Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

Orijinalden alıntı: thuglifeee

telefonla ilgili ne duymak isterseniz burdan sorabilirsiniz telefonu almış sorunlar yaşamış ve bunlar servise göndererek çözmüş biri olarak sizi anlayabiliyorum

kardeşim benim xperia mini telefonum bazen sari uyarı işareti çıkıp hizet yok diyor acaba telefon 3gden 2geye geçiyor diyemi uyarı veriyor yoksa telefonun özelliğimi yada benim telde problemmi var

Hocam bendede oyle oluyor ama bi problem yok. Sanirim cekmedigi zaman oyle gosteriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Dostlar merhaba ben de mini pro sahibiyim. Telefondan çok memnunum android 2.3.4 var ne titreme ne ısınma ve ısınınca tuş takılma ne de herhangi bir takılma ve donma yok. Suanki surumden çok memnunum pil de çok iyi gidiyor. 4.0.2.a.62 sürüm guncellemesi var çok kararsızım guncellesem mi yoksa kalsam mi bu sürümde kullananlar bilgi ve fikir verebilirseniz çok teşekkür ederim.

Dostum sen 62 ye yukseltmesen bile telefonda herzaman bildirim olarak duracak. Bu zamanlar sinir bozucu oluyor, bende oldugu gibi

Ben rootlu kullandigim icin 62 de sorun cikiyor telefon kendiliginde kapaniyor. ICS yukledim rootladim suan cok iyi tavsiye ederim..

42 grafik olarak tatmin edici degil, ics dene begenmezsen tekrar 42 ye donersin

Bu arada ICS i sony update service programi ile yukleyebilirsin. Telefon kendiliginden bulamiyor..

Hocam ben root falan ugrasamam 42 62 dediğiniz şey surumun son numarası galiba çok mu farkediyor ki bende 42 yok zaten mecburum 62 ye official ne varsa onu yuklerim. Hiç memnun kalmazsam eski surume geri dönme şansım nedir? Bir de dediğiniz gibi sürekli güncelleme uyarısı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet son iki hane oluyor. 42 ile 62 arasinda pek fark yok yani ben farketmemis olabilirim. Dedigim bildirim herzaman duruyor, yani rahatsiz olmam diyorsan 42 de kalsin. Yabanci forumlarda hep bunu tavsiye ediyorlar stabil oldugu icin. 42 ye donme sansin herzaman var flashtool ve rom hazir olsun yeter..
  • quote:

Evet son iki hane oluyor. 42 ile 62 arasinda pek fark yok yani ben farketmemis olabilirim. Dedigim bildirim herzaman duruyor, yani rahatsiz olmam diyorsan 42 de kalsin. Yabanci forumlarda hep bunu tavsiye ediyorlar stabil oldugu icin. 42 ye donme sansin herzaman var flashtool ve rom hazir olsun yeter..

Bende şu an 2.3.4 var yalnız 42 degil. Ayrıca flashtool rom bunları nasıl hazır tutacağım?

• quote:

quote:

Evet son iki hane oluyor. 42 ile 62 arasinda pek fark yok yani ben farketmemis olabilirim. Dedigim bildirim herzaman duruyor, yani rahatsiz olmam diyorsan 42 de kalsin. Yabanci forumlarda hep bunu tavsiye ediyorlar stabil oldugu icin. 42 ye donme sansin herzaman var flashtool ve rom hazir olsun yeter..

Bende şu an 2.3.4 var yalnız 42 degil. Ayrıca flashtool rom bunları nasıl hazır tutacağım?

