Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yazık ki hiç bir bilgim yok maalesef. XDA'dan saqib n. ile iletişime geçmeniz gerekiyor ya da xda dev da konu açmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Ne yazık ki hiç bir bilgim yok maalesef. XDA'dan saqib n. ile iletişime geçmeniz gerekiyor ya da xda dev da konu açmanız gerekiyor.

Tamamdır onu da halletim. Şu an hem görsel hem performans olarak çok iyi oldu umarım böyle devam eder.
  • Arkadaşlar bende yakın zamanda x10 mini pro aldım. Lakin bu tarz telefonların teknik özelliklerini pek bilmediğimden detaylı kurcalama imkanım olmadı.
    Sonradan farkettiğim bazı durumlar oldu. Telefonun titreşim özelliğini etkin hale getirmeme rağmen çaldığı zaman malesef titreşim olmuyor. Dolayısıyla cebimdeyken malesef duyamıyorum telefonu.
    Birde telefon baya geç açılıyor. Normalde böyle mi yoksa versiyondan kaynaklanan br durum olabilir mi?
    Bazı uygulama geçişlerinde yavaş ilerliyor telefon. Telefonu hızlandırmak için ne yapmam lazım?
    Versiyon ve rom işlerinden malesef anlamıyorum. Kendim halledemem sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyramidCardShop -- 21 Şubat 2014; 0:00:41 >
  • Arkadaşlar merhaba. xperia mini telefonumu güncellemek istiyorum. Bu işlerden pek anlamıyorum. Sony update service ve pc companiona telefonu bağladığımda (4.1.B.0.587) güncellemesi var diyor. Telefonunun bildirm çuduğunda ise "Yeni Sistem güncellemesi 4.0.2.A.0.84" uysarısı veriyor. Telefonun mevcut android sürümü 2.3.3. Telefonda wi-fi çok çekmiyordu. Güncellemeyi alsam değişim oluyormu? Genel olarak neler değişiyor? Telefonu daha çok konuşma, ara sıra internet, bikaç tane basit oyun için kullanıyorum. Bu kullanım bilgileri ışığında 4.0.4 android sürümü kullanışlı olur mu? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Başka birisi tarafından sorulmuş ise baştan kusuruma bakmayın.Arama yapınca sapıtıyo browser. Mini pro sahibiyim. Telefonu bilgisayara bağlayınca şarj olmuyor ve bilgisayar telefonu görmüyor. 2. sıkıntım ise dokunmatik çalışmıyor. Önceleri arada bir olurken şuan sürekli bi durum halini aldı ve yaklaşık 1 aydır sadece klavye sayesinde telefonu kullanabiliyorum. Bu iki sorun birbiriyle bağlantılı olabir mi. Teknik servise versem ne kadar masrafı olur bana(özellikle ekran).
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackTh3Ripper

Başka birisi tarafından sorulmuş ise baştan kusuruma bakmayın.Arama yapınca sapıtıyo browser. Mini pro sahibiyim. Telefonu bilgisayara bağlayınca şarj olmuyor ve bilgisayar telefonu görmüyor. 2. sıkıntım ise dokunmatik çalışmıyor. Önceleri arada bir olurken şuan sürekli bi durum halini aldı ve yaklaşık 1 aydır sadece klavye sayesinde telefonu kullanabiliyorum. Bu iki sorun birbiriyle bağlantılı olabir mi. Teknik servise versem ne kadar masrafı olur bana(özellikle ekran).

Pc nin telefonu görmesi için ayarlar--xperia--usb baglantı. Burdan yogğun depolamayı seçin.
    Dokunmatiği muhtemelen fiziksel sorundur, servise gonderin. Bende de var mini pro ekranı kırık kullanıyorum suan. Delta servise sordum değişimi 120 tl olur dediler.
    - Dokunmatğin problemı yazılımsalda olabilir, fabrika ayarlarına dönun belki düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: simo18

Arkadaşlar merhaba. xperia mini telefonumu güncellemek istiyorum. Bu işlerden pek anlamıyorum. Sony update service ve pc companiona telefonu bağladığımda (4.1.B.0.587) güncellemesi var diyor. Telefonunun bildirm çuduğunda ise "Yeni Sistem güncellemesi 4.0.2.A.0.84" uysarısı veriyor. Telefonun mevcut android sürümü 2.3.3. Telefonda wi-fi çok çekmiyordu. Güncellemeyi alsam değişim oluyormu? Genel olarak neler değişiyor? Telefonu daha çok konuşma, ara sıra internet, bikaç tane basit oyun için kullanıyorum. Bu kullanım bilgileri ışığında 4.0.4 android sürümü kullanışlı olur mu? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Biraz geç oldu ama soyleyim yinede güncellerseniz daha iyi verim alırsınız, batarya suresı uzar. Bu arada sony update service ten guncelleyin daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewhitewolf -- 13 Nisan 2014; 16:04:08 >

