Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
33
Favori
803.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agır ol aga 1150 ney yaaa se bu fıyata cıkaracaksa demekkı bızı yolunacak kaz olarak bakıyor demekdır.
    bu telin hakki 800 lira dir.
  • cihaz gelirse en az 999tl ye gelir ,daha üstü olur aşşagısı olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esereser

agır ol aga 1150 ney yaaa se bu fıyata cıkaracaksa demekkı bızı yolunacak kaz olarak bakıyor demekdır.
    bu telin hakki 800 lira dir.

1150 fiyatla gelirse eğer zaten almam .800 lira diyorsun ama xperia x10 da 1000tlden aşağı gelmemişti. kesin uçuk bi rakamla yollarlar teli
  • ovallik olmasa bence daha güzel olurdu
    keskin hatlar daha hoş duruyor.
  • 2011 in k790i si olur mu bu şimdi :)
  • Telefonun fiyatı Wave'den pahalı olmamalı hemen hemen aynı ayarda olmalı. Klişe fiyat olarak 899 - 959 - 999 TL civarı olmalı. Bazı açgözlü firmalar çakallık yapıp 1299 TL'ye kadar çıkarmazsa alabiliriz bu telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Telefonun fiyatı Wave'den pahalı olmamalı hemen hemen aynı ayarda olmalı. Klişe fiyat olarak 899 - 959 - 999 TL civarı olmalı. Bazı açgözlü firmalar çakallık yapıp 1299 TL'ye kadar çıkarmazsa alabiliriz bu telefonu.

android işletim sistemli oluşu bu telefonun wave den pahallı satılmasını saglar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Telefonun fiyatı Wave'den pahalı olmamalı hemen hemen aynı ayarda olmalı. Klişe fiyat olarak 899 - 959 - 999 TL civarı olmalı. Bazı açgözlü firmalar çakallık yapıp 1299 TL'ye kadar çıkarmazsa alabiliriz bu telefonu.

android işletim sistemli oluşu bu telefonun wave den pahallı satılmasını saglar

zaten wave le karşılaştırma bile olmaz. wave bada işletim sistemi ki çok kısıtlı bi alet androidse felaket bi dünya:D 2 telefonun belkide tek uyuşan özelliği 3.7'' lik ekranı onun duşunda SE kat kat üstün bi alet

heralde bu teli alsak 5 yıl bi daha tel almamıza gerek kalmaz:D se yi bu yüzden seviyom:D aldğm her telini en az 4 sene kullandım

bu arada xperia neo nun official videosu yok mudur

• Avrupa fiyatını baz alacak olursak;

345 € => 771 TL (%20 Gümrük = 154 TL) + (%18 KDV = 140 TL) = > 1065 TL yapıyor.

Satıcı kârı ve yurdum insanının etkisiyle beraber 1199 TL'yi bulması muhtemel ihtimallerden bir tanesi olacak bu gidişle.
  • quote:

Avrupa fiyatını baz alacak olursak;

Satıcı kârı ve yurdum insanının etkisiyle beraber 1199 TL'yi bulması muhtemel ihtimallerden bir tanesi olacak bu gidişle.

O yaptığınız Hesapla Galaxy S II 2000 TLye geliyor. Sanmam öyle bir fiyattan da çıkacağını. Hiç çıkmasın daha iyi.
  • quote:

hincik gercekten de bu tr fiyatları nasıl hesaplanıyor sonuçta 345 avro vergiler dahil tam fiyatı.
    burada ne kadar + vergi ve kdv konuyor buna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

hincik gercekten de bu tr fiyatları nasıl hesaplanıyor sonuçta 345 avro vergiler dahil tam fiyatı.

Dahil olan vergiler TR için geçerli değil sonuçta.

Vergiler ürünün geliş fiyatı üzerinden tek tek hesaplanarak net fiyata eklenerek bulunuyor. Yukarıda gösterdiğim gibi. Tabi ben bu 345 € net fiyat olarak baz aldım.

• quote:

quote:

quote:

Vergiler ürünün geliş fiyatı üzerinden tek tek hesaplanarak net fiyata eklenerek bulunuyor. Yukarıda gösterdiğim gibi. Tabi ben bu 345 € net fiyat olarak baz aldım.

şimdi bu 345 euro parakende satış fiyatı değılmı? satış fiyatı
    bunun maliyetı avrupada ve bizde %10-15 fark yaparmı ?bilemeyiz.maliyeti 175-195 arsı desek 175*%10=192,5 euro192,5*2,2=423,5 tl*%20 gümrük=508,2*18kdv 599,6*1,65 kar=989 tl gibim olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi bu 345 euro parakende satış fiyatı değılmı? satış fiyatı
    bunun maliyetı avrupada ve bizde %10-15 fark yaparmı ?bilemeyiz.maliyeti 175-195 arsı desek 175*%10=192,5 euro192,5*2,2=423,5 tl*%20 gümrük=508,2*18kdv 599,6*1,65 kar=989 tl gibim olabilir mi?

• 700 ve 800 tl arasında giriş yapar bu alet T.C. semalarına bu cihaz kalite kokuyor her yönüyle...ve Millet alet görsün Smart Phone akıllı telefon nasıl yapılırmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 21 Mart 2011; 21:32:33 >
  • 500 e satılır .
  • neo ile çekilmiş hd video

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

500 e satılır .

sana 500'e çakmasını kakalarlar.
  • Çin malını bile 500'e vermezler SE'nin.
  • derdiniz ne sizin ya , 1000 liradan aşağı gelmez hesap yapmayın boşuna
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.