Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
33
Favori
803.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelir gelir bu sefer gelir.gelmesse paralelciler getirir.
  • ARC ile NEO karsilastirmasi yaparsak hangisini secmeliyiz ve neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

ARC ile NEO karsilastirmasi yaparsak hangisini secmeliyiz ve neden?

Arcta ön kamera yok. Arcın ekranı devasa (4.2 inç) Neo 3.7 inç bu kişiden kişiye göre dğişir ama ben cebinde taşıyamam şahsen o kadar büyük telefonu bugün X10 Gördüm 4.0 inç o bile acayip büyük geldi gözüme. Ama Arc'ın Ram'i 512 mb Neonun 380 mb , Onun dışında Neoda Ön kamera var ve daha kalıni ele oturan bir yapısı var. Siz bilirsiniz hangisini seçeceğinizi.
  • cogu site de neo nun rami 512 mb yaziyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

cogu site de neo nun rami 512 mb yaziyo ?

380 Mb GSMarenanın İncelemesine göre.
  • 3 Renk cihazın Unboxing Videosu da geldi. Blue Gradient çıksa bir an önce ülkemizde keşke.

Ülkemize gelecek muhtemel kutu içeriği,

Cihaz
    8 Gb kart (Başka bir videoda Class 2 kart gördüm umarım öyle değildir)
    Kulakiçi kulaklık
    Usb kablosu
    Şarj Cihazı
    BA700 Pil

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

ARC ile NEO karsilastirmasi yaparsak hangisini secmeliyiz ve neden?

Arcta ön kamera yok. Arcın ekranı devasa (4.2 inç) Neo 3.7 inç bu kişiden kişiye göre dğişir ama ben cebinde taşıyamam şahsen o kadar büyük telefonu bugün X10 Gördüm 4.0 inç o bile acayip büyük geldi gözüme. Ama Arc'ın Ram'i 512 mb Neonun 380 mb , Onun dışında Neoda Ön kamera var ve daha kalıni ele oturan bir yapısı var. Siz bilirsiniz hangisini seçeceğinizi.

Rahat karar verilmiyor acikcasi.Magazalara gidip bakmak lazim baska care yok ama Yeni cikan daha iyi olur mantigindayim ben

• ben kırmızı diyorum.
  • mavinin temiz duruşu var maviyi taktir ettim.

ah bi de gelse şu telefon !
  • BU cihazda HDMI cikisi varmiydi ?
  • Neo , play ve arc.Hepsini tek telefonda toplasa daha iyi olurdu :)
    Birisine bir özellik koymuş diğerinden o koyduğu özelliği kısmış.

Xperia Play : 500 euro
    LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 480 x 854 pixels, 4.0 inches
    400 MB, 512 MB RAM
    1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255 Snapdragon
    5 mp kamera

Xperia Neo : 350 Euro
    Size 480 x 854 pixels, 3.7 inches
    320 MB 380 MB RAM
    8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash, check quality
    Android OS, v2.3 (Gingerbread)
    CPU 1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255 Snapdragon

Xperia Arc : 440 Euro
    Size 480 x 854 pixels, 4.2 inches
    320 MB storage, 512 MB RAM
    microSD, up to 32GB, 8 GB included
    8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash, check quality
    1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255 Snapdragon

Gsmarena da özellikler böyle.Diğer sitelerde özellikler farklılık gösteriyor.Sony ericsson'un sitesinden bakmak lazım.
    Ama hemen hemen bu özellikte ve fiyatta olacaklar.Benim en çok ilgimi çeken sırasıyla xperia play , arc , neo'dur.

• Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Neo ve Motorola Mileston XT720 arasında kaldım fiyatları aşağı yukarı aynı
    telefondan bekletilerim hızlı olması 720p video kaydı ve ekranı 3.7''den büyük olmucak en düşük 600x480 ve yukarısı olucak
    en önemlisi sorunsuz flash10 desteği
    işlemcisi grafik kartı nedir bilmiyorum
    bu iki cihaz arasında (aynı fiyatlarda farklı modellerde olabilir) artısıyla eksisiyle farklar nedir hangisini tavsiye edersiniz
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Neo ve Motorola Mileston XT720 arasında kaldım fiyatları aşağı yukarı aynı
    telefondan bekletilerim hızlı olması 720p video kaydı ve ekranı 3.7''den büyük olmucak en düşük 600x480 ve yukarısı olucak
    bu iki cihaz arasında (aynı fiyatlarda farklı modellerde olabilir) artısıyla eksisiyle farklar nedir hangisini tavsiye edersiniz

milestone xt720 eski model napcan onu NEO al
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

BU cihazda HDMI cikisi varmiydi ?

