Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia mini adamı kanser edermi sadece internet ve alo demek için bu zamanda alınırmı temiz satan varsa pm atabilr
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    İnternet için pişman edebilir. 512MB ram akıcı değil ne yazık ki ama idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar xperia mini ye rom kurmak için 2gün uğraştık 5farklı custom rom denedik ama olmadı. recoveryx modda sürekli hata aldık. en sonunda bıktım orjinal 4.0.4 kurup root yaptım

Birisi nasıl otomatik parlaklığı kapatıcağımı yazabilirmi. ekran çok titreme yapıyor parlaklığı ayarlamak için. sinir edici bir durum!

Ekranı Yukarıdan aşşağı çektiğimiz kısayol ekranına nasıl widget menüsü ekleriz(ekran parlaklığı-wifi vs..)

8gb kart aldım ama hafıza yetersiz diye uygulama kurulmuyor
    Hafıza kartına nasıl uygulama kurabilirim veya hafıza kartını dahili hafıza olarak nasıl gösterebilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 19 Temmuz 2014; 14:32:43 >
  • bu cihazın sıfırını bulamazmıyız lg e430 alıcam yoksa yada tipo
  • Vay be ne günlerdi. Multitasking yapmaya çalıştığında telefon felç oluyordu.
  • Beyler internet ve muzik dinleme whatsap clash of clans facebok icin alacagim
    Sizce kasma donma olur mu rom rot boadleder acarim ben sizce 2015te bunlari kaldiri mi

• arkadaşlar xperia mini pro arıyorum. mini de olur sakın gelipte x10 mini teklif etmeyin. cihazın piyasası bellidir durumu ne olursa olsun kasa takar kullanırım. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

Orijinalden alıntı: masal_olduk

quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

4.0.4 sürümü ben de yükledim. herhangi bir problemi yok.
    aksine iyi. tavsiye ederim.

Ben de bazılarının yavaşlıyor,yüklemeyin yazılarını görünce yüklemedim ve hala 2.3.4 sürümündeyim.Bu sürümüne göre herhangi bir yavaşlama vaya başka sorun var mı yoksa daha da mı iyi? Ayrıca yüklerken direkt kabloyu takıp yükselttiniz mi yoksa fabrika ayarlarına dönme,vb. işlemler yaptınız mı?

Telefon gerçekten çok kasıyor ta ki Zelly cream romu kullanana kadar. Xperia mini prom da Z1 menu ve programları kullanıyorum ve akıcı bir şekilde. Tavsiye ederim

xperia mini promu sonunda aldım arkadaşlar android 4.0.4 le geldi. bu cihaza en stabil en hızlı çalışan sorunsuz çalışan her özelliğini kullanabileceğim rom nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Ne yazık ki hiç bir bilgim yok maalesef. XDA'dan saqib n. ile iletişime geçmeniz gerekiyor ya da xda dev da konu açmanız gerekiyor.

Tamamdır onu da halletim. Şu an hem görsel hem performans olarak çok iyi oldu umarım böyle devam eder.

hocam nasıl kaldırdınız o sanal tuşu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

quote:

quote:

Ben de bazılarının yavaşlıyor,yüklemeyin yazılarını görünce yüklemedim ve hala 2.3.4 sürümündeyim.Bu sürümüne göre herhangi bir yavaşlama vaya başka sorun var mı yoksa daha da mı iyi? Ayrıca yüklerken direkt kabloyu takıp yükselttiniz mi yoksa fabrika ayarlarına dönme,vb. işlemler yaptınız mı?

Telefon gerçekten çok kasıyor ta ki Zelly cream romu kullanana kadar. Xperia mini prom da Z1 menu ve programları kullanıyorum ve akıcı bir şekilde. Tavsiye ederim

xperia mini promu sonunda aldım arkadaşlar android 4.0.4 le geldi. bu cihaza en stabil en hızlı çalışan sorunsuz çalışan her özelliğini kullanabileceğim rom nedir?

Hocam naptın sen, bu zamanda bu telefon alınırmı. Gerçi küçüklüğünden dolayı alınabiliri o ayrı. Ben satalı bir yıl oldu. Sana tavsiyem Zelly cream v6 romunu yüklemen. En azından uygulamalar falan kasmıyor bu rom da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam naptın sen, bu zamanda bu telefon alınırmı. Gerçi küçüklüğünden dolayı alınabiliri o ayrı. Ben satalı bir yıl oldu. Sana tavsiyem Zelly cream v6 romunu yüklemen. En azından uygulamalar falan kasmıyor bu rom da.

Hocam boyutu icin aldim ya. Dediginiz romda herhangibir calismayan ozellik vb durum var miydi acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam boyutu icin aldim ya. Dediginiz romda herhangibir calismayan ozellik vb durum var miydi acaba?

Herhangi bir sorunla karsilasmadim, en iyi rom dur zelly cream

• Xperia mini st15i telefonumun arka kamerasının camı bozuldu . Resimler biraz bulanık çıkıyor. Servise gönderdim telefonumu yapmadan gönderdiler. Bu camı nereden bulabilirim ?
  • temiz xperia mini almak isteyen?
  • Efsane bir cihaz. LegacyXperia CM11 ile adeta uçuşa geçiyor. Xperia Mini küçük ama işlevi epey büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 1 Kasım 2015; 14:31:50 >
  • dünkü mesajlar silinmiş sayfadaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

dünkü mesajlar silinmiş sayfadaki

Sırf burada değil bütün konularda silinmiş
  • Ordu İlindeyem haftaya Ankarada olucam Efe ve Boradan 20.000 bakımı fiyatları aldım araç lpgli (Bora :580 tl Efe : 550 tl) 10.000 dan farklı olarak lpg nin büyük filtre değişimi gerçekleştiğini söylediler, değerli forumdaşlar hangisine gideyim Efe hakkında çok iyi şeyler söylemiyolar ama borada biraz daha pahalı . Önerilerinizi bekliyorum....
  • Forum 1 gün kaybetti desenize. Böyle büyük bir forum için bu büyük bir skandal. İnsanlar mesaj yazmaktan çekinir forum yara alır. Ahan da benim araç tercih bölümüne yazasım kalmadı.
  • Xperia Mini kullanan kalmamış herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.