Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonyyericsson

quote:

Orijinalden alıntı: vynym

quote:

X10 mini pro kullanıyordum Vatandan aldm geçen, bunda mini prodaki gibi yedekleme seçeneği yok nereden yapılacağını bilen var mı?

AYrıca yine mini pro da rehber senkronize yapınca Facebooktan resimleri alıyordu,, bunda halledemedim onu.

Teşekkürler.

Arkadqslar, aranizda yukaridaki sorularimi cevaplayabilecek biri var mi?
    Ozellikle yedek konusuna takikdim, facebook resimleri olsa fena olmsz, x10 mini proda goren vay be diyordu :-)

telefon rootlu ise titanium backup ile yedek alabilirsin

Rootsuz yapmak mumkun degil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

X10 mini pro kullanıyordum Vatandan aldm geçen, bunda mini prodaki gibi yedekleme seçeneği yok nereden yapılacağını bilen var mı?

AYrıca yine mini pro da rehber senkronize yapınca Facebooktan resimleri alıyordu,, bunda halledemedim onu.

Teşekkürler.

Ozellikle yedek konusuna takikdim, facebook resimleri olsa fena olmsz, x10 mini proda goren vay be diyordu :-)

rootsuz titanium ile yapilmiyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar internetten izlediğim kadarıyla neo v nin içinden kulak içi olmayan beyaz bi kulaklık cikiyor.Gercekten de öyle mi aceba alan arkadaşlar aydınlatırsa cok iyi olur.Birde içinden cikan 2gb hafiza kartının class'ı nedir aceba.Kutu içeriği de benim icin önemli cunki hafiza karti ve orta düzey bi kulak ici kulaklık da alınca maliyet artacak.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Arkadaslar internetten izlediğim kadarıyla neo v nin içinden kulak içi olmayan beyaz bi kulaklık cikiyor.Gercekten de öyle mi aceba alan arkadaşlar aydınlatırsa cok iyi olur.Birde içinden cikan 2gb hafiza kartının class'ı nedir aceba.Kutu içeriği de benim icin önemli cunki hafiza karti ve orta düzey bi kulak ici kulaklık da alınca maliyet artacak.Şimdiden teşekkürler.

Sd kartın classını bilmiyorum ama çok kıyak birşeye benzemiyor dışarıdan, (nasıl öğrenildiğini bilmiyorum, söylersen bakabilirim)
    Kulaklık kulak içi değil, sesini çok az denedim, çok iyi değil bence.

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

rootsuz titanium ile yapilmiyor hocam

Peki başka seçeneğimiz yok mu? Xperia X10 prolarda direkt yedekleme geri yükleme vardı, o tarz birşey yükleyemiyor muyuz?

• quote:

quote:

Arkadaslar internetten izlediğim kadarıyla neo v nin içinden kulak içi olmayan beyaz bi kulaklık cikiyor.Gercekten de öyle mi aceba alan arkadaşlar aydınlatırsa cok iyi olur.Birde içinden cikan 2gb hafiza kartının class'ı nedir aceba.Kutu içeriği de benim icin önemli cunki hafiza karti ve orta düzey bi kulak ici kulaklık da alınca maliyet artacak.Şimdiden teşekkürler.

Sd kartın classını bilmiyorum ama çok kıyak birşeye benzemiyor dışarıdan, (nasıl öğrenildiğini bilmiyorum, söylersen bakabilirim)

Çok teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler...

neo v den üteki resimdeki kulaklıkmı çıkıyor se neo v yi baya kırpmış o kulaklıktan düzgün bass da çıkmaz sonuçta kulakiçi değil bide kulaklık fiyatı çıktı.

sd kart neodaki 8gb class2 di bundakide class 2 dir.

neodan çıkan kulaklık bass lar harika iyiki neo almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 29 Kasım 2011; 19:09:47 >

• 1 meseja Sony Ericsson Xperia Neo V Unboxing and Quick Review videoları eklendi.
  • Bu telefon fiyati ve tasarimi ile dikkatimi çekti. Ancak cynogen mod ve miui romlari var midir bu telefon için?
  • çözünürlüğün 480x854 gibi dengesiz olması bazı programlarda sıkıntı yaşatır mi? bazi programlarin farklı çözünürlükler için farklı versiyonları oluyor.
  • Arkadaşlar bu başlığa da sorayım, bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
    Ablama xperia neo v telefon aldık. Ben de android kullanıcısıyım (galaxy s),
    çok güzel bir telefon olmuş, ancak bir ayarın yerini bir türlü bulmadım.
    Aradığım ayar metin mesajlarında giriş modunu değiştirme.
    Galaxys s'de mesajların altındaki ayarlarda var, buradan giriş modunu gsm alfabesi olarak değiştirince,
    mesajlardaki Türkçe karakterlerin 2 karakter olarak sayılma sorunu kalkıyor.
    Ancak bu ayarı neo'da hiçbir yerde bulmadım. Yerini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

çözünürlüğün 480x854 gibi dengesiz olması bazı programlarda sıkıntı yaşatır mi? bazi programlarin farklı çözünürlükler için farklı versiyonları oluyor.

480x854 dengesiz bir çözünürlük değil. se ve motorolanın modelleri 480x800 yerine bu çözünürlüğü kullanır. zaten çoğu programın bu çözünürlükte çalışan versiyonları var. olmayanlarda da sadece biraz boşluk kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

çözünürlüğün 480x854 gibi dengesiz olması bazı programlarda sıkıntı yaşatır mi? bazi programlarin farklı çözünürlükler için farklı versiyonları oluyor.

480x854 dengesiz bir çözünürlük değil. se ve motorolanın modelleri 480x800 yerine bu çözünürlüğü kullanır. zaten çoğu programın bu çözünürlükte çalışan versiyonları var. olmayanlarda da sadece biraz boşluk kalıyor.

dengesiz derken alışılagelmedik demek daha doğru olur dediğiniz gibi. program desteklemese bile 54 piksellik boşluktan birşey olmaz herhalde; yeterki 800ü 854e strechlemeye falan kalkıp sapıtmasın.

bu olay 1366x768 ı ilk duyduğumda da olmuştu bana :)

• Güncel fiyat: (hepsiburada)

KDV Dahil: 798,99 TL | Peşin fiyatına 12 x 66,58 TL
    Havale / EFT : 767,03 TL (KDV Dahil)

Bilgilerinize...
  • Fiyatı neden düstü bugün anlamadım...
  • quote:

Fiyatı neden düstü bugün anlamadım...

neo vin yurtdışı satışı zaten $299.99 usd şaçıracak birşeyyok pahalı bile satıyolar burası tr.
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16875212185
  • evet gün içerisinde düştü, acaba düşmeye devam eder mi dersiniz?

• neo v ile neo arasında ne fark var?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.