2.3.4 Rom. 42 dedigim derleme numarasi. xda-developers.com sitesine bi goz atin derim

• Merhaba, ben de telefonu yeni aldım. media marktan 529a. Şöyle bir sıkıntı var kullanan arkadaşlarda da aynı şey var mı acaba? sk 17i mini pro ürününde dokunmatik ekranda sanal klavye kullanırken harflere basarken tık tık sanki arkada bir boşluk varmış hissi veriyor ve klavyenin açıldığı yerden sallanıyor hafiften. Bu normal midir yoksa bütün kızaklı telefonlarda olan birşey midir acaba merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncang05

Merhaba, ben de telefonu yeni aldım. media marktan 529a. Şöyle bir sıkıntı var kullanan arkadaşlarda da aynı şey var mı acaba? sk 17i mini pro ürününde dokunmatik ekranda sanal klavye kullanırken harflere basarken tık tık sanki arkada bir boşluk varmış hissi veriyor ve klavyenin açıldığı yerden sallanıyor hafiften. Bu normal midir yoksa bütün kızaklı telefonlarda olan birşey midir acaba merak ediyorum.

Ben de w995 var, hafif bi sallantı mevcut kardeş. Kızak çok sağlam halbuki. Sanırım rahat açılıp kapanması için bi miktar boşluk gerekiyor.

• Arkadaşlar xperia mini de sesi mesaja aktarma özelliği var mı hem mesajda hem internette gezinirken site adı yazmada bu özellik kullanılabiliyor mu?
  • Arkadaşlar xperia mini st15i telefonu bir hafta içinde almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak:
    1. sesi mesaja aktarma özelliği var mı hem mesajda hem internette gezinirken site adı yazmada bu özellik kullanılabiliyor mu?
    2. telefonu sadece internette gördüm kalınlığı konusunda tam fikir sahibi değilim kullanan arkadaşlar rahatsız edici bi kalınlığı var mı?
    3. navigasyon benim için çok önemli internet bağlantısı olmadan kullanımı uydu bulma süresi nasıl?
    4. navigasyonda sesli yönlendirme mevcut mu?
    son sorum biraz da kişiye göre değişir ama beyaz mı önerirsiniz siyah mı arka kapaklarının yapısı farklı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncang05

Merhaba, ben de telefonu yeni aldım. media marktan 529a. Şöyle bir sıkıntı var kullanan arkadaşlarda da aynı şey var mı acaba? sk 17i mini pro ürününde dokunmatik ekranda sanal klavye kullanırken harflere basarken tık tık sanki arkada bir boşluk varmış hissi veriyor ve klavyenin açıldığı yerden sallanıyor hafiften. Bu normal midir yoksa bütün kızaklı telefonlarda olan birşey midir acaba merak ediyorum.

Aynen dostum o dediğin şey bende de oluyor çok ufak bir boşluk var ama gerekiyor sanırım çok kafaya takmamak lazım ama sağlam alet

• quote:

quote:

quote:

2.3.4 Rom. 42 dedigim derleme numarasi. xda-developers.com sitesine bi goz atin derim

Teşekkür ederim hocam. Bendeki derleme numarası şu an 58 miş.

• sonu 587 ile biten yazılım çıkmış şu an güncelleştiriyorum cihazı
  • yeni güncellemeyi yapan varsa ilk izlenimler nelerdir ?
  • gözle görülür birşey yok
  • İcs surumun yeni versiyonunda dlna paylasimi yapabilen var mi wi-fi uzerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

yeni güncellemeyi yapan varsa ilk izlenimler nelerdir ?

bende ics yüklü telefonda android 4.0.4 yazıyor. Bunu kastediyorsanız eğer benimkinin eskiden hemen hemen hiç farkı yok yani gözle görülür bir yavaşlama falan yok 2.3.4 e göre gayet iyi.
  • Xperia mini st15i için 4.0.4 sonra güncelleme çıktımi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bears

Xperia mini st15i için 4.0.4 sonra güncelleme çıktımi.

evet kardeşim bende sony pc programından 4.1.B.0.587 güncellemesini yaptım telefon yazılımı görmedi pcden yaptım
  • quote:

quote:

evet kardeşim bende sony pc programından 4.1.B.0.587 güncellemesini yaptım telefon yazılımı görmedi pcden yaptım

4.1.... jelly bean demek degil mi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petrichor

quote:

quote:

4.1.... jelly bean demek degil mi ya?

Arkadaslar anlamadigim jelibon geldi mi Xperia mini ye ?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.