Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefona utorrentten mkv film indirdim. Ama telefonu usb ile bağladığımda dosya gözükmüyor. Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Beyler telefona utorrentten mkv film indirdim. Ama telefonu usb ile bağladığımda dosya gözükmüyor. Ne yapabilirim?

Telefon mtp modunda bağlıysa reset atın düzelecektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın ikinci el piyasası nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Beyler telefona utorrentten mkv film indirdim. Ama telefonu usb ile bağladığımda dosya gözükmüyor. Ne yapabilirim?

Telefon mtp modunda bağlıysa reset atın düzelecektir

Sagolasın. 2 saattir telefonu kurcalıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

Cihazın ikinci el piyasası nedir?

hiç bilmiyorum bende merak ediyorum ilan açacağım yakında
    verirlerse 550 ye bırakırım 4aylık hicaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

450 - 600 civarı satılıyor. En kötü 500 liraya satarsınız tahminim..

• quote:

quote:

Hocam telefonu satmadan önce bari 4.0.4 custom firmware falan yükleyin. Belki çok begenip satmaktan vazgecersiniz. Sanirim sorunları cozemediniz

• İndirim vs telefonun fiyatı bayağı düşmüş. Ben aldığımda 800 liraydı şimdi indirimle 670e bile düştüğü oluyormuş. Demin dediğim fiyat aralığı gecerli degil tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

Orijinalden alıntı: secofb

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

bu uygulama ile değiştiremiyoruz. başka bir uygulama var onda herşeyi ayarlayabilion mesala bluetoot u açtığında mavi yanıyor .cağrı geldiğinde kırmızı vsvsvs :D ama biraz fazla bellek tüketiyor kasma yapıyor. ics ye gelince telefonuna.587 sürümü geldiyse ge. yoksa hiç aklına bile sokma çok fazla sorun var google maps bile adam gibi çalışmıyor o derece.

http://talk.sonymobile.com/thread/35144 burdan telefonun arkasında ki sı numarasına göre .587 gelmişmi bak .sonra root yaparasın kaymak gibi olur telefonun :d

Diğer program hangisi kardeşim verebilir misin adını?

Light Flow diye program var bide GB'de bildirim problemi olmadığı için denemedim ICS yüklü arkadaşlar deneyebilir sonuçları buraya yazarsalar iyi olur

Dediğin program kardesim tele reset atıyor sorunlu. Onun yerine Sms Popup var marketten indirebilirsiniz. Sorunsuz gerçekten.

Ben GB'de denemek için kurdum ayarlarını renklerinide yaptım her hangi bir problemle karşılaşmadım açıkcası

Yok kardeşim ICS'de reset sorunu yaşadım. Gb de ki sorunsuz bir led yok zaten. Sms Popup sorunsuz fakat popup mesaji kapatirsan kilidi açtıktan sonra led yanıyor. Senin programda da ekran kapalıyken yine popup açmadan yanmiyor. Her türlü kombinasyonu denedim. Şimdi Smsawake kullanıyorum o da sadece sms için led yanıyor. Asıl whatsapp,facebook için yanması benim faydama oluyor. 587 yükleyen arkadaşlar bilgi verse led konusunda root edip 587'yi flashlicam.

Bu led sorunu yüzünden hiç ICS'ye geçmedim malesef. 587 sürümü kuran kullanan varsa bilgi bekliyoruz bu konuda

Ben kurdum. LED sorunu devam ediyor. Menü geçişlerinde yine sıkıntı var. Pek bi özelliğini göremedim güncellemenin.

güzel dostlarım üste belirttiğim smsawagesetting adlı uygulamayı kurun bitsin gitsin şu led sorununuz nie inat ediyorsunuz ? facebook ta da en son sürümü güncelleyin şeçenekler tuşuna basın ayarlardan bildirim led ini aktif edin. facebook messengeri kurun mesaj geldiğin sürekli yeşil yanıp sönmeye başlayacaktır i bildirim geldiğinde ise aralıklı olarak mavi sönüp yanmaya başlacaktır. deneyin lütfen. zaten ics nin kendisi sıkıntısı google da bu yüzden hiç uğraşmadı direk jely bean ı çıkardı . ics yüklü olup kasamyan telefon gösterin bana s2 bile kasıodu arkdasım direk cm 9 kurmuştu .ya ics yi root layıp rahatlatın yada verin servise gb yüklesinler ben vericem salı günü kısmetse :D

Kesin bir dille konuşan adamı seviyorum yaa
    Kardeşim bende artık rootlayıp telefonu rahatlatcam. Pek sorunum yok ama gereksiz dolu uygulama var. Onları halletmem lazım.
    Dediğin uygulamayı bulamadım ben. Bende Smsawake var. Sen Settings demişsin ama Google da göremedim.

• Bende root atıp rom felan yüklemek istiyorum fakat pek bilgim yok en stabil çalışan hangisi var sorunsuz olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

quote:

Hocam telefonu satmadan önce bari 4.0.4 custom firmware falan yükleyin. Belki çok begenip satmaktan vazgecersiniz. Sanirim sorunları cozemediniz

fazla oyun uygulama kullanan biri değilim.
    ama opera mini bile ram olayı yüzünden kapanıyor ise bu beni deli etmeye yeter.

istediğim yazılımı atsam da 3g çekim sorunu ve wifi sorunu devam edecektir.
    garantiye gönderip thh yoluyla da iade almaya uğraşacaktım ama vazgeçtim zarar edip okuturum daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 8 Ekim 2012; 12:10:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

İndirim vs telefonun fiyatı bayağı düşmüş. Ben aldığımda 800 liraydı şimdi indirimle 670e bile düştüğü oluyormuş. Demin dediğim fiyat aralığı gecerli degil tabiki

Ben 550 TL ye aldım telefonu. 0

• neo v ye 4.1.1 jelly bean güncellemesi gelecekmi bilgisi olan varmı bu konuda

• Telefondan memnun musunuz. Almayı düşünüyorumda.
  • beyler sağlam bir 587 romu kurmak istiyorum link atabilir misiniz? bu sony'nin güncellemesine kalırsak işimiz iş
  • quote:

Telefondan memnun musunuz. Almayı düşünüyorumda.

Beklentierini fazlasıyla karşılayacak bir telefon bundan emin olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Custom rom olarak stabil Jelly Bean var mı biliyor musunuz
  • 587 güncellemsini denedim rehbere hızlı giriyor ama hala takılmalar var.... Gb ye devam
  • quote:

quote:

quote:

Hiç rom kurmadım ics yüklü 4.0.4 benim fazla sorunum yok takılma yavaşlama gibi gayet iyi yani orijinalden yanayım normalde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç rom kurmadım ics yüklü 4.0.4 benim fazla sorunum yok takılma yavaşlama gibi gayet iyi yani orijinalden yanayım normalde

Doğrudur. Birde ekran görüntüsü paylaşıldı mı hiç? Paylaşıldıysa kaçıncı sayfada. Veya siz paylaşabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.