Var üst kısımda. Kutudan kablo bazı ülkelerde çıkıyor umarım Türkiye'de de çıkar. yoksa Dealextremeden alacağız artık.

quote:

Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Neo ve Motorola Mileston XT720 arasında kaldım fiyatları aşağı yukarı aynı

Xperia Neo yeni modeldir. Candır. XT720ye Resmi olarak Android 2.2 bile gelmedi diye biliyorum. Neo da standart olarak 2.3, 2.4 de gelir.

• quote:

neo çok şık cihaz özelliklerinden daha önemlisi şık olması xt720 ye göre iyi xt720 nin tek avantajı xenon flaş gibi gözüksede kamerası hakkını vermiyor ne yazıkki.ben neon diyorum.
  • teşekür ederim arkadaşlar bide genel olarak dediğim özellikler var dimi
    mesele sorunsuz flash10 desteği
    bide ben film izlerim sürekli indirdiğim filmleri convert etmeden ne uzantılı olursa olsun izleyebilmeliyim
    mutlitouch olmalı vesaire bunlar yani kamerası işimi görür ama illah çok net çekcek diye 200 ytl fazla veremem

basit sorular belki ama şu 1 haftada kafam karıştı
    50 tane cihaz inceledim birinde flash10 yok birinde multitouch yok birinin ekran çözünürlüğü düşük birinin fiyatı çok uçuk birinin ekranı 4.2'' takoz cebime sığmaz
    ondan soruyorum yani genel kullanımda bana sorun çıkartmıcak bi cihaz lazım
    teşekürler koca forumda 4-5 tane yere yazdım bi burda cevap verilmiş teşekürler
  • quote:

teşekür ederim arkadaşlar bide genel olarak dediğim özellikler var dimi
    bide ben film izlerim sürekli indirdiğim filmleri convert etmeden ne uzantılı olursa olsun izleyebilmeliyim
    mutlitouch olmalı vesaire bunlar yani kamerası işimi görür ama illah çok net çekcek diye 200 ytl fazla veremem

50 tane cihaz inceledim birinde flash10 yok birinde multitouch yok birinin ekran çözünürlüğü düşük birinin fiyatı çok uçuk birinin ekranı 4.2'' takoz cebime sığmaz

benim defyde dixv desteği yok froyo yüklü rockplayer programını kurdum şuan divx mivx hepsini izliyorum alt yazılı

• quote:

teşekür ederim arkadaşlar bide genel olarak dediğim özellikler var dimi

Flash 10.2 Desteği var. İncelemelerde gayet performanslı çalıştığı yazıyor. 720p MP4 video oynattığını biliyorum. Açıkçası benim de merak ettiğim bir konu bu Oynatıcı mevzu Xperia Arc incelemesinde de bahsetmemişler video oynatıcıdan mkv falan oynatır mı diye Gsmarenada. Multitouch var tabiki de. Ve Önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 4 Nisan 2011; 18:48:31 >

• bu telefon gerçekden kafama yattı zaten SE kalitesi ayrı bişey
    zaten android ile programların yardımıyla videoları izlerken sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum
    bu telefonun ederi gözümde 900 ytl ama 800-850 verseler süper olur
    bide aklıma takılan bişey sorayım bilmediğimden soruyorum
    bu telefonların hiçbirisinin yan çevirip kullanılan videosu yok
    ana ekran, menü , programlar telefon yatayken otomatik dönüyomu (dönüyodur umarım yoksa kesinlikle almam)
    çok beğendim bu telefonu yatay kullanımda varsa bilgi toplamaya başlarım telefonu aldığımda sorun olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 4 Nisan 2011; 19:01:24 >
  • quote:

bu telefon gerçekde kafama yattı zaten SE kalitesi ayrı bişey zaten
    zaten android ile programların yardımıyla videoları izlerken sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum
    bu telefonun ederi gözümde 900 ytl ama 800-850 verseler süper olur
    bide aklıma takılan bişey sorayım bilmediğimden soruyorum
    bu telefonların hiçbirisinin yan çevirip kullanılan videosu yok
    ana ekran, menü , programlar telefon yatayken otomatik dönüyomu (dönüyodur umarım yoksa kesinlikle almam)
    çok beğendim bu telefonu yatay kullanımda varsa bilgi toplamaya başlarım telefonu aldığımda sorun olmasın

Telefonun üzerinde 3 tane sensör var!!!yön yakınlın ve ışık sensörü unutma etme Sony Ericsson'dan bahsediyorsun,her türlü konforu en iyisiyle sunar,yada hiç barındırmaz...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.