Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
33
Favori
803.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da olmaz gibi gelmişti ama güvenilir bir sitede okumuştum.Nokia mp7ye çok büyük yatırımlar yaptı ama hala bir başarı yakalayabilmiş değil.Nokiayı eski haline wp7 ile kauşturabilirse bu işten microsoft da karlı çıkar.Ayrıca satılan cihaz başına da para alacağı için bu miktarın en azından bir kısmını kapatabilir.
  • laciverti çok tatlı duruyor çıkıç mayıs dediklerine göre bizi gelmesi rahat haziranı bulur tanıtır tanıtmaz piyasaya çıkartmayıp aylarca bekletmiyorlarmı
  • Neo çıkınca kimse almasın cünkü ben alıcam :-) x:d
  • tam kafama göre telefon buldum dedim işe bak ram çok düşük çıktı.

off htc incredible s bekleyecez sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front
    tam kafama göre telefon buldum dedim işe bak ram çok düşük çıktı.

off htc incredible s bekleyecez sanırım.

Telefon stabil çalışırsa ram o kadar da önemli degil
  • telefonun stabil çalışmadığı videolar da bariz ortada. telefonu aldığım zaman 2-3 sene rehat kullanan tiplerdenim. ayrıca se yazılım güncellemede tam bir muamma htc ye tekrar yöneliyorum sanırım. ayrıca dahili hafıza 320 mb sanırım ve o da düşük geldi bana. sonuçta ne kadar hafıza kartına kurulum da yapılsa telefon hafızasına üç beş bişey atıyor. haksızmıyım hoca.
  • quote:

telefonun stabil çalışmadığı videolar da bariz ortada. telefonu aldığım zaman 2-3 sene rehat kullanan tiplerdenim. ayrıca se yazılım güncellemede tam bir muamma htc ye tekrar yöneliyorum sanırım. ayrıca dahili hafıza 320 mb sanırım ve o da düşük geldi bana. sonuçta ne kadar hafıza kartına kurulum da yapılsa telefon hafızasına üç beş bişey atıyor. haksızmıyım hoca.

Hacı telefondan soğuttun beni.

Şu andan bu telefondan başka bir telefon ilgimi çekmiyor. Bende uzun süre kullanırım bir telefonu. Bu yüzden alırkende iyice araştırdığım için son olarak bu telefonda karar kıldım. Üstelik SE olması ve uzun zamandır (4-5 yıldır) SE'den güzel bir telefon beklediğim için beklentim boşa çıkmış gibi hissetttim.

Sonuç itibariyle kitlenip uzun süre takılmadıktan sonra (symbian misali) bu telefonda kararlıyım.

• belki ben çok şey arıyorumdur ama aldıktan 3-4 ay sonra keşke şunu alsaydım demek istemem konu o. (şimdi telefon piyasası sürekli güncelleniyor diyen olacaktır. doğrudur ama hemen hemen aynı bu telefonla aynı anda girecek htc telefonları için söyledim bunu.)
  • EXMOR R

• quote:

telefonun stabil çalışmadığı videolar da bariz ortada. telefonu aldığım zaman 2-3 sene rehat kullanan tiplerdenim. ayrıca se yazılım güncellemede tam bir muamma htc ye tekrar yöneliyorum sanırım. ayrıca dahili hafıza 320 mb sanırım ve o da düşük geldi bana. sonuçta ne kadar hafıza kartına kurulum da yapılsa telefon hafızasına üç beş bişey atıyor. haksızmıyım hoca.

SE x10 için 2.3.3 güncellemesi verecek

cihazın prototipleri var incelemelerde kullanıcıya gelen son hali önemli asıl , çıkmasını beklemeden yorum yapma
  • Vay be Exmor neymiş öyle ya. Gece görüşü mübarek Tek Flaşın eksikliğini giderebilecek bir özellik kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Vay be Exmor neymiş öyle ya. Gece görüşü mübarek Tek Flaşın eksikliğini giderebilecek bir özellik kesinlikle.

kesinlikle katılıyom mükemmel bi teknoloji
  • simdi birileri cikar carl zeis derr n8 der :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
    ...........
    Neo ile Arc arasında teknik olarak farklar şu şekilde:
    Arc
    - 117 g
    - 125 X 63 X 8.7 mm
    - HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps

Neo
    - 126 g
    - 16 X 57 X 13 mm
    - HSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps
    Geri kalan özellikler aynı. Haliyle Arc daha pahalı olacaktır. Tek düşündüren konu Android sürümünün v3.0'a güncellemeye destek verip vermemesi. Bu da telefonlar çıkınca belli olur.

