Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @madozz arkadaşım teşekkürler cevabın için ...

Koca forumda bir Allahun kulu yardım etmiyor ne biçim işse ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

@madozz arkadaşım teşekkürler cevabın için ...

Koca forumda bir Allahun kulu yardım etmiyor ne biçim işse ...

Telefon bir özelliği ile ilgili değil de telefonun nerden alacağınla ilgili soru sorduğundandır.
  • Bugün need for speed most wanted denedim, takılma yok tıkır tıkır oynuyor onuda
    İcs 587 orjinal room ve orjinal kernel ile.

Gb fps testinde 20 alırken, ics 587 43 fps alıyor, güncellemeyi tüm verilerinizi sildirip yaparsanız en ufak bir kasıntı yaşamazsınız. Tabi rehber v.s yedekleycek bişeyiniz varsa yedekleyin

Güncellemeyi sony uptade programı ile yapın

Burdan İndirin:http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

Unutmayın güncelleme yaparken tüm verileri silsin, önceden yedeklerinizi alın, bakın bakalım ondan sonra takılma yavaşlama v.s var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 5 Kasım 2012; 17:50:17 >

• Bu telefonu yani xperia mini st15i beyaz telefonu yada siyahını EREYON'dan alan oldu mu ve sorun çıktı mı ? Bilgilendirir misiniz arkadaşlar ...
  • quote:

Bu telefonu yani xperia mini st15i beyaz telefonu yada siyahını EREYON'dan alan oldu mu ve sorun çıktı mı ? Bilgilendirir misiniz arkadaşlar ...

Arkadaş boşver o siteleri;
    http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011477/sony_ericsson_xperia_mini_pro_black_akilli_telefon_yeni#TeknosaStoreInMap

• quote:

Orijinalden alıntı: _Suat_

quote:

Bu telefonu yani xperia mini st15i beyaz telefonu yada siyahını EREYON'dan alan oldu mu ve sorun çıktı mı ? Bilgilendirir misiniz arkadaşlar ...

Arkadaş boşver o siteleri;
    http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011477/sony_ericsson_xperia_mini_pro_black_akilli_telefon_yeni#TeknosaStoreInMap

Siyah ve klavyelisini istemiyorum dostum ondan teknosa vs yerlerden alamıyorum kalmamış ...

• Artik bende xperia mini sahibiyim selamlar :)
  • arkadaşlar bende mini(st15i) var. çoğu zaman batarya bitmeden bilgisayara bağladığım veya tam dolmadan fişten çektiğim oluyor. bataryada bi sıkıntı çıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_otuz

arkadaşlar bende mini(st15i) var. çoğu zaman batarya bitmeden bilgisayara bağladığım veya tam dolmadan fişten çektiğim oluyor. bataryada bi sıkıntı çıkarmı ?

normalde uyari verir iste %5 6 7 sarj kaldi gibi o ara sarja koy hic cikarma mecbur kalmadikca bataryanin ömrünü tüketiyor bu sekil sarjlar sadece sony icin degil hepsi icin diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_otuz

arkadaşlar bende mini(st15i) var. çoğu zaman batarya bitmeden bilgisayara bağladığım veya tam dolmadan fişten çektiğim oluyor. bataryada bi sıkıntı çıkarmı ?

6 aydır ben de böyle kullanıyorum, yarim şarj ya da fazla süreli şarj gibi. Şu anda telefonum %10 şarj kaldıktan sonra küt diye kapanıyor. Hiç tavsiye etmem. 6 ay sonra hiç şarj tutmayacaktı böyle giderse, bu yüzden zaman ayarlı prizlerden aldım aşırı şarj yapmasın diye, düzelmese bile daha kötü olmasını engeller umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ST15i telefonumu laptopa baglayıp (bt,wireless,usb kablo) laptoptan internete girerken, müzik setinin kolonlarından Cızırtı duyuyordum.Telefonu hareket ettirdikçe cızırtı artıp azalıyordu.Bunun kablosuz baglantılardan olduğunu düşünüp usb kablo ile bağladım ancak cızırtı devam etti.Hatta wireless vericisi ni açıp fotoselli lambanın bulunduğu yerde bıraktığımda ikide bir lambayı yakıyordu

