Şimdi Ara

SE Xperia Neo mu yoksa wave II mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sony xperia neo yu takipteyim ..Ama 900 tl vermeden önce diğer modelleri de araştırıyorum.. Samsung wave II diğer takip ettiğim model..Neo ile samsung wave II'yi kıyaslamak biraz saçma olacak biliyorum :) ama benim aradığım özelikler açısından 2 model arasında kararsız kalıyorum. Çünkü wave II aradığım özelikleri karşılıyor gibi durmakta üstelik 200 tl daha ucuza alabiliyorum . Siz ne tavsiye edersiniz? 200 tl farkı verip neo almamı yoksa wave II işimi rahat görür mü?

Aradoğım temel özelikler

Msj yazmada okumada kolaylık.
    Kasılma problemi olmaması ,kararlı olması
    Email kontrolü arayüzün pratik olması
    İnternette haber sinema siteleri sörf
    Resim müzik kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony006 -- 7 Ağustos 2011; 4:02:07 >

• Wave isini gorur ama email konusunda nasildir, bilmem. Bada var sonucta, dusunduruyor. Fakat her konuda Neo bariz ustun.
  • Aradigin temel ozelliklere bakilirsa wave 2 isinizi gorecektir. Ama bu ozelliklerin disinda oyun ve uygulamayla aram iyi derseniz wave 2 yari yolda birakir sizi
  • Wave 2 işini görür.
  • Wave 2 işini görür ama Neo almanı tavsiye ederim
  • neo açık ara önde, bence neo al illa ki oyun uygulama vs takılırsın, seni hiç bir yönden yarı yolda bırakmaz
  • neo tabiki kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani neo tüm özellikleri seni yarı uolda bırakmaz, kararlı bir telefondur. ayrıca özellikler bakımından ilerisi için bile yeterli bir cihazdır. örneğin x10 SE nin ilk android cihazı ve 7 gün önce dahi en son sürüme güncelleme çıkardıve şuan tekrardan yeni bir cihaz a geçmiş gibi kullanıyoruz. Sony E nin tüm cihazlara desteği daima var. ayrıca tasarım olarakda neo orjinal bir tasarıma sahip....
  • Neo almanız daha iyi olur , wave kötü değil ama Neo daha iyi olur
  • Bende neo derim ikisi arasından
  • Teşekkürler tavsiye için. Neo 200 tl farka değer sanırım.
  • Neo da hdmı bağlantısı,hotspot denilen etrafındaki cihazlara 3g internet dagıtımı yapabilen yeteneklerine sahip,kamera ses kalitesinden bahsetmeye gerek duymuyorum Android 2.3 "Gingerbread versiyonuyla ayrı bir ayrıcalık ve zengin uygulama yani saymakla bitmez...wave 2 nin yanında Neo GLatyatör gibi durmakta yani aslında kıyas dahi kabul etmez...Neo her türlü ezer...
  • hocam donanımları aynı sayılır fakat bada olduğu için wave 2 ben neo diyorum o fiyat farkını verirsen
  • bende neo taraftarıyım.timescep uygulaması kamerası vs güzel şeyler ve de yeni bir telefon .uygulamalar vs. neo çok daha güzel bir telefon.
  • ilave bilgi

wave II Sar değeri 0.41
    Neo Sar değeri 0.76

Neo 0.76 da olsa yüksek bir rakam değil gayet başarılı ... ama samsung aşmış sar mevzusunda..
  • Neo gelecek açısından alınmalı wave II ye bada 2.0 sürümü geldi yada gelecek ama sonrası için ben ümitsizim başka bir wave çıkar oda öyle kalır...

Neo tavsiyemdir.. Neo ile benzer olan LG Optimus Blackede bakabilirsin...
  • Bence wawe II senın ıcın yeterli ise neoya gerek yok iyi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Neo gelecek açısından alınmalı wave II ye bada 2.0 sürümü geldi yada gelecek ama sonrası için ben ümitsizim başka bir wave çıkar oda öyle kalır...

samsung badayı bırakmaz emin ol

bu arada kardeş o dediklerin için wave 2 alsan çok işini görür boşuna + para vermene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 8 Ağustos 2011; 9:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Neo gelecek açısından alınmalı wave II ye bada 2.0 sürümü geldi yada gelecek ama sonrası için ben ümitsizim başka bir wave çıkar oda öyle kalır...

bu arada kardeş o dediklerin için wave 2 alsan çok işini görür boşuna + para vermene gerek yok

Badayı bırakmaz tabi ama wave 2 yi bırakır bakınız wave 1 :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Badayı bırakmaz tabi ama wave 2 yi bırakır bakınız wave 1 :)

wave 1 i samsung ne zaman bıraktı da haberimiz yok ?

wave 2 için ne geliyorsa wave 1 içinde geliyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.