Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 4.0.4 e güncelledim telefonu ama bazı şeylerin yerlerini değiştirdiğimden screenshot olayı nerden yapılıyor bulamadım lütfen yardımm :(
    Onun dışında telefondaki arama menüsüne ilk girdiğimde son aranan isimler gelene kadar bi 5 sn geçiyor. Zaten güncellemeden sonra telefon yavaşladı da oyun oynamadığım için pek takılmadım bu duruma ama yapılacak bir şey varsa hız çözümüyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim..
  • Screenshot için açma-kapatma tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda bas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonlarınızdan memnun musunuz?Tavsiye eder misiniz?Mini modelini almayı düşünüyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

Arkadaşlar telefonlarınızdan memnun musunuz?Tavsiye eder misiniz?Mini modelini almayı düşünüyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.

ßen sahsen cok memnunum :) görenler " oneyla " diyo :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway -- 17 Kasım 2012; 16:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

Arkadaşlar telefonlarınızdan memnun musunuz?Tavsiye eder misiniz?Mini modelini almayı düşünüyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.

Nerden alacaksın dostum tam olarak ?
  • arkadaşlar bu telefonu almakta çok kararlıydım çünkü hep diyordum ki ideal bir boy hem dokunmatik hem klavye andriod falan felan şarjı da bol gider diyordum ki; şarjı hep erken bitiyor demişsiniz 12 saat gidiyor demişsiniz genelde. Bu güncellemelerle falan yok mu bir gelişme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeto375

arkadaşlar bu telefonu almakta çok kararlıydım çünkü hep diyordum ki ideal bir boy hem dokunmatik hem klavye andriod falan felan şarjı da bol gider diyordum ki; şarjı hep erken bitiyor demişsiniz 12 saat gidiyor demişsiniz genelde. Bu güncellemelerle falan yok mu bir gelişme?

hocam xperia mini pro modelini babam 3 4 aydır kullanıyor. Sadece telefon görüşmesi ile şarjı en az 4 gün gidiyor. 4 gün sonunda kullanım detaylarına baktığımda 1buçuk 2 saat civarı telefon ile görüşme, 1saat civarı da ekran açık kalmış oluyor. Kurcalama ile de (interneti hiç kullanılmıyor neredeyse ama 1buçuk saat oyun oynama, 10 15 resim çekme ile) 1günü çıkarıyor. Şarj süresi kullanım ile çok alakalı birşey.
  • quote:

arkadaşlar bu telefonu almakta çok kararlıydım çünkü hep diyordum ki ideal bir boy hem dokunmatik hem klavye andriod falan felan şarjı da bol gider diyordum ki; şarjı hep erken bitiyor demişsiniz 12 saat gidiyor demişsiniz genelde. Bu güncellemelerle falan yok mu bir gelişme?

klavyeli demişsin kardeş nerden buldun mini pro yu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

hocam xperia mini pro modelini babam 3 4 aydır kullanıyor. Sadece telefon görüşmesi ile şarjı en az 4 gün gidiyor. 4 gün sonunda kullanım detaylarına baktığımda 1buçuk 2 saat civarı telefon ile görüşme, 1saat civarı da ekran açık kalmış oluyor. Kurcalama ile de (interneti hiç kullanılmıyor neredeyse ama 1buçuk saat oyun oynama, 10 15 resim çekme ile) 1günü çıkarıyor. Şarj süresi kullanım ile çok alakalı birşey.

biraz nete girmek ve biraz telefonla konuşmak için şarjı bir gün gidiyorsa, böyle bir telefon için kötü bence bana en az 2 gün 2 buçuk gün gitsin istiyorum ben. Bu telefon tam benlikti kamerası boyu, klavyesi dokunmatiği, androidi vs. ama herkes şarj sıkıntısı çekmiş birde yok kapasitif tuşlardaki sorunlar falan beni kendinden çok soğuttu. Şimdi htc cha cha ya bakıyorum ama ondan da herkes şarj yüzünden yakınıyor.

• quote:

quote:

quote:

biraz nete girmek ve biraz telefonla konuşmak için şarjı bir gün gidiyorsa, böyle bir telefon için kötü bence bana en az 2 gün 2 buçuk gün gitsin istiyorum ben. Bu telefon tam benlikti kamerası boyu, klavyesi dokunmatiği, androidi vs. ama herkes şarj sıkıntısı çekmiş birde yok kapasitif tuşlardaki sorunlar falan beni kendinden çok soğuttu. Şimdi htc cha cha ya bakıyorum ama ondan da herkes şarj yüzünden yakınıyor.

kardeş sen daha önce androidli bir telefon kullanmadıgın için şarjı az gidiyor sanıyorsun telefonların ama olay bu yani. android telefonu kurcalarsan 12 saat kurcalamazsan 2 gün gider şarjı. teknoloji bu kadarını sunuyor bizlere bu devirde hoşuna gitmiyorsa 2-3 sene daha bekle derim belki 1 hafta giden bataryalar çıkar piyasaya.

• quote:

quote:

quote:

andoid telefon istiyorsanız en iyi şarj sürelerinden biri bunlar. Hem android olsun hem sarjı iyi gitsin, telefona ayıracak param var boyutu da sorun değil derseniz tek telefon var, motorola razr maxx.

