Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
33
Favori
803.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bring to front

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

350 euro idi fiyatı yanılmıyorsam.Böyle ucuz telefondan 1 gb ram çift çekirdek 8 gb dahili hafızamı bekliyorsunuz.Böyle telefon istiyorsanız lg optimus 2x veya samsung galaxy 2 alın.800 TL den gelir.
    Örneğin firmanın sadece İngiltere'ye ayırdığı tanıtım bütçesi tam 4 milyon pound. Yani 10 milyon TL
    Kaynak ;http://www.ceplab.com/haber/sony-ericsson-kesenin-agzini-ardina-kadar-acti/

x10'a da güncelleme geldi.Sony ericsson doğru yolda.Artık güncellemeleri zamanında getirir , modelleri ülkemize ve diğer ülkelere çıktığı ay içinde gelirse gelecek sene çift çekirdekli modeller görebiliriz sony ericsson'dan.

aşşağı yukarı Türkiye'ye geliş fiyatını tahmin edebiliyor musun? muhtemelen 1000 lira ve üzeri bir rakam olacak. bundan çok daha az özellikli samsong ace bile 800 civarı ile çıktı piyasaya. bu telefon zannetmiyorum ki 800-1000 arası gelsin ki keşke gelse. beim düşüncem çift çekirdekli telefonların çıktığı şu günlerde yeni çıkacak bir çok uygulama ve oyun bu ram de çalışmayacaktır.

sen (en az) 1500 lira ver SGS II al kardeş

• keşke o kadar param olsa da böyle küçük hesaplar yapmak zorunda kalmasam. incredible s'e çok fena bel bağladım. o da uçuk bir fiyat ile gelirse ancak bunu düşünebilirim.
  • quote:

aşşağı yukarı Türkiye'ye geliş fiyatını tahmin edebiliyor musun? muhtemelen 1000 lira ve üzeri bir rakam olacak. bundan çok daha az özellikli samsong ace bile 800 civarı ile çıktı piyasaya. bu telefon zannetmiyorum ki 800-1000 arası gelsin ki keşke gelse. beim düşüncem çift çekirdekli telefonların çıktığı şu günlerde yeni çıkacak bir çok uygulama ve oyun bu ram de çalışmayacaktır.

Bu telefonun en fazla 1000 TL'den geleceğini düşünüyorum.Zaten 1000 TL bile fazla.. Ama 1100 TL den gelsin alırım diyen ilerizekalılar yüzünden hep kazıklanıyoruz.Avrupa'da 600 euro dan satılan Htc Desire HD ülkemize geldi 1500 TL.Fabrika çıkışı 450 euromu neydi herhalde.Kaç para koymuşlar üstüne siz hesaplayın.Xperia Neo 350 euro dan satılıyordu sanırım.Bunun üzerine telefon fiyatı kadar fark koymazlarsa 1000 TL altında bir fiyatla gelir.Ki bu telefon 900 TL den fazla gelirse almayıp garantisiz ve ucuz ürünlere yönelmeyi düşünüyorum.Ülkemize böyle fiyatlarla telefon geldikçe ben hiçbirisinden almayacağım.
    Çift çekirdekli telefonlar çıkmadı bile.2012 yılına geldiğimizde toplasan 2 adet çift çekirdekli telefon olur belki htc de yetiştirir 3 olur.Çift çekirdeğin performansı iyi ama telefonda ne yapabilirsiniz ki? Ha tek çekirdek ha çift çekirdek ikisinde de aynı oyun oynanıyor.Aynı programlar açılıyor.Bilgisayar gibi düşün çift çekirdekli bilgisayar ile dört çekirdek arasında çokmu fark var?Bence yok.Ben çift çekirdekli bilgisayarımla crysis 2 oynayabiliyorsam dört veya altı çekirdek gereksiz.
    380 mb ram 1 ghz işlemci rahat 2 sene götürür.Tek sorun fiyatı.
    Htc incredible S güzel fakat ses kalitesi ve kamera kalitesi xperia neo'dan düşüktür.Ayrıca fiyatının xperia Neo'dan 250 TL ve üzeri fazla olacağını düşünüyorum.Htc desire 1000 TL , desire Hd 1500 TL iken bu 2 telefon arasına konumlandırılsa bile 1250 TL eder.Gereksiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Mart 2011; 13:08:29 >

• quote:

quote:

