Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mini Pro ma 4.0.4 ICS upgrade ini yaptım, kesinlikle önermiyorum.

yenilik olarak hiç bir halt getirmediği gibi telefon felaket kasıyor. daha önceki yorumlarda okumuştum bazıları ekranın duyarlılığının azaldığından bahsetmişti. aynen doğru. fakat duyarlılığın azalmasının sebebi telefonun yavaşlaması. fruit ninja oynarken kendini çok belli ediyor özellikle. ayrıca başka oyunlarda da bölümler arası geçişlerde yükleme süresi 2 katına çıktı nerdeyse.

yok mudur bunun geri dönüşü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 14 Ekim 2012; 10:27:51 >
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır xperia mini (android 2.3.4) kullanıyorum. 1 hafta önce fabrika ayarlarına dönderdim. Lakin bundan sonra konuşma esnasında sesim karşı tarafa az ve boğuk gitmeye başladı. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

Mini Pro ma 4.0.4 ICS upgrade ini yaptım, kesinlikle önermiyorum.

yenilik olarak hiç bir halt getirmediği gibi telefon felaket kasıyor. daha önceki yorumlarda okumuştum bazıları ekranın duyarlılığının azaldığından bahsetmişti. aynen doğru. fakat duyarlılığın azalmasının sebebi telefonun yavaşlaması. fruit ninja oynarken kendini çok belli ediyor özellikle. ayrıca başka oyunlarda da bölümler arası geçişlerde yükleme süresi 2 katına çıktı nerdeyse.

yok mudur bunun geri dönüşü?

Bu konuyu inceleyin, yardimci olucaktir

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63038373

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

xperia mini pro ics yüklü telefonum. Telefon listemde ki birisine yine listemde ki başka birisinin no sunu kolayca yollamanın yolu nedir kafayı yiyeceğim. Önceki süürüm de kopyala yapışyır yapıyordum bitiyordu iş bu lanet ics de yok. Bu root olayı falan zor olmasa direk kullanıcıların yayınladığı sürümlere geçicem onlarda zor geliyor şimd.

• Arkadaşlar, bu telefona iphone teması yüklemek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

xperia mini pro ics yüklü telefonum. Telefon listemde ki birisine yine listemde ki başka birisinin no sunu kolayca yollamanın yolu nedir kafayı yiyeceğim. Önceki süürüm de kopyala yapışyır yapıyordum bitiyordu iş bu lanet ics de yok. Bu root olayı falan zor olmasa direk kullanıcıların yayınladığı sürümlere geçicem onlarda zor geliyor şimd.

Bunda da kopyala yapistir yapabilirsinin hocam, yollamak istediğin numaraya uzun bas, 'aramadan önce düzenle' gibi bir ekran çıkması lazım oradan numarayı kopyalayip göndermek istediğin numaraya sms olarak yapistirir atarsin. Yani ben öyle yapıyorum en azından

• Arkadaşlar 1.5 aylık xperia minimi satıyorum. Büyük ekranlı tel alcam ilgilenen olursa pm atabilir 380 ne vereceğim

• 6 ay önce konyada sadece beyazını bulabildiğim için beyazını almıştım daha sonra satıp siyahını aldım zevk meselesi tabi ben memnunum telefonumdan.. Eksilerini söyleyim ben size, ICS güncellemesinden sonra tema çok canlandı ama %30 oranındada telefon yavaşladı, temanın hatrına çekilir bi durum.. Pili çok az gidiyor buda ekranın çok kaliteli olmasından kaynaklanıyo, çözünürlük çok yüksek olduğu için pilin ömrünü azaltıyor ve dahili hafızası yetersiz, telefonu rootsuz kullanıyorsanız bazı uygulamaları sd karta kuramadığınız için bellek sorunu yaşıyorsunuz birde ön kamerası daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum..
  • KLON İMEİ'li yurt dışı xperia pro mini cihazım kapandı açılmıyor, 4.0'a güncellerken kendiliğinden kapandı, YARDIM!

Cihaz sıfırdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoqlu

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır xperia mini (android 2.3.4) kullanıyorum. 1 hafta önce fabrika ayarlarına dönderdim. Lakin bundan sonra konuşma esnasında sesim karşı tarafa az ve boğuk gitmeye başladı. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

yardımcı olabilecek biri yok mu arkadaşlar ?

• quote:

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır xperia mini (android 2.3.4) kullanıyorum. 1 hafta önce fabrika ayarlarına dönderdim. Lakin bundan sonra konuşma esnasında sesim karşı tarafa az ve boğuk gitmeye başladı. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

yardımcı olabilecek biri yok mu arkadaşlar ?

Aynı sorun bende de son iki haftadır var, donanımsal gibi duruyor... Ben ics sürümündeyim...
  • gürültü engellme açıksa çağrı ayarlarından kapatın düzelir ses sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

gürültü engellme açıksa çağrı ayarlarından kapatın düzelir ses sorunu

Düzelir belki diye ics ye yükselticektim msjınızdan sonra vazgeçtim; Şimdi dediğinizi yaptım. Umarım sorun düzelir.
    Teşekkür ederim.

• quote:

o seçeneği denedim tarkan bir şey değişmedi bende.
  • bazı güncelleyenler memnun gözükmüyor..
    ama ben memnunum
  • Arkadaslar telefonda facebook senkronizasyonu yaptım sonra facebooktan çıkmak zorunda kaldım. Sonra bakınca facebook ta olan arkadaşlarımın numaraları silinmiş!!! Nasıl numaralari geri getirebilirim, rehberin yarısından fazlası gitmiş bayram Mesajı atacam atamiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum gitti numaralar

• geçen kampanyadan 13 liraya 8 gb microSD kart alıcaktım ama class 4 olduğu için kararsız kaldım almadım. fazla fark varmı class4-class10 arasında ? telefon xperia mini.
  • Arkadaşlar Xperia Mini Pro kullanıyorum. Güzel bir rom lazım bana. İçinde normalde bulunan Xperia Klavyesinin olması lazım ama. O klavyeden başka klavye de rahat edemiyorum. Şu an FXP'nin Android 2.3 kullanan romunu kullanıyorum. Herşey güzel ama klavye olayını çözemedim. Naparsam yapayım eski klavyeyi getiremedim. Yardımcı olursanız veya yeni rom tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
  • Yaklaşık 3 aydır ics kullanıyorum 587 olan, en ufak bir kasıntı yada olumsuzluk söz konusu değildir, telefonu güncellerken telefondaki tüm verileri sildirin, eğer normal güncelleme yaparsanız bişeye benzemez.

Belki inanmazsanız aspalt 7 aldım marketten en ufak bir takılma ve kasıntı olmadan oynuyorum, boş ram miktarım 240 mb üstelik.

Herhangi bir ek program kullanmıyorum sadece rootladım telefonu, gereksiz uygulamaları kaldırdım.

Boş bi zamanda anlatayım işlemleri baştan sona değiştim telefonu, ama orjinal room hala.
  • quote:

quote:

Düzelir belki diye ics ye yükselticektim msjınızdan sonra vazgeçtim; Şimdi dediğinizi yaptım. Umarım sorun düzelir.
    Teşekkür ederim.

Karşı taraf artık sesimden memnun, sanırım sorun çözüldü. Teşekkür arkadaşım.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.