Şebeke modu olarak Yalnızca GSM kullanıyordum yani 2 G.
    Yalnızca WCDMA Modunda baglandım 3 G ile ve cızırtı kesildi.Laptopa baglanmadan telefondan internete girincede durum aynı.Telefonu aradım başka telefondan ,Yalnızca GSM de cızırtı yaparken Yalnızca WCDMA de yapmıyor.Gerçekten huylandım bu konularda telefondan.

Artık asla Yalnızca GSM modunda kullanmam.Yalnızca WCDMA ve usb kablo ile kullanıyorum artık, pil konusu sorun yaparsada yapsın.

• Evet arkadaşlar sonunda bende sipariş verdim st15i beyaz :) yolda geliyor kargoda ...
  • quote:

Evet arkadaşlar sonunda bende sipariş verdim st15i beyaz :) yolda geliyor kargoda ...

nerden sipariş ettin kac paraya aldın yorumlarda negatifliklerde olmasına ragmen gozunu kararttın ve aldın hee hadi hayırlı ugurlu olsun

• Arkadaşlar daha önce yazmıştım ama telefonu farklı bir romla kullanan biri var mı? ICS değil de JB veya GB olarak. Klavyesi normal stok romda olan klavye olması lazım. Diğerlerine alışamıyorum. Klavyesi çok çok rahat benim için. FreeXperia'yı kurdum 2.3 olan, herşey güzeldi ama klavye sorunu vardı. O yüzden güzel bir rom arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

quote:

Evet arkadaşlar sonunda bende sipariş verdim st15i beyaz :) yolda geliyor kargoda ...

nerden sipariş ettin kac paraya aldın yorumlarda negatifliklerde olmasına ragmen gozunu kararttın ve aldın hee hadi hayırlı ugurlu olsun

Ereyondan aldım, almadan önce telefonla konuştum tam 28 dk adamlarla . Sorularımı yanıtladılar, memnun ettiler beni, zaten başka hiçbiryerde beyazı ve st15i'si kalmamıştı ondan . Bugün geldi kargom merkeze gidip alacağım telefonumu . Negatifliklerin yanında negatif yorumu olmayanlarda var bende umarım onlar gibi olurum . 500 TL'ye aldım . Netcell garantili . Teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 15 Kasım 2012; 12:11:54 >

• Arkadaşlar bugün xperia mini st15i telefonumu aldım şu anlık hiçbir problemi yok desem yeridir fakat birşey canımı sıktı . Sanırım ölü piksel var telefonda yada ben anlayamadım . Şöyle anlatayım : Kamerayı açınca fotoğraf yada video çekerken ekranda çok küçük 2 veya 3 tane beyaz nokta var . Resim çektim video çektim pc'ye attım noktalar görünüyor ... Ama anlayamadığım şey şu ki telefona bluetooth ile simsiyah resim attım ve bu resmi telefonda açtım ve o noktaların hiçbiri çıkmadı . Simsiyah açtı resimleri o bahsettiğim noktalar çıkmadan . Bunun yanında bembeyaz sapsarı kıpkırmızı yemyeşil resimlerde attım hiçbirinde nokta çıkmadı ... Ve bu noktalar telefonun masaüstündede menüsünde de vb yerlerdede görünmüyor . Bu sorun mudur ? Yardımcı olursanız sevinirim ...
  • Ve şu an aşağıdaki programıda kullandım, program değişik renklerde ekranı gösterdi bana ve ekranda herhangi bir nokta olmadı . Ama kamerada var . Bu nedir arkadaşlar moralimi bozmak istemiyorum ama bu nedir ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.displaytester
  • Konuyu buradada konuşuyoruz arkadaşlar, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ...

http://forum.donanimhaber.com/m_68096681/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68100324
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.