Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
32
Favori
806.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 TL altı telefon için 380 mb ram yeterlidir.
    İngiltere'de ön sipariş olmasına rağmen vergiler dahil 345 euro olan telefon ülkemize 800 TL den fazla gelirse bak bakayım alıyormuyum :)
    Bizim milletimiz fiyata bakmıyo atlıyo hemen.Yazılım desteği vermeyen avrupa da 650 TL olan telefona ben çıkıpta 1000 TL bayılamam :)
    Yorum yapmışsınız 512 mb ram olmalıydı diye.Bu telefonun bir yerden kısılması lazımki fiyatı bu kadar ucuz olsun.Yoksa ne farkı kaldı üst segmentteki modellerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Mart 2011; 22:38:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

1000 TL altı telefon için 380 mb ram yeterlidir.
    İngiltere'de ön sipariş olmasına rağmen vergiler dahil 345 euro olan telefon ülkemize 800 TL den fazla gelirse bak bakayım alıyormuyum :)
    Bizim milletimiz fiyata bakmıyo atlıyo hemen.Yazılım desteği vermeyen avrupa da 650 TL olan telefona ben çıkıpta 1000 TL bayılamam :)
    Yorum yapmışsınız 512 mb ram olmalıydı diye.Bu telefonun bir yerden kısılması lazımki fiyatı bu kadar ucuz olsun.Yoksa ne farkı kaldı üst segmentteki modellerden.

Hocam Ben şahsen 800 Liradan gireceğini zannetmiyorum , En az 1000 Lira Türkiyede. Yine de peynir ekmek gibi satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

1000 TL altı telefon için 380 mb ram yeterlidir.

Hocam Ben şahsen 800 Liradan gireceğini zannetmiyorum , En az 1000 Lira Türkiyede. Yine de peynir ekmek gibi satar.

Evet 1000 TL den satılır herhalde.Daha fazla olacağını sanmam.Ee o zaman xperia arc 1500 olur :)

• Cidden artık cihaz gelse de alsak Yurt Dışından uygun fiyata getiren biri olursa forumdan alacağım kesinlikle bu cihazı. Resmi çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı?
  • yokmu haala sar değerini bilen.
  • Sar değeri de rami de ilgilendirmiyor artık beni. Telefon gelsin buraya yeter bana.
  • benide pek ilgilendirmiyor ama eşimede alıcam düşükse.yüksekse hiç beklemeyip ona wave 2 alırım.ben beklerim kendim için.
  • quote:

Cidden artık cihaz gelse de alsak Yurt Dışından uygun fiyata getiren biri olursa forumdan alacağım kesinlikle bu cihazı. Resmi çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı?

Mayıs diyorlar bakalım gelecekmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

quote:

Cidden artık cihaz gelse de alsak Yurt Dışından uygun fiyata getiren biri olursa forumdan alacağım kesinlikle bu cihazı. Resmi çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı?

Mayıs diyorlar bakalım gelecekmi.

Mayıs çok geç bana şimdi lazım.
  • USA için SAR değerleri :

# US SAR:

US SAR - The exposure standard for mobile devices employs a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate, or SAR. The SAR limit stated in the international guidelines is 2.0 W/ kg*. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. Although the SAR is determined at the highest certified power level, the actual SAR of the device while operating can be well below the maximum value.

* Head: 0.76
    * Measured in: 1900 MHz

* Body: 0.85
    * Measured in: 850 MHz

Kaynak :http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-neo_id5107/fullspecs

• Görüşmeler sonucu Nisan" ayının sonlarında Neo ve Play in Türkiyede olmasını belirtiyorlar, nekadar doğrudur bilinmez. Neo Tam bir efsane adayı, 1250TL ye kadar olursa harika olur gözümüz yollarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asipoyraz34 -- 19 Mart 2011; 16:28:51 >
  • mayıs ortalarında telefon almayı düşünüuyorum
    kafamda htc desire
    xperia neo
    xperia arc var

tabi kafamda var derken nette gördüğüm kadarıyla:D bunlardan bazıları gelmicek bazıları Trye gelcek deniyor gerçi htc desire kesin var diğer iki telefon pek yakında deniyor.

