Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.372
Cevap
33
Favori
803.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar söylüyorum bu ram ve dahili hafıza ila 1000 lira üstü telefon değil bu eğer bin liradan yüksek bir fiyat ile çıkarsa htcnin ekmeğine yağ sürer se. tamam tasarımı güzel ama herşey tasarım değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Neo için gerçekten çok emek verilmiş,bence 2011 de kupa alır bu alet...cihazda yok yok kalite kendini nasılda belli ediyor!..

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Gerçekten muhteşem!
  • Neo, Türkiye'de eğer distribütör traşına uğramazsa 8 gb hafıza kartı ve mükemmel bir kulaklıkla gelecek...hangi firma veriyor bunları?..hiçbiri ve o kulaklık piyasada mp3 çalarlardan cıkan kulaklıklardan bile çok daha kaliteli...cihaz her haliyle ve ekibiyle kaliteli...ram genişletilebilir hafızayla çözülcek bir olay, donanımıyla piyasayı süpürür bu alet. bekliyoruz...
  • http://www.amazon.de/dp/B004NROTX0?m=A3JWKAKR8XB7XF
    Kesin Almanya'dan gelen birini bulmak lazım :) Mayısa kadar Türkiye de çıkmazsa başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

http://www.amazon.de/dp/B004NROTX0?m=A3JWKAKR8XB7XF
    Kesin Almanya'dan gelen birini bulmak lazım :) Mayısa kadar Türkiye de çıkmazsa başka çare yok

x10 yerine aynı paraya bunu alabilirdim

• SE'ye Neo'nun çıkış tarihi fiyatı için attığım mesaj ve gelen cevap arkadaşlar;

Siteniz de xperia neo ve arc modelleri için yeni ibaresi belirtilmiş ancak hiç bir teknoloji markette bu ürünleri göremiyoruz.Sony Ericsson artık sokak arası telefoncularda mı satılacak? Hala 3 4 ay sonra yada hiç gelmiycek mi bu modeller Türkiye'ye ?
    Benim şuan telefon ihtiyacım var ve yıllardır SE kullandığım için vazgeçmek istemiyorum. Neo modelini almaya karar verdim ancak Türkiye ye gelicek mi gelmeyecek mi belli değil.
    Lütfen xperia neo ve arc'ın Türkiyeye gelip gelmeyeceğini ve gelirse geliş tarihini ve tavsiye ettiğiniz satış fiyatlarını öğrenmek istiyorum.Artık ilgilenin Türkiye deki müşterilerinizle;)
    İlginize teşekkür ederim. Umarım otomatik bi mesaj atmaz cidden ilgilenirsiniz.

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sonyericsson Xperia™ neo model cihazımızın 2011 yılı içerisinde;Xperia ™ arc modelimizin ise 2011 yılının ikinci çeyreği içerisinde satışa sunulması planlanıyor.Ürün özellikleriyle ilgili detaylı bilgi içinwww.sonyericsson.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

www.sonyericsson.com.tr

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

• 2011 yılı içerisinde ne demek arkadaşım ya maytap mı geçiyor bunlar bizimle. Mayısta geldi geldi gelmedi Yurtdışı cihazı alacağım artık.
  • Anladım yine 5 ay sonra ulaşıcak bize bu ürünler. Neo 2011 ama daha tam tarihi bile belli değil.Fiyatları da yine % 50 daha fazla olur sanırım diğer ülkelere göre. Teşekkürler.

Bunu da cevap olarak yazdım. İlla diyolar ki yurtdışından almaya uğraşın yada gidin samsung,apple,htc falan alın... Samsungun ürünlerini sevmiyorum ama adamlar en azından tüm ürünlerini getiriyo,öyle yada böyle satıyo oluşturuyo kendi piyasasını.
  • quote:

Sonyericsson Xperia™ neo model cihazımızın 2011 yılı içerisinde

cevaba bak ya sanki biz 2012 de gelcek sanıyoz ay bile vermemiş
  • sony ericssonun bu cevabını,konu dışı bölümünde nasılım başlıklarına cevap veren arkadaşlara havale ediyorum.onlar gerekli cevabı verirler bunlara.
  • siz apacık getirmiyecekseniz yurtdışından alırım deyin sonrada burada bekleyin. komiksiniz ya.

adam cevap olarak der ki ister türkiyeden al ister yurtdışından ister marstan çokta umrumda. ben parama bakarım.
  • arkadaslar bana da ayni cevap gelmis 2011 yili icinde gelmesi planlaniyormus bu cevabin uzerine ben galaxy s forumunda devam ediyorum artik
  • mayista gelir bence , sony ericsson turkiye yi kaile almayin onlarin her zamanki sacma mesajlarindan
    adamlar daha cedar(j108) model sony ericsson telefonunu bile tanimiyorlar o nedir diyorlar o yuzden onlarin dediklerin inanmayin , onlarin sony ericssonla ilgilendikleri yok bu apacik ortada , biz bile onlardan daha iyi biiliyoruz herseyi, tek yaptiklari sey herkese ayni otomatik mesaji yollamak
  • mayıs sonlarına kadar beklemedeyim bakalım nolucak duruma göre htc desire ya da o fiyata daha iyi ürüne yönelme göstericem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

siz apacık getirmiyecekseniz yurtdışından alırım deyin sonrada burada bekleyin. komiksiniz ya.

adam cevap olarak der ki ister türkiyeden al ister yurtdışından ister marstan çokta umrumda. ben parama bakarım.

Ben yapıcam şeyi söylüyorum zaten hocam onların kazanması veya kazanmaması beni ilgilendiren bi durum değil ki,benim amacım Türkiye ye gelip gelmeyeceğini öğrenip garantili almak istemem;) Yoksa zaten adamlar sen ben küfür bile etsek tavrını mı değiştiricek ? Aynı tas aynı hamam devam edicekler bakalım mayıs a kadar gelirse ben de Türkiye den alıcam gelmezse y.dışı devam :)
  • Bundan sonra sonyericsson un atağa kalkacağı yönde haberler mevcut piyasada. ne kadar doğru bilmiyorum ama sonyericsson Türkiye ninde bu şekilde cevap vermesi ilginç sanki aynı şirkette çalışmıyor gibiler
    kaynak :http://www.ceplab.com/haber/sony-ericsson-kesenin-agzini-ardina-kadar-acti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xN -- 31 Mart 2011; 2:08:32 >
  • Bu Sony Ericsson Türkiye'de ki çalışanlar tam amele takımı...bunları çapa yapmaya tarlaya gönderecen...zuhaaaahaaa
  • takip
  • gelene kadar yıllar geçer
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.