Bu telefonun en fazla 1000 TL'den geleceğini düşünüyorum.Zaten 1000 TL bile fazla.. Ama 1100 TL den gelsin alırım diyen ilerizekalılar yüzünden hep kazıklanıyoruz.Avrupa'da 600 euro dan satılan Htc Desire HD ülkemize geldi 1500 TL.Fabrika çıkışı 450 euromu neydi herhalde.Kaç para koymuşlar üstüne siz hesaplayın.Xperia Neo 350 euro dan satılıyordu sanırım.Bunun üzerine telefon fiyatı kadar fark koymazlarsa 1000 TL altında bir fiyatla gelir.Ki bu telefon 900 TL den fazla gelirse almayıp garantisiz ve ucuz ürünlere yönelmeyi düşünüyorum.Ülkemize böyle fiyatlarla telefon geldikçe ben hiçbirisinden almayacağım.
    Çift çekirdekli telefonlar çıkmadı bile.2012 yılına geldiğimizde toplasan 2 adet çift çekirdekli telefon olur belki htc de yetiştirir 3 olur.Çift çekirdeğin performansı iyi ama telefonda ne yapabilirsiniz ki? Ha tek çekirdek ha çift çekirdek ikisinde de aynı oyun oynanıyor.Aynı programlar açılıyor.Bilgisayar gibi düşün çift çekirdekli bilgisayar ile dört çekirdek arasında çokmu fark var?Bence yok.Ben çift çekirdekli bilgisayarımla crysis 2 oynayabiliyorsam dört veya altı çekirdek gereksiz.
    Htc incredible S güzel fakat ses kalitesi ve kamera kalitesi xperia neo'dan düşüktür.Ayrıca fiyatının xperia Neo'dan 250 TL ve üzeri fazla olacağını düşünüyorum.Htc desire 1000 TL , desire Hd 1500 TL iken bu 2 telefon arasına konumlandırılsa bile 1250 TL eder.Gereksiz..

çok güzel bi yorum kesinlikle katılıyom

• peki yarın bigün android 3.0 versiyonu çıktığında çalıştıracak mı bu alet?? ram işlemci yeterli mi??
  • quote:

quote:

yapıcı yorumun için öncelikler teşekkürler.

senin de belirttiğin üzere fiyat çok önemli ve 800-1000 tl arasında şuan ki piyasa için alınabilecek bir cihaz ama tüm üreticilerin Türkiye'ye geliş nedeni vole vurmak ki bu çok bariz ortada olan bir durum. 350 euro biçilen fiyat ön sipariş fiyatı bu demek oluyor ki bu telefon piyasaya çıktığı anda fiyatı bir nebze daha düşecek Avrupa'da ama isterse 10 euroya düşsün bizim güzel ve cahil insanımız 1000 küsür lira verip bu telefonu alacaktır.

günümüzde çıkan telefonları göz önüne alırsak bu telfon artık üst segment diyemeyiz orta segment bir telefon için de 1000 liradan fazla vermek bana pek mantıklı gelmiyor. 380 mb ram mutlaka yetecektir ve hatta kullanıma göre artacaktır ki zaten oyun oynayan bir tip değilim. uygulama içinse çok fazla ram e ihtiyacım olacağını zannetmiyorum. benim tek olayım özelliklerine göre fazla para vermeyi kendime yediremem olacak. kendimi enayi yerine koyamam. ha dediğiniz gibi 1000 tl altı gelirse o zaman benim için cazip gelir ve alabilirim.

Htc incredible S de dediğiniz gibi mutlaka eksileri vardır . artıları vardır. ama müşteri memnuniyeti açısından se den daha iyi olduğunu biliyorum ki zaten market içeren romu ilk yayınlayan da htc firması oldu. sense arayüzü vs. kafa karıştırmak için yetiyor açıkcası. hele şu iki telefonda bi gelsin yalnız ve güzel ülkeme kullanıcı yorumlarının ardından bi karar vereceğiz artık öyle veya böyle.

• söz konusu se ise önce çıkmayacak derler. sonra bazı yayınlarlar ama yayınlama tarihi olarak android 3.3 çıktığı bir tarih olur. çok sorun olmaz ama .

çünkü root ederek cfwler le android 3.0 kullanılır.
  • 3.0 için donanım yeterli diyosunuz yani..
  • evetttt aahhh keşke sony ericssonlar ülkemnize hamen gelseydiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

3.0 için donanım yeterli diyosunuz yani..

donanım yeterli elbette
  • Sanırsam Official Video. Çıkalı iki hafta olmuş.