3 telefondan sizde hangisi en iyisi? ve fiyatları nedir

mayıs sonlarına doğru bu 3 telefonda gelir mi ? fiyatları ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

mayıs ortalarında telefon almayı düşünüuyorum
    kafamda htc desire
    xperia neo
    xperia arc var

tabi kafamda var derken nette gördüğüm kadarıyla:D bunlardan bazıları gelmicek bazıları Trye gelcek deniyor gerçi htc desire kesin var diğer iki telefon pek yakında deniyor.

Dediğiniz gibi HTC Desire piyasada, SE modelleri de mayıs içerisinde piyasada olacakmış. SE markası ilgini çekiyorsa facebook da sayfa açmışlar ve hemen hemen her soruya da cevap veriyorlar. Orada da arc için mayıs ayı içini gösteriyorlar. Ama fiyat hakkında bilgi yok. Kişisel görüşüm geniş yelpaze olacak belki ama neo 900 - 1100, arc ise 1300 - 1500 arası olacakmış gibi geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu2007

Dediğiniz gibi HTC Desire piyasada, SE modelleri de mayıs içerisinde piyasada olacakmış. SE markası ilgini çekiyorsa facebook da sayfa açmışlar ve hemen hemen her soruya da cevap veriyorlar. Orada da arc için mayıs ayı içini gösteriyorlar. Ama fiyat hakkında bilgi yok. Kişisel görüşüm geniş yelpaze olacak belki ama neo 900 - 1100, arc ise 1300 - 1500 arası olacakmış gibi geliyor...

peki üç ürün içersinde sizce hangisi daha iyi ve mayıs ayına kadar desire fiyatı ne kadar geriler ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batu2007

peki üç ürün içersinde sizce hangisi daha iyi ve mayıs ayına kadar desire fiyatı ne kadar geriler ?

Mayısa kadar HTC seviyorsanız Desire'ın yenilenmiş hali Desire S de çıkmış olacak. Desire de haliyle eskimiş olacak. Ama Konumuz SE Xperia Neo.

• Yemişim Desire'yi yahu.

Hiç sevemedim HTC'yi. Neo'yu gözle bekliyorum. En geç mayısta raflardaki yerini alır umarım. Pasaport kaydıyla uğraştırmasınlar bizi.
  • iphonun taklitçisi oldular, en azından sony ericsson herşeyiyle kendine has duruşu var, alel acele bozuk parti mal çıkarmıyorlar piyasaya, rekabet için markasından kalitesinden ödün veren kuruluşlar gibi. LG de büyük adımlar atmaya başladı 3D gibi yenilikçi yatırımlarla, gelsinler görelim bakalım hayırlısı ile.. herşeyi ile kalitesi belli zaten lafa gerek varmı :) adı üstünde sony ericsson..
  • quote:

mayıs ortalarında telefon almayı düşünüuyorum
    kafamda htc desire
    xperia neo
    xperia arc var

ARH hepsinden daha üstün ama pahalı olur , daha ekonemik olacağını düşündüğüm NE0 iyi bi seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Yemişim Desire'yi yahu.

Hiç sevemedim HTC'yi. Neo'yu gözle bekliyorum. En geç mayısta raflardaki yerini alır umarım. Pasaport kaydıyla uğraştırmasınlar bizi.

ne kadar ücretle alabilicez teli peki ? inş 900 lü olur 1100 -1200 oldu mu bizde o kadar vericek para ne gezer:D gerçi 900 veren binde verir ama veremiyok:D

bende ilk tel t610 sonra şuan w700i var. daha sonra xperia x10 alıyım dedim aynı fiyata htc desire çıktı daha iyi. onu alcakken sony felaket telefon neola geldi
    fiyatı ne olcak bu telinnnnnn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Yemişim Desire'yi yahu.

ne kadar ücretle alabilicez teli peki ? inş 900 lü olur 1100 -1200 oldu mu bizde o kadar vericek para ne gezer:D gerçi 900 veren binde verir ama veremiyok:D

bende ilk tel t610 sonra şuan w700i var. daha sonra xperia x10 alıyım dedim aynı fiyata htc desire çıktı daha iyi. onu alcakken sony felaket telefon neola geldi
    fiyatı ne olcak bu telinnnnnn

şimdilik bir bilgi yok fiyatı ile ilgili. Nokta atış yap dersen 1150 ytl ;)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.