Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
33
Favori
803.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

ilk dokunmatik tecrubeni neo ile yasayacak olman cok iyi
    ilk dokunmatik tecrubesini 5800 la yasayanlar dokunmatik teelefonlardan nefret etmislerdi :))

aynen ya 5800 kullananlar dokunmatikten soğudu , 5800 kullanıp da eline Iphone alanlar ohaa diyo

şu Neo 800-900 arası bi girse deli manyak satar ya .... hayaller dünyasına girmeyelim

800 baya iyimser oldu ama 800 olsa süper olur harbiden, koşarak alırım...

Dipnot: olmaz öyle şey

• quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

aslında bazı çekincelerim de yok değil hani mesela bu se lerin sesi için az diyorlar ki ben müzik sever bir insanım ayrıca konuşurken de karşıdakinin sesi de mi öyle olacak acaba merak ediyorum. onun dışında bu yazılım güncellemeleri hakkında da ister istemez soru işareti oluşuyor kafamda yani gelir diyorlar v3.0 filan ama bakalım ne olacak..
    daha başka kamera da önemli benim için neyse ki exmor filan var..

bazı modellerinde de aşırı yüksek çıkıyo , modele ve markada göre değişiyo o hepsinde, Sony'lerin kamerası genelde iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastJoker

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

ilk dokunmatik tecrubeni neo ile yasayacak olman cok iyi
    ilk dokunmatik tecrubesini 5800 la yasayanlar dokunmatik teelefonlardan nefret etmislerdi :))

aynen ya 5800 kullananlar dokunmatikten soğudu , 5800 kullanıp da eline Iphone alanlar ohaa diyo

şu Neo 800-900 arası bi girse deli manyak satar ya .... hayaller dünyasına girmeyelim

800 baya iyimser oldu ama 800 olsa süper olur harbiden, koşarak alırım...

Dipnot: olmaz öyle şey

biz tekrar bu pazardayız diyorlarsa,kendilerinide insanlara tekrar hatırlatmak istiyorlarsa öyle abartı bi fiyat koymamaları lazım.
    bencede 800-900 iyidir.

• samsung galaxy ace e 769 tl fiyat biçti ki bu telefonun yanında esamesi okunmaz. vergisi algısı otu pisürü derken 1000 lirayı rahat bulur memleketimde. keşke 800 olsa ama hayal bence hatta ütopya.
  • http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=791&cp=787

burada neo ile HTC Incredible S kıyaslanmış.

http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=787&cp=788

burada da galaxy s2 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bring to front -- 27 Mart 2011; 19:27:19 >
  • tam aradigim tel ama ne zaman gelir mayis gibi deniyor daha 2 ay var galaxy s alicam sabredemeyip
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

tam aradigim tel ama ne zaman gelir mayis gibi deniyor daha 2 ay var galaxy s alicam sabredemeyip

mayıs başında gelcek diyolar
  • mayısta gelirse iyi
  • 4-5 yıldır se w700i telefon vardı. telefonda şöyle problemler var : 1. olarak konuşmalarda karşıdakinin sesi çok derinden geliyodu ve kısık geliyordu.
    2.bazen ses tamamen gidip hatta telefon karşıdakinin yüzüne kapanıyordu.
    inşallah bu yeni telefonda böyle problem olmaz. mayıs ayı ortalarına doğru alma ihtimalim var. fakat alanların burdan yorumlamasını isterim özellikle bu iki açıdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

4-5 yıldır se w700i telefon vardı. telefonda şöyle problemler var : 1. olarak konuşmalarda karşıdakinin sesi çok derinden geliyodu ve kısık geliyordu.
    inşallah bu yeni telefonda böyle problem olmaz. mayıs ayı ortalarına doğru alma ihtimalim var. fakat alanların burdan yorumlamasını isterim özellikle bu iki açıdan.

hepimiz aynı beklentide olursak yandık..
  • baya almak isteyen var arc ve neo yu piyasaya uygun fiyattan girerse stoklar cok cabuk tükenir
  • 800E gelsin kronik bi sorunu yoksa hemen alırım.
  • sonyericsson un sayfasında neo ve arc için pek yakında yazısının yerine yeni yazısı yazılmış. Tabi bu ne kadar gerçekci?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xN

sonyericsson un sayfasında neo ve arc için pek yakında yazısının yerine yeni yazısı yazılmış. Tabi bu ne kadar gerçekci?

şimdi bende baktım siteye yeni diye yazmışlar dediğin gibi. orda telefon çıktığında mail ile bilgilendirme vardı. ben onu yaptım ordan daha bi ses soluk gelmedi. piyasaya çıkmadı mı nedir tırlarda mı bekletiyolar yeni deyip
  • O zaman bir kaç hafta içinde avrupada satışa sunulur
  • Telefon gittikçe yaklaşıyor çıkmaya. Çok ısındım bu telefona. En son Youtube'dan Phonearenanın preview videosunu izledim, gerçekten aradığım cihaz.
  • Neo için gerçekten çok emek verilmiş,bence 2011 de kupa alır bu alet...cihazda yok yok kalite kendini nasılda belli ediyor!..

• Süper gerçekten. 800 TL den az olursa alırım kesin. Fazlasını hak etmez zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

4-5 yıldır se w700i telefon vardı. telefonda şöyle problemler var : 1. olarak konuşmalarda karşıdakinin sesi çok derinden geliyodu ve kısık geliyordu.

acoustic atsaydın ya v
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

Süper gerçekten. 800 TL den az olursa alırım kesin. Fazlasını hak etmez zaten

kendinle çeliştiğinin farkındamısın süper bir telefon nasıl 800 den fazla etmez?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.