Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
32
Favori
806.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Telefonun fiyatı Wave'den pahalı olmamalı hemen hemen aynı ayarda olmalı. Klişe fiyat olarak 899 - 959 - 999 TL civarı olmalı. Bazı açgözlü firmalar çakallık yapıp 1299 TL'ye kadar çıkarmazsa alabiliriz bu telefonu.

android işletim sistemli oluşu bu telefonun wave den pahallı satılmasını saglar

tam tersı bı durum soz konusu android ücretsız bı yazılımdır telefon uretıcılerı para odemıyolar bu yuzden daha uygun fıyatdan satısa cıkmali.
    nokıa wındows mobıl ıle anlasdı ucretsız verıyor wındows nokıa ya bu ısletım sısdemını hatta kulıslerdekı haberlere göre nokıa wındowsdan baya bı para almiş kullanmak icin buda nokıa nın yenıden dırılısıne sebep olacakmıs alınnan para 3 mılyar usd cıvarı imiş gelen butun parayı nokıa yenı nesıl tellerın gelısdırılmesınde harcayacakmiş.
    pıyasa fıyatına göre se nın bu modelı 900 lira cıvarı olması lazım 380 mb ram olan bı tele daha fazlası asla verılmez !

• quote:

Orijinalden alıntı: esereser

tam tersı bı durum soz konusu android ücretsız bı yazılımdır telefon uretıcılerı para odemıyolar bu yuzden daha uygun fıyatdan satısa cıkmali.
    nokıa wındows mobıl ıle anlasdı ucretsız verıyor wındows nokıa ya bu ısletım sısdemını hatta kulıslerdekı haberlere göre nokıa wındowsdan baya bı para almiş kullanmak icin buda nokıa nın yenıden dırılısıne sebep olacakmıs alınnan para 3 mılyar usd cıvarı imiş gelen butun parayı nokıa yenı nesıl tellerın gelısdırılmesınde harcayacakmiş.
    pıyasa fıyatına göre se nın bu modelı 900 lira cıvarı olması lazım 380 mb ram olan bı tele daha fazlası asla verılmez !

380 mb ram az değil mi? root vs ayarları diyorlar bunlarla genişletilebilir mi ? yoksa çoğu android uygulama kurulmıcak

ayrıca nolur en fazla 900 e çıksın Tr'De:D

• ram 512 mb yaziyo her yerde , 380mb nerden cikti ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

quote:

380 mb ram az değil mi? root vs ayarları diyorlar bunlarla genişletilebilir mi ? yoksa çoğu android uygulama kurulmıcak

Kurduğun cümleden sen bir şey anladınmı dostum?..mış, muş, miş tutturmuşsun gidiyorhiç bir somut veri yok,hem Nokia ne alaka,windows ne alaka yaw...ram aşşağı ram yukarı... bu cihazda dahili bellek var ve her türlü o belleğe veriler atılabiliyor neyin telaşı bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 22 Mart 2011; 2:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

quote:

quote:

Kurduğun cümleden sen bir şey anladınmı dostum?..mış, muş, miş tutturmuşsun gidiyorhiç bir somut veri yok,hem Nokia ne alaka,windows ne alaka yaw...ram aşşağı ram yukarı... bu cihazda dahili bellek var ve her türlü o belleğe veriler atılabiliyor neyin telaşı bu...

aslında o kadar takmıyorum ama bazıları 1.100 en az olur dedımı kabullenemıyorum !
    wawe 2 nın fıyatı bellı ıphone nun fıyatına bakarakdan se lere fiyat bicilmez. !!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

aslında o kadar takmıyorum ama bazıları 1.100 en az olur dedımı kabullenemıyorum !
    wawe 2 nın fıyatı bellı ıphone nun fıyatına bakarakdan se lere fiyat bicilmez. !!!

peki xperia x10 bakarak biçilir mi fiyat? hala 1150 liradan satılıyor x10lar? unutmayın ki neo 2 gömlek üstün olacaktır x10 a göre..

• sana katılmıyorum xperia neo dan ustun bı konumda..
    bence bakılması gereken nokta 3.7 inc ekran ve ram dir.
    3.7 inç ekran 380 mb ram demek üst sevıye tel degıldır demek yani 800 lira arasında bı fıyat olusmali.
    ama arc dersen(ram ve ekran inç,e göre) onda haklısın arc üst model 1.500 lira civari bı fıyatdan cıkmasi muhtemel..
  • Cihazın tasarımı süper..
  • Xperia neo ARC ile aynı donanıma hatta fazlası özelliklere sahip (Video ön görüşme)gibi... sadece ram olayında farklılık var,buda okadar çok sorun değil dahili belleğe her türlü veri taşınabilmekte...x10 ve wave ile kıyaslama bence hiç olmamış bu cihaz her türlü ikisini sırayla döver...olmadı açın içine içindeki teknolojilere bakın göz var nizam var ya...
  • quote:

