Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255 Snapdragon

Ekran
    - 3.7" 16,777,216 colour TFT
    - 854x480 pixels

LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
    480 x 854 pixels, 3.7 inches (~265 ppi pixel density)
    - Scratch-resistant surface
    - Accelerometer sensor for auto-rotate
    - Multi-touch input method
    - Sony Mobile BRAVIA Engine
    - Proximity sensor for auto turn-off
    - Timescape UI

Bellek
    Dahili telefon belleği: 1GB (320MB boş)
    RAM: 512MB
    Bellek kartı yuvası: microSD™, 32GB

Telefon belleğinin gerçek boş kapasitesi, telefonun önyapılandırmasına bağlı olarak değişebilir.

Card slot
    -microSD, up to 32GB, 2 GB included

Platform
    Android OS, v2.3.4 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0

Networks
    - GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
    - UMTS/HSPA 900/2100
    - UMTS/HSPA 850/1900/2100

-HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
    -Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot
    -Bluetooth v2.1 with A2DP

Mevcut renkler
    Beyaz , Silver , Blue Gradient

Sizes
    - 116.0 x 57.0 x 13.0 mm
    - 4.6 x 2.2 x 0.5 inches

Weight
    - 126.0 gr
    - 4.4 oz

SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email
    -Radio Stereo FM radio with RDS
    -GPS with A-GPS support
    -Java via Java MIDP emulator
    - Digital Compass
    - SNS integration
    - HDMI port
    - MP4/H.264/WMV player
    - MP3/WMA/WAV/eAAC+ player
    - TrackID music recognition
    - Organizer
    - Document viewer
    - Adobe Flash 10.1 support
    - Voice memo/dial/commands
    - Predictive text input (T9 Trace)

Camera
    -arka
    -5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash
    -Features
    -Video calling, touch focus, geo-tagging, face and smile detection, 3D sweep panorama Video
    -Yes, 720p@30fps, continuous autofocus, video light
    -ön , VGA

Battery
    -Standard battery, Li-Po 1500 mAh
    Stand-by
    -Up to 430 h (2G) / Up to 400 h (3G)
    Talk time
    -Up to 6 h 55 min (2G) / Up to 7 h (3G)
    Music play
    -Up to 31 h

diğer detaylarhttp://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-neo?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications

Sony Ericsson Xperia Neo V Unboxing and Quick Review

beyaz neo v
    iGyaanyoutube
    Sony Ericsson Xperia Neo V Unboxing and Quick Review
    http://www.youtube.com/watch?v=sGVCaa4hzaU

Blue Gradient neo v
    MTByoutube
    Xperia neo v unboxing
    http://www.youtube.com/watch?v=Lu_50bvL0XQ

Sony Ericsson Neo V full Review
    iGyaanyoutube
    Sony Ericsson Neo V full Review
    http://www.youtube.com/watch?v=21eXRMsb6gk&hd=1

edit: YOKSony'nin cep telefonuna özel Exmor R™ CMOS sensörü Gelişmiş görüntüleme özelliklerine sahip görüntü sensörü. YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 29 Kasım 2011; 19:49:25 >

• Sony Ericsson, Android 4.0 güncellemesine yönelik tarihi de açıkladı

Android 4.0 güncellemeleri ile ilgili tüketicilerini bilgilendirme sürecinde en başarılı firma kesinlikle Sony Ericsson oldu.

Samsung ve HTC gibi üreticilere kıyasla çok daha az Android satışı gerçekleştiriyor olsa da, kullanıcılarını tüm rakiplerinden daha hızlı biçimde gelişmelerden haberdar etmeyi başaran Sony Ericsson şimdi de Android 4 güncellemelerinin net tarihini açıklayan ilk isim oldu.