• çok güzel beğendim videoyu
  • Sony Ericsson yaptığı zararlardan dolayı artık akıllanmış gibi görünüyor.Telefon ekranlarında kullanılan bravia engine , super amoled ve retina dan daha iyiydi diye hatırlıyorum.Bir videoda görmüştüm.Ayrıca exmor r kamerada çok fark yaratıyor.Onun haricinde sony ericsson işçilik kalitesi , tasarımı ve müzik özellikleri ön planda . X10'a android 2,3 güncellemesi gelmesi , sadece ingiltere'deki reklamlar için 10 milyon TL bütçe ayırması sony ericsson'un iyiye gittiğini gösteriyor.Eğer bu şekilde devam ederse belki sene bitmeden çift çekirdekli bir model görebiliriz.Ama şu arc'da ön kamera neden koymadılar anlayamadım.Arc'da ön kamera olsa onu alacaktım.Telefonda en önemli şey bence tasarımdır.Ve xperia arc'ın tasarımını beğenmiştim ama ön kamera gibi sıradan bi eksiklik yüzünden vazgeçtim :)
    Htc ye gelince.Piyasada tutulmasının tek sebebi yazılım desteği sunması diye düşünüyorum.Sürekli model çıkaran ama gereksiz yere çıkaran bir telefon üreticisi.Kaç tane model çıkardı daha ülkemize 2 3 tanesi geldi.Model çıkaracağına çıkardığı modelleri tüm ülkelere göndermesi lazım.Htc'nin ses kalitesini , ekranını kötü buluyorum.Bunun haricinde tek eksiği ön kameraydı onuda eklemişler.
    Gelelim xperina neo fiyatına.Neo 350 eurodan ön sipariş alırken Htc incredible S ise 519 eurodan ön sipariş alıyor.Xperia Neo 1000 TL olsa hak ediyor.Fakat avrupa da 300-350 euro olduğundan kesinlikle almam.

• ben daha önce sadece symbian kullandım ve zamanla program yükleyip sildikçe filan sistem hantallaşıyordu ve dahili hafızası doluyordu format atmak zorunda kalıyordum.. acaba androidlerde de var mı böyle problemler? mesela bununda dahili hafızası 320mb bir süre sonra dolup problem çıkarmasın veya yavaşlamasın cihaz..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone
    ben daha önce sadece symbian kullandım ve zamanla program yükleyip sildikçe filan sistem hantallaşıyordu ve dahili hafızası doluyordu format atmak zorunda kalıyordum.. acaba androidlerde de var mı böyle problemler? mesela bununda dahili hafızası 320mb bir süre sonra dolup problem çıkarmasın veya yavaşlamasın cihaz..??

sen symbianla karistirma kardes android hizli bir isletim sistemidir
  • quote:

Sony Ericsson yaptığı zararlardan dolayı artık akıllanmış gibi görünüyor.Telefon ekranlarında kullanılan bravia engine , super amoled ve retina dan daha iyiydi diye hatırlıyorum.Bir videoda görmüştüm.Ayrıca exmor r kamerada çok fark yaratıyor.Onun haricinde sony ericsson işçilik kalitesi , tasarımı ve müzik özellikleri ön planda . X10'a android 2,3 güncellemesi gelmesi , sadece ingiltere'deki reklamlar için 10 milyon TL bütçe ayırması sony ericsson'un iyiye gittiğini gösteriyor.Eğer bu şekilde devam ederse belki sene bitmeden çift çekirdekli bir model görebiliriz.Ama şu arc'da ön kamera neden koymadılar anlayamadım.Arc'da ön kamera olsa onu alacaktım.Telefonda en önemli şey bence tasarımdır.Ve xperia arc'ın tasarımını beğenmiştim ama ön kamera gibi sıradan bi eksiklik yüzünden vazgeçtim :)
    Htc ye gelince.Piyasada tutulmasının tek sebebi yazılım desteği sunması diye düşünüyorum.Sürekli model çıkaran ama gereksiz yere çıkaran bir telefon üreticisi.Kaç tane model çıkardı daha ülkemize 2 3 tanesi geldi.Model çıkaracağına çıkardığı modelleri tüm ülkelere göndermesi lazım.Htc'nin ses kalitesini , ekranını kötü buluyorum.Bunun haricinde tek eksiği ön kameraydı onuda eklemişler.
    Gelelim xperina neo fiyatına.Neo 350 eurodan ön sipariş alırken Htc incredible S ise 519 eurodan ön sipariş alıyor.Xperia Neo 1000 TL olsa hak ediyor.Fakat avrupa da 300-350 euro olduğundan kesinlikle almam.

sadece ARC değil diğer bir çok android telefonlarında 3G görüntülü görüşme için ön kamera bulunmuyo , belki de gereksiz görüyolar çünkü kullanan yok denecek kadar az , koyunca belki zahmetli işler gerekiyodur, telefon tasarım telefonu olduğu için oldukça ince yapmışlar , bir ön kamera koyacak yer kalmamış heralde

Neo da var bundan daha kalın ( 5 mm kadar ) , benim için olup olmaması önemli değil ,

size ciddi bi sorum var , günde-haftada yada ayda kaç kez görüntülü görüşme yapıyosunuz da bu kadar sorun sizin için ?