• merhaba arkadaşlar mini pro ma cwm menüden foetmmat system yaptım tel çöktü sony yazısında kalıyo üzerinde 4.0.4 yüklüydü rootsuz bi cihaz şimdiye kadar hiçbi işlem yapmamıştım teli wipe ları yapıp fabrika ayarlarına döndürmek isterken oldu herşey yardımcı olursamız çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

Arkadaşlar merhaba. xperia mini telefonumu güncellemek istiyorum. Bu işlerden pek anlamıyorum. Sony update service ve pc companiona telefonu bağladığımda (4.1.B.0.587) güncellemesi var diyor. Telefonunun bildirm çuduğunda ise "Yeni Sistem güncellemesi 4.0.2.A.0.84" uysarısı veriyor. Telefonun mevcut android sürümü 2.3.3. Telefonda wi-fi çok çekmiyordu. Güncellemeyi alsam değişim oluyormu? Genel olarak neler değişiyor? Telefonu daha çok konuşma, ara sıra internet, bikaç tane basit oyun için kullanıyorum. Bu kullanım bilgileri ışığında 4.0.4 android sürümü kullanışlı olur mu? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Biraz geç oldu ama soyleyim yinede güncellerseniz daha iyi verim alırsınız, batarya suresı uzar. Bu arada sony update service ten guncelleyin daha sağlıklı olur.

telefonu güncelledim. Şuan genel anlamda memnunum. Hatta wi-fi kalitesinin artmış olduğunu düşünüyorum. Önceden pek verimli değildi. Şimdi daha iyi çekim gücü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simo18 -- 16 Nisan 2014; 13:21:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

telefonu güncelledim. Şuan genel anlamda memnunum. Hatta wi-fi kalitesinin artmış olduğunu düşünüyorum. Önceden pek verimli değildi. Şimdi daha iyi çekim gücü var.

Ama bir süre sonra kasmalar başlıyor, bu yuzden custom rom yükledim ben. Şuan akıyor telefon. Zelly cream v6 kullanıyorum, tavsiye ederim

• selam herkese,
    xperia mini'ye pc companian la android 4.0.4 güncellemesi yükledim, bazı aramalarda benim sesim karşı tarafa gitmesine rağmen onun sesi ilk 5-6 saniye gelmiyor, bunun çözümünü bilen varmı acaba reset te attım ama maalesef çözülmedi
    selamlar
  • merhaba. xperia mnipro.
    karşı tarafa ses çok az gidiyor veya arada kesiliyor.
    bununla ilgili bir fikriniz varmıdır acep?
  • Merhaba arkadaşlar, telefondaki şu scrollable özelliğini nasıl kapatabilirim? Herhangi bir wallpaper seçip kaydettikten sonra ana menüde sağa sola geçiş yaparken wallpaper'da kayıyor. Bunun sabit kalmasını istiyorum nasıl yaparım? Ayarlarda bulamadım...
  • st15i isteyen varsa ankara veya konyadan elden satıyorum. detay için pm.
  • Eski xperia mini'me custom rom yükledim adı Zelly Cream v6. Süper oldu, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulku0312

selam herkese,
    xperia mini'ye pc companian la android 4.0.4 güncellemesi yükledim, bazı aramalarda benim sesim karşı tarafa gitmesine rağmen onun sesi ilk 5-6 saniye gelmiyor, bunun çözümünü bilen varmı acaba reset te attım ama maalesef çözülmedi
    selamlar

selam tekrar

yukarıda bahsettiğim yazılımsal değil, hoparlör sorunuymuş, tamir edildi sorun çözüldü, teşekkürler

bu sefer resimleri otomatik dönder çalışmıyor :)

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulku0312 -- 21 Mayıs 2014; 9:32:17 >
  • dostlar, minipro sk17i kullanıcısıyız.
    bir sorunumuz var;

TELEFON AZ ÇEKİYOR. HATTA ÇOGU YERDE ÇEKMİYOR.
    bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz.
    kardeşim ben yokken telefoncuya götürmüş oda yazılımsal bir sorun demiş.
    mevcut sürüm, android 2,3,4

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 29 Haziran 2014; 11:55:19 >
  • Merabalar. ST15i Xperia Mini satan varsa alıntı yapabilir veya pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

dostlar, minipro sk17i kullanıcısıyız.
    bir sorunumuz var;

TELEFON AZ ÇEKİYOR. HATTA ÇOGU YERDE ÇEKMİYOR.
    bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz.
    kardeşim ben yokken telefoncuya götürmüş oda yazılımsal bir sorun demiş.
    mevcut sürüm, android 2,3,4

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen.

Biraz geç oldu ama Sony update service programını kurun ve telefonu güncelleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Merabalar. ST15i Xperia Mini satan varsa alıntı yapabilir veya pm atabilir

PM attım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.