazım aklıma mini geldi.
    Cevap veren arkadaşa şimdiden teşekkürler...

hocam ben telefonumu 1 hafta önce aldım, ekran titremesinden kastın ekranın ortamın ışıgına göre kendi ışıgını ayarlamasıysa bu normal bi durum ışıgı ayarlarken kademeli olarak ayarladıgı için titriyormus gibi görünüyor ama 3-4 sn sonra geçiyor. başka bi titremeden bahsediyorsan eger onu bilmiyorum ama su anda telefonumda herhangi bir sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.