• Bu telefonun kullanıcıları bu forumu çok boş bırakıyor, ilginç ve üzücü ...
  • Arkadaslar Xperia Mini Almak İsteyen Varsa Cihazimi Satiyorum.. Daha Üst Bir Modele Gecmek İcin..İsteyen Varsa Alici Kisiye Güzellik Yapabilirim. Birtane Cihaz Buldum Xperia Ray Üstüne Para Ekleyip Onu Alacagim.. Düsünen Olursa Pm İle Görüselim..

İlan Link 'i..

http://forum.donanimhaber.com/m_68059455/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68059455
  • Telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Çoooook memnunum. Fakat canımı sıkan tek bir yanı var. O da kulaklıklarımı desteklememesi Creative ep630i, Monster Beats By Dr.Dre Studio, Monster Beats By Dr. Dre ibeats ve Apple earpods denedim. Hepsinde de aksesuar desteklenmiyor hatası verdi Tamam telefon yavaş, kasıyor(ICS 4.0.4 yüklü) ama beni tek rahatsız eden bu kulaklık sorunu oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Çoooook memnunum. Fakat canımı sıkan tek bir yanı var. O da kulaklıklarımı desteklememesi Creative ep630i, Monster Beats By Dr.Dre Studio, Monster Beats By Dr. Dre ibeats ve Apple earpods denedim. Hepsinde de aksesuar desteklenmiyor hatası verdi Tamam telefon yavaş, kasıyor(ICS 4.0.4 yüklü) ama beni tek rahatsız eden bu kulaklık sorunu oldu..

Bendede aynı sürüm yüklü kastığını söyleyemem, normal bende .Günceleştirmeyi yaparken sildiniz mi sd kartı filan?
    Birde geliştirme seçeneklerinde' Etkinlikleri saklama' aktif ise ,kasma yapıyor cihaz .O tıkı kaldırın bir deneyin.

Bende kulaklık araştırıyordum buna. Ne yapacagız peki çalışmıyorsa ,yok mu bu telefona uygun iyi bir mikrofonlu kulaklık?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^??^^

quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Çoooook memnunum. Fakat canımı sıkan tek bir yanı var. O da kulaklıklarımı desteklememesi Creative ep630i, Monster Beats By Dr.Dre Studio, Monster Beats By Dr. Dre ibeats ve Apple earpods denedim. Hepsinde de aksesuar desteklenmiyor hatası verdi Tamam telefon yavaş, kasıyor(ICS 4.0.4 yüklü) ama beni tek rahatsız eden bu kulaklık sorunu oldu..

Bendede aynı sürüm yüklü kastığını söyleyemem, normal bende .Günceleştirmeyi yaparken sildiniz mi sd kartı filan?
    Birde geliştirme seçeneklerinde' Etkinlikleri saklama' aktif ise ,kasma yapıyor cihaz .O tıkı kaldırın bir deneyin.

Bende kulaklık araştırıyordum buna. Ne yapacagız peki çalışmıyorsa ,yok mu bu telefona uygun iyi bir mikrofonlu kulaklık?

Güncelleştirme yaparken SD kart takılı değildi. Güncelledikten sonra S3'ümden kalan 32GB kartı taktım. Başlarda çok sorun yoktu fakat zamanla telefon iyice yavaşlayıp kasmaya başladı. Bir de sadece 6 uygulama yüklü(5 tanesi falan SD kartta). Ona rağmen kasıyor ara ara. Ama dediğim gibi sorun kasması değil. Sorun hiç bir kulaklığı desteklememesi..

Edit: Etkinlikleri saklama zaten pasifmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 29 Kasım 2012; 1:43:36 >

• Merhaba, xperia mini pro'mu 2 aydır android 4 sürümüyle kullanıyordum ki sürekli açılıp kapanmaya başladıç Servise göderdiğimde güncelleme yapmamam gerektiği, cihazın bu özellikleri kaldıramadığı söylendi. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Çok saçma değil mi hem güncelleme gelip telefonun bunu kaldıramaması?
  • Yeni güncelleme yaptım.tel acayip kasiyor.müzik dinlerken şarkılar 1 saniye durupttekrar çalıyor.menü geçişleri. 5 saniye arayla geçiş yapıyor ne yapmalıyım.servise pil şarj etmiyor diye gönderdim pil sarj göstergesinin içindeki ok hareket etmiyor ama şarj oluyor.servise 2 kere farklı nedenlerden gönderdim.hala 1 yıl garantisi var tel.yenisinin verilme olasılığı varmı telefonun.

• bende mini modelinden aldım ama batarya olu galıba ne grınce dayanmıyor acaba bataryayı deyıstırebılırmıyım. bırde benımkınde 1.6 surumu yuklu en son hangı surum cıktı acaba ve nerdn yukleyebılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ispirseytani

bende mini modelinden aldım ama batarya olu galıba ne grınce dayanmıyor acaba bataryayı deyıstırebılırmıyım. bırde benımkınde 1.6 surumu yuklu en son hangı surum cıktı acaba ve nerdn yukleyebılırım

Sanirim mini modelinde batarya cikarilmiyor ayni iphone gibi. Suan son guncelleme 4.0.1 sony update service programi kullanarak bilgisayar ile guncelleyebilirisin
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.