Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hatipoqlu

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoqlu

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

gürültü engellme açıksa çağrı ayarlarından kapatın düzelir ses sorunu

Düzelir belki diye ics ye yükselticektim msjınızdan sonra vazgeçtim; Şimdi dediğinizi yaptım. Umarım sorun düzelir.
    Teşekkür ederim.

Karşı taraf artık sesimden memnun, sanırım sorun çözüldü. Teşekkür arkadaşım.

bende de aynı sorun olmuştu; bu yönlemi denedim henüz sesimden şikayet eden yok.

• 2 Haftadır google playden uygulama indiremiyorum.İndiriliyor yazıyor ve kalıyor öyle ancak başka bir wifi ile indirebiliyorum.İnternetim Turkcell SuperOnline internettte araştırdım ancak çözülmedi yardım edebilecek olan var mı : ?
  • Bu ics yetti artık gb ye geri döneceğim. Oyunlar olsun dokunmatiği olsun hep kasıyor.
  • 587 suanki berbat acayip kasiyor.eski gb nasıl dönerim bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Downgrade yapamıyorum gb ye. Flashtool da Device connected with USB debugging off hatası veriyor ama
    usb hata ayıklaması , msc ve bilinmeyen kaynaklar özelliği açık. Daha önce ics den gb ye dönen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • arkadaşlar ben xperia mini pro kullanıcısıyım son 3-4 aydır kızaklı kapağını acıp kapatınca geçerli bir sim kart takıldı telefonunuz yeniden baslatılacak diyerek hata veriyor ve son 1 aydır da arama yapmak isterken bağlantı hatası veriyor. Fabrika ayarlarına dönmüs olmama rağmen sürekli aynı hatayı veriyor acaba sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz, ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omkay23

arkadaşlar ben xperia mini pro kullanıcısıyım son 3-4 aydır kızaklı kapağını acıp kapatınca geçerli bir sim kart takıldı telefonunuz yeniden baslatılacak diyerek hata veriyor ve son 1 aydır da arama yapmak isterken bağlantı hatası veriyor. Fabrika ayarlarına dönmüs olmama rağmen sürekli aynı hatayı veriyor acaba sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz, ne yapmam gerekiyor

dostum henüz telefonunun garantisi dolmamışken hemen servise ver bence, bu bahsettiğin sim kart hatasının yazılımsal olacağını sanmıyorum ben çünkü
  • Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Mini Hd Alacağım Ama Garantisinin Vs Vs Sorun Çıkarmamasını İstiyorum . Fiyat Olarak Alttaki 2 Siteyi İyi Buldum . Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim Ve Neden ? Ereyonda Netcell Garantisi Var Diyor, Webdenal'da Distribütör Garantili Diyor . Arasındaki Fark Nedir Bunların ? Hangisinden Almamı Tavsiye Edersiniz ? Ve Site Olarakta Hangisi Daha İyi Hizmet Veriyor Yani Sorunsuz Şekilde Hangisinden Alışveriş Yapabilirim . Teşekkürler ... :

http://www.ereyon.com.tr/urun/xperia-mini-st15i.aspx?ref=akakce&v=1.86.5&ttype=Details#pt

http://www.webdenal.com/sony-ericsson-st15i_399491.html

• Arkadaşlar bu arada aşağıdaki kılıf xperia mini'ye uyumlu mudur sizce ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/ericsson-x10-mini-deri-cekmeli-kilif-3-renk-65817402
  • Sonunda geçebildim gb ye. Dokunmatiği yağ gibi akıyor, oyunlarda kasma yok,
    wireless canavar gibi, şarj süresi arttı... ics den her türlü daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Sonunda geçebildim gb ye. Dokunmatiği yağ gibi akıyor, oyunlarda kasma yok,

Hocam bencede GB daha iyi. Ama benim bi takintim oluyor. Mesela wifi ile nete baglanadimi, 62 guncelleme var diyor ve bu hep ust menude kaliyor, kaldirmamiz mumkunmu acaba bilginiz varmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Sonunda geçebildim gb ye. Dokunmatiği yağ gibi akıyor, oyunlarda kasma yok,

Hocam bencede GB daha iyi. Ama benim bi takintim oluyor. Mesela wifi ile nete baglanadimi, 62 guncelleme var diyor ve bu hep ust menude kaliyor, kaldirmamiz mumkunmu acaba bilginiz varmi??

62 dediği zaten yine GB nin güncellemesi benim bildiğim ics nin değil. Ayarlar-Telefon hakkında-Derleme numarasına bak 62 ile
    bitmiyorsa GB nin güncellemesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Mini Hd Alacağım Ama Garantisinin Vs Vs Sorun Çıkarmamasını İstiyorum . Fiyat Olarak Alttaki 2 Siteyi İyi Buldum . Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim Ve Neden ? Ereyonda Netcell Garantisi Var Diyor, Webdenal'da Distribütör Garantili Diyor . Arasındaki Fark Nedir Bunların ? Hangisinden Almamı Tavsiye Edersiniz ? Ve Site Olarakta Hangisi Daha İyi Hizmet Veriyor Yani Sorunsuz Şekilde Hangisinden Alışveriş Yapabilirim . Teşekkürler ... :

http://www.ereyon.com.tr/urun/xperia-mini-st15i.aspx?ref=akakce&v=1.86.5&ttype=Details#pt

http://www.webdenal.com/sony-ericsson-st15i_399491.html

Cevap bekliyorum arkadaşlar ...

• bana hala .587 güncellemesi gelmedi :(
  • Soruma cevap verecek bir Allah'ın kulu yok mu yaw ne biçim xperia mini kullanıcı forumu burası ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Soruma cevap verecek bir Allah'ın kulu yok mu yaw ne biçim xperia mini kullanıcı forumu burası ...

ikisini de kullanmadım kardeş o yüzden kuru kalabalık yaratmamak adına cevap vermemiştim. Bence bu sorunun cevabını xperia mini / mini pro başlığında aramak yerine o sitelerden alışveriş yapanların kullanıcı yorumlarını arasan ve incelesen daha verimli olur gibi geliyor
  • arkadaşlar bende xperia mini almak üzereyim nette pek bi yerde bulamadım eroyondan alıcam sanırım yada sizlerden uygun satan varsa sizdende alabilirim.
    asıl sorum minimi yoksa mini pro mu tavsiye edersiniz. kararsız kaldım mini pronun kızagı zamanla gevşer diye düşünüyorum kaldıki çokda mesaj yazan biri değilim ayda 20/30 en çok, oda kısa kısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

bana hala .587 güncellemesi gelmedi :(

Telefona gelmiyor zeten. Bilgisayardan Sony update programiyla guncelleyebilirsin
  • quote:

quote:

Telefona gelmiyor zeten. Bilgisayardan Sony update programiyla guncelleyebilirsin

Dostum o kadarını biliyorum :) ne pc companion, ne update service .587 yi bulmuyor. Üstelik pc companion kendini güncellediği halde. Bir de güncelleme genelde pc companiona geldikten 6 gün sonra telefona da geliyor.

telefonum mini pro
  • quote:

quote:

quote:

Dostum o kadarını biliyorum :) ne pc companion, ne update service .587 yi bulmuyor. Üstelik pc companion kendini güncellediği halde. Bir de güncelleme genelde pc companiona geldikten 6 gün sonra telefona da geliyor.

telefonum mini pro

Ozaman xda-developers den indirip flash tool ile yuklersinz, baska yolu yok sanirim

Ben yukledim takilmalar oldu oyunlar calismadi vs. iki gun sonra kaldirdim, Gb downgrade yaptim

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.