Sony Ericsson İtalya'nın Pazarlama Müdürü olan Maurizio de Palma'nın Facebook bilgilendirmesine göre, Mart ayında Android 4.0 güncellemeleri gelmiş olacak. Hangi modellere geleceğini ise zaten bildiğimiz gibi önceden haber vermişlerdi:
    Xperia arc
    Xperia arc S
    Xperia PLAY
    Xperia neo
    Xperia neo V
    Xperia mini ve Xperia mini pro (2010 çıkışlı olan X10 Mini Pro'dan değil, 2011'de çıkan 'mini pro' modelinden bahsediliyor.)
    Xperia pro
    Xperia active
    Xperia ray
    Xperia Live with Walkman

Ne diyelim, umarız diğer Android iş ortakları da yakın zamanda kendi modellerine yönelik süregelen bu belirsizliği giderirler.

http://www.pclabs.com.tr/2011/11/28/sony-ericsson-android-4-0-guncellemesine-yonelik-tarihi-de-acikladi/

• X10 mini pro kullanıyordum Vatandan aldm geçen, bunda mini prodaki gibi yedekleme seçeneği yok nereden yapılacağını bilen var mı?

AYrıca yine mini pro da rehber senkronize yapınca Facebooktan resimleri alıyordu,, bunda halledemedim onu.

Teşekkürler.
  • Bir süre uzak kaldım piyasadan.Elimde X10i var ve değişiklik yapmayı planlıyorum.Neo V'nin Neo'dan tek farkı "Exmor R"midir yani sadece onu çıkartıp fiyatta indirim yapıp piyasayamı sürdüler V adında?

Ve Exmor R nedir ne kadar büyük eksiklik yapar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bir süre uzak kaldım piyasadan.Elimde X10i var ve değişiklik yapmayı planlıyorum.Neo V'nin Neo'dan tek farkı "Exmor R"midir yani sadece onu çıkartıp fiyatta indirim yapıp piyasayamı sürdüler V adında?

Exmor R karanlıkta daha iyi çekim yapıyor diyor sitesinde, karşılaştıramadığım için tek bilgim bu. ve yine sitede Neo V için Exmor R yok, Neo başlığında tartışılıyordu belirteyim dedim.

Ayrıca kamerası 5mp, bana yeter dedim, arada 150tl fark var teknosa fiyatlarına göre
  • birde neo V den 2gb
    neo'dan 8gb hafıza kartı çıkıyor.
  • burayamı transfer oluyoruz neo v ci olarak :D
  • Donanımı gayet iyi, ICS 4.0 güncellemesi alacağıda açıklanmış, e madem koşsun alsın herkes diyorum.

Böyle bir cihaz için 850TL çok iyi fiyat, dolar düşünce daha iyi olacaktır. Birde dolar düşüp üstüne vatanbilgisayar %25 indirimiyle alırsanız ballı kaymak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Donanımı gayet iyi, ICS 4.0 güncellemesi alacağıda açıklanmış, e madem koşsun alsın herkes diyorum.

Böyle bir cihaz için 850TL çok iyi fiyat, dolar düşünce daha iyi olacaktır. Birde dolar düşüp üstüne vatanbilgisayar %25 indirimiyle alırsanız ballı kaymak.

haftasonu bende 2 ay ertelemeli 10 taksitle 779'a aldım..ilk android tecrübem...gerçekten çok iyi bir cihaz..samsung jet'ten sonra bu uzay mekiği gibi geldi hız olarak..

• ben de teknosadan 849 tl ama %10 axess chip para ile aldım neler yapmalıyız yeni telefona ne yüklemeliyiz tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vynym

quote:

Bir süre uzak kaldım piyasadan.Elimde X10i var ve değişiklik yapmayı planlıyorum.Neo V'nin Neo'dan tek farkı "Exmor R"midir yani sadece onu çıkartıp fiyatta indirim yapıp piyasayamı sürdüler V adında?

Exmor R karanlıkta daha iyi çekim yapıyor diyor sitesinde, karşılaştıramadığım için tek bilgim bu. ve yine sitede Neo V için Exmor R yok, Neo başlığında tartışılıyordu belirteyim dedim.