Xperia neo ARC ile aynı donanıma hatta fazlası özelliklere sahip (Video ön görüşme)gibi... sadece ram olayında farklılık var,buda okadar çok sorun değil dahili belleğe her türlü veri taşınabilmekte...x10 ve wave ile kıyaslama bence hiç olmamış bu cihaz her türlü ikisini sırayla döver...olmadı açın içine içindeki teknolojilere bakın göz var nizam var ya...

x10 wave zaten xperia neoya göre çok düşük modeller kalıyor. tabi fiyat aralıkları eşit olursa öyle kıyaslıyabiliriz. yoksa 1500 filan atıyorum piyasaya çıksa bu ürün o zaman htc desire hd ile filan kıyaslamak gerekir.

fiyat aralığına göre htc desireden de iyi . ben htc desire forumunuda takip ediyorum genelde şu ram rom olaylarından dolayı herkes dert yanıyor. uggulamaları dediğiniz gibi dahili bellek atınca sanırsam çalıştırmama gibi bir problem oluşturuyor. bu yüzden merakımız

• quote:

quote:

Xperia neo ARC ile aynı donanıma hatta fazlası özelliklere sahip (Video ön görüşme)gibi... sadece ram olayında farklılık var,buda okadar çok sorun değil dahili belleğe her türlü veri taşınabilmekte...x10 ve wave ile kıyaslama bence hiç olmamış bu cihaz her türlü ikisini sırayla döver...olmadı açın içine içindeki teknolojilere bakın göz var nizam var ya...

x10 wave zaten xperia neoya göre çok düşük modeller kalıyor. tabi fiyat aralıkları eşit olursa öyle kıyaslıyabiliriz. yoksa 1500 filan atıyorum piyasaya çıksa bu ürün o zaman htc desire hd ile filan kıyaslamak gerekir.

fiyat aralığına göre htc desireden de iyi . ben htc desire forumunuda takip ediyorum genelde şu ram rom olaylarından dolayı herkes dert yanıyor. uggulamaları dediğiniz gibi dahili bellek atınca sanırsam çalıştırmama gibi bir problem oluşturuyor. bu yüzden merakımız

Cihazın belleğindeki tüm verileri dahiliye taşındığında da aynı performansı alırsın öyle bir yasak yada olmazlık kesinlikle yok,kendim x10 mini kullanıyorum her türlü çalışmakta,sadece ordan oraya taşımak zahmeti olacak buda olsun varsın...Neo ya değer,kavisleri stili ,ölçülerinin kullanılabilirliği ekran boyutu kesinlikle yeterli 4.inç taşımak başa bela...yani her tülü kaliteli bir alet kanımca Neo...ve bir ödül mutlaka alır diye düşünüyorum...

• Halen çıkış tarihiyle ilgili güncel bir bilgi yok mu? GSM Arena'daki "Preview" 'den başka ortada bir şey yok.
  • Gerçekten müthiş bir telefon sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.Eski bir S.E fanatiği olarak gelir gelmez Wave 1'e yol vericem:)
  • hala ram ve sar değeri belli değil mi?
  • izlediğim videolar oldukça fazla takılmaalar var inşallah geldiğinde çıktığı zaman bu takılmalar olmaz.
  • Takılmayan telefon mu var ki? Şimdi iPhone'cular saldıracak!

Telefon 25 Mayıs'tan önce gelir umarım.
  • Bu güzel telefona 380 mb ram koyarsan takılması normal bence. Bir Incredible Ste bile 768 mb ram , 1.3 gb rom varmış içim acıdı valla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Telefonun fiyatı Wave'den pahalı olmamalı hemen hemen aynı ayarda olmalı. Klişe fiyat olarak 899 - 959 - 999 TL civarı olmalı. Bazı açgözlü firmalar çakallık yapıp 1299 TL'ye kadar çıkarmazsa alabiliriz bu telefonu.

android işletim sistemli oluşu bu telefonun wave den pahallı satılmasını saglar

microsoftun işi gücü yok da adamlar hem nokia'ya işletim sistemi verecek ,, birde üstüne al kullan diye 3 milyar dolar verecek ? aklın alıyo mu kardeş senin böyle bişey olabilir mi , adamlar o paraya kendi markalrını yaratır , dünyada sayılı telefon üreticileri arasına girer , 3 milyar dolar bu , 3 milyon değil

• Microsoft nokiaya 1 milyar dolar nakit verdi.Ancak satılan her cep telefonunda da açıklanmayan bir miktar para microsofta gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalinkaen
    Microsoft nokiaya 1 milyar dolar nakit verdi.Ancak satılan her cep telefonunda da açıklanmayan bir miktar para microsofta gidecek.

1 milyar dolar da çok yüksek bi miktar, yalnız anlaşma da satılan telefonlardan pay alma durumu varsa verebilir ama 1 milyar doları hibe vermez , çok para
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.