- 16 X 57 X 13 mm

Ebatta bir hata mı var yoksa alet hak'katen kibrit kutusu boyutunda mı?

Saygılarımla.

• selam, evet sanırım 1 rakam eksik almışsınız boyutu ..

Ağırlık "Neo-126 g." "ARC-- 117 g."
    Boyutlar "Neo 116x57x13 mm. "ARC--- 125x63x8.7 mm.

ayrıca görüntülü konuşmayı'da unutmamak gerekir.. Benim tercihim "Neo" dan yana olacaktır, görüntülü konuşma, daha kısa,ve bana göre şık olmasın'dan ötürü. Bekliyoruz bakalım, Vesselam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asipoyraz34 -- 26 Mart 2011; 2:19:55 >
  • 350 euro idi fiyatı yanılmıyorsam.Böyle ucuz telefondan 1 gb ram çift çekirdek 8 gb dahili hafızamı bekliyorsunuz.Böyle telefon istiyorsanız lg optimus 2x veya samsung galaxy 2 alın.800 TL den gelir.
    Örneğin firmanın sadece İngiltere'ye ayırdığı tanıtım bütçesi tam 4 milyon pound. Yani 10 milyon TL
    Kaynak ;http://www.ceplab.com/haber/sony-ericsson-kesenin-agzini-ardina-kadar-acti/

x10'a da güncelleme geldi.Sony ericsson doğru yolda.Artık güncellemeleri zamanında getirir , modelleri ülkemize ve diğer ülkelere çıktığı ay içinde gelirse gelecek sene çift çekirdekli modeller görebiliriz sony ericsson'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Vay be Exmor neymiş öyle ya. Gece görüşü mübarek Tek Flaşın eksikliğini giderebilecek bir özellik kesinlikle.

arc nin konusunda da aynı yorumu ben yaptım gece görüşü

gerçekten çok iyi bi teknoloji benim gibi xenon düşkünleri için, bende ısındım bu telefona epey
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

350 euro idi fiyatı yanılmıyorsam.Böyle ucuz telefondan 1 gb ram çift çekirdek 8 gb dahili hafızamı bekliyorsunuz.Böyle telefon istiyorsanız lg optimus 2x veya samsung galaxy 2 alın.800 TL den gelir.
    Örneğin firmanın sadece İngiltere'ye ayırdığı tanıtım bütçesi tam 4 milyon pound. Yani 10 milyon TL
    Kaynak ;http://www.ceplab.com/haber/sony-ericsson-kesenin-agzini-ardina-kadar-acti/

x10'a da güncelleme geldi.Sony ericsson doğru yolda.Artık güncellemeleri zamanında getirir , modelleri ülkemize ve diğer ülkelere çıktığı ay içinde gelirse gelecek sene çift çekirdekli modeller görebiliriz sony ericsson'dan.

aşşağı yukarı Türkiye'ye geliş fiyatını tahmin edebiliyor musun? muhtemelen 1000 lira ve üzeri bir rakam olacak. bundan çok daha az özellikli samsong ace bile 800 civarı ile çıktı piyasaya. bu telefon zannetmiyorum ki 800-1000 arası gelsin ki keşke gelse. beim düşüncem çift çekirdekli telefonların çıktığı şu günlerde yeni çıkacak bir çok uygulama ve oyun bu ram de çalışmayacaktır.

• çok güzel telefon
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

350 euro idi fiyatı yanılmıyorsam.Böyle ucuz telefondan 1 gb ram çift çekirdek 8 gb dahili hafızamı bekliyorsunuz.Böyle telefon istiyorsanız lg optimus 2x veya samsung galaxy 2 alın.800 TL den gelir.

aşşağı yukarı Türkiye'ye geliş fiyatını tahmin edebiliyor musun? muhtemelen 1000 lira ve üzeri bir rakam olacak. bundan çok daha az özellikli samsong ace bile 800 civarı ile çıktı piyasaya. bu telefon zannetmiyorum ki 800-1000 arası gelsin ki keşke gelse. beim düşüncem çift çekirdekli telefonların çıktığı şu günlerde yeni çıkacak bir çok uygulama ve oyun bu ram de çalışmayacaktır.

Yanlis dusunuyorsun. Niye mi? Google Nexus S daha yeni cikti ve Google'in butun guncellemelrini ilk gorecek telefon en az 1 yil boyunca. Neo ve Arc da assagi yukari ayni ozellikte teleofnlar. 1 sene kafaniz rahat olsun. Sonrasi bilinmez...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.