Ayrıca kamerası 5mp, bana yeter dedim, arada 150tl fark var teknosa fiyatlarına göre

neo da 8gb kart var ekolarak v de 2gb.

neo cular bende dahil 850tl ye vatandan yüzde 25 indirimli aldık. geçen vatanda gine 25 indirim vardı neo v 777 gibi birşeydi yani arada 80tl gibi birşey var tabi vatanda neo yok artık orası ayrı konu. şimdi de 18 indirim var 869 TL neo v.

neo v ye 2gb kart yetmez

tavsiye
    Team 8GB Class 10
    http://www.hepsiburada.com/Liste/team-8gb-class-10-ultra-yuksek-hizli-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd8gc10/productDetails.aspx?productId=bd100942&categoryId=1100011
    Team 16GB Class 10
    http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-class-10-ultra-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd16gc10/ProductDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=1100011

hadi hepinize hayırlı olsun ekran filimi mutlaka alın başınız arımasın birde kılıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 29 Kasım 2011; 0:27:42 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 29 Kasım 2011; 19:55:58 >
  • Bende Neo V düşünüyorum fakat Exmor R özelliği canımı sıktı çok fark yaratıyor mu acaba
  • Bence farkedecektir. Ben vatan'dan 850'ye indirimle neo'yu aldım. Şimdi neo v yüzde 18 indirimle 869'a satılıyo. Yüzde 25le'de 780e alabilirsiniz. Ama normal fiyatı zaten neo v için 850 tl. 5mp olayından başka yazılımsal olarak bir fark yok. Xmor önemli.
  • samsung galaxy gio kullanıyorum, neo V e geçmeyi düşünüyorum. yalnız siyah renginin olmaması beni üzdü. koyu mavi renk iyi gibi duruyor ama görmeden almamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

quote:

quote:

neo da 8gb kart var ekolarak v de 2gb.

neo cular bende dahil 850tl ye vatandan yüzde 25 indirimli aldık. geçen vatanda gine 25 indirim vardı neo v 777 gibi birşeydi yani arada 80tl gibi birşey var tabi vatanda neo yok artık orası ayrı konu. şimdi de 18 indirim var 869 TL neo v.

neo v ye 2gb kart yetmez

tavsiye
    Team 8GB Class 10
    http://www.hepsiburada.com/Liste/team-8gb-class-10-ultra-yuksek-hizli-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd8gc10/productDetails.aspx?productId=bd100942&categoryId=1100011
    Team 16GB Class 10
    http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-class-10-ultra-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd16gc10/ProductDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=1100011

hadi hepinize hayırlı olsun ekran filimi mutlaka alın başınız arımasın birde kılıf.

Bana normalde 2 gblik yetmiyordu, zaten vardi bi tane sekizlik dogubanktan alinma

Bu arada noe v nin icinden ekran filmi cikiyor ;-)

• quote:

X10 mini pro kullanıyordum Vatandan aldm geçen, bunda mini prodaki gibi yedekleme seçeneği yok nereden yapılacağını bilen var mı?

AYrıca yine mini pro da rehber senkronize yapınca Facebooktan resimleri alıyordu,, bunda halledemedim onu.

Teşekkürler.

Arkadqslar, aranizda yukaridaki sorularimi cevaplayabilecek biri var mi?
    Ozellikle yedek konusuna takikdim, facebook resimleri olsa fena olmsz, x10 mini proda goren vay be diyordu :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

ben de teknosadan 849 tl ama %10 axess chip para ile aldım neler yapmalıyız yeni telefona ne yüklemeliyiz tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar..

marketi ac gerisi sana kalmis herseyi yüklersin
  • quote:

quote:

X10 mini pro kullanıyordum Vatandan aldm geçen, bunda mini prodaki gibi yedekleme seçeneği yok nereden yapılacağını bilen var mı?

Teşekkürler.

Arkadqslar, aranizda yukaridaki sorularimi cevaplayabilecek biri var mi?
    Ozellikle yedek konusuna takikdim, facebook resimleri olsa fena olmsz, x10 mini proda goren vay be diyordu :-)

telefon rootlu ise titanium backup ile yedek alabilirsin
  • ufaktan araştırmaya başladım; smart dialling yokmuş, nedir bu tam olarak? bir eksiklik olarak görülebilir mi? bir de klasik pil tüketme sorunlarından bahsediliyor ancak pil olayı daha çok kullanıcılar ile ilgili geldi bana.1500 mah fena değil bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.