• quote:

Bu telefonun en fazla 1000 TL'den geleceğini düşünüyorum.Zaten 1000 TL bile fazla.. Ama 1100 TL den gelsin alırım diyen ilerizekalılar yüzünden hep kazıklanıyoruz.Avrupa'da 600 euro dan satılan Htc Desire HD ülkemize geldi 1500 TL.Fabrika çıkışı 450 euromu neydi herhalde.Kaç para koymuşlar üstüne siz hesaplayın.Xperia Neo....

Üslubuna dikkat etmeni öneririm. 1100 Liraya gelsin alırım diyorum zeka ile ilgili bir problemim de yok. 1000- Liradan geleceği de yok bu cihazın hayal dünyasında yaşamayın. Burası Türkiye. Benim fiyat aralığım kimsenin üzerine vazife olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Bu telefonun en fazla 1000 TL'den geleceğini düşünüyorum.Zaten 1000 TL bile fazla.. Ama 1100 TL den gelsin alırım diyen ilerizekalılar yüzünden hep kazıklanıyoruz.Avrupa'da 600 euro dan satılan Htc Desire HD ülkemize geldi 1500 TL.Fabrika çıkışı 450 euromu neydi herhalde.Kaç para koymuşlar üstüne siz hesaplayın.Xperia Neo....

Üslubuna dikkat etmeni öneririm. 1100 Liraya gelsin alırım diyorum zeka ile ilgili bir problemim de yok. 1000- Liradan geleceği de yok bu cihazın hayal dünyasında yaşamayın. Burası Türkiye. Benim fiyat aralığım kimsenin üzerine vazife olmamalı.

İşte yaptığım yorumun bir örneği.
    Eğer biz hala böyle kazık fiyatlardan almaya devam edersek neden düşük fiyattan gelsinler ki ülkemize.Telefon geldiğinde kimse almasın bak nasıl çekicekler fiyatı aşağı.Ama alışmışız biz pahalı telefon almaya.Çok zengin milletiz ya para önemli değil bizim için.

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

sadece ARC değil diğer bir çok android telefonlarında 3G görüntülü görüşme için ön kamera bulunmuyo , belki de gereksiz görüyolar çünkü kullanan yok denecek kadar az , koyunca belki zahmetli işler gerekiyodur, telefon tasarım telefonu olduğu için oldukça ince yapmışlar , bir ön kamera koyacak yer kalmamış heralde

Neo da var bundan daha kalın ( 5 mm kadar ) , benim için olup olmaması önemli değil ,

size ciddi bi sorum var , günde-haftada yada ayda kaç kez görüntülü görüşme yapıyosunuz da bu kadar sorun sizin için ?

benim n73'ümde bile ön kamera var.
    Sorunuza cevap vereyim.Ben ön kamerayı görüntülü görüşmek için istemiyorum.Zaten karşındaki kişide de böyle bir telefon olması lazım.Ön kamerayı ben görüntülü görüşme için istemiyorum fakat 1 kezde olsa denemeyi düşünüyorum.Ön kamera bu kadar önemli olmasa htc uzun zamandır ön kamerası yok diye bu kadar eleştirilmezdi.Ön kameranın olması sanmıyorum telefonu fazla kalın yapacak.
    Kendim arc'ı değerlendirirsem ; eğer ülkemize neo ile aynı fiyattan gelirse düşününebilir.Yoksa kesinlikle almayı düşünmüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Mart 2011; 15:35:41 >

• O kazığı yemek zorundayız. İstesek de istemesek de. Nokia N8 1000 Liradan geldi Kapış kapış gitti millet sıraya girdi arkasından. Çıkalı aylar oldu şimdi 1150 Liraya satıyorlar bir de yuh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

O kazığı yemek zorundayız. İstesek de istemesek de. Nokia N8 1000 Liradan geldi Kapış kapış gitti millet sıraya girdi arkasından. Çıkalı aylar oldu şimdi 1150 Liraya satıyorlar bir de yuh...

Benimde anlatmak istediğim bu zihniyetten kurtulmamız lazım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.