Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Konunuz ve telefonlarınız hayırlı olsun arkadaşlar.

Kullanan arkadaşlara sorum olacak. Kutudan film çıkıyormuş, peki ekrana dikkatli baktığınızda diğer xperialardaki gibi önceden yapıştırılmış film var mı?

özelliklerinde yazdığına göre zaten scratch-resistant varmış ekranında. üzerine bir daha film mi yapıştırılıyor? önceki xperiaları bilmiyorum, nasıl bir şey bu film?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Konunuz ve telefonlarınız hayırlı olsun arkadaşlar.

Kullanan arkadaşlara sorum olacak. Kutudan film çıkıyormuş, peki ekrana dikkatli baktığınızda diğer xperialardaki gibi önceden yapıştırılmış film var mı?

özelliklerinde yazdığına göre zaten scratch-resistant varmış ekranında. üzerine bir daha film mi yapıştırılıyor? önceki xperiaları bilmiyorum, nasıl bir şey bu film?

Arc,neo ve ray de fabrikada ekrana milimetrik yapıştırılmış film bulunmakta ve çıkarmasıda zormuş.

Ekran için çizilmesi zor diyorlar ama direk olarak ekrana dokunamıyoruz.
  • ilginç geldi bana. zaman içerisinde kendi kendine çıkmıyorsa iyi birşey.
  • quote:

@Prof.Matematik:

evet, sar değeri bence de biraz fazla. aşırı şekilde telefon görüşmesi yapanlar için uygun olmayabilir.

@hidolgoo:

telefonu alayım, paylaşırız tabii ki. zaten forumdaki neo konusunda bulunan uygulamalar da işimizi görecektir. şimdiden birkaç program temin etmeye başladım ben, sizde igo yoksa atıyım isterseniz?

bir arkadaş link vermişti 250mb bu kadar ediyormu nasıl atarım makineye bunu peki?
  • usb ile bağlanın, hafiza kartına atıp çalıştırın apk dosyasını.
  • 250 mb çok geldi ama değil mi?
  • Arkadaşlar Neo dan tek farkı kamera mı?
    Ve ayrıca hepsiburada da indirimli 677TL + KDV diyor, tam olarak kaça geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 3 Aralık 2011; 22:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

250 mb çok geldi ama değil mi?

250 mb bana çok gibi geldi. ben denemedim ama bulduğumu göndereyim sana.
  • yahu bizim telefon 3g desteklemiyor mu arkadaşlar avea sayfasında öyle yazıyor...
  • yok ya olur mu öyle şey. bence o görüntülü konuşmayı kastediyordur. androidle alakalı birşey bu. yoksa 3g hızında internete bağlanabiliyorsunuz tabii ki.
  • ben avea ile nete bağlanırken üstte hep h harfini görüyorum 3g açık diyo avea ana sayfada ama...
  • 3g servisi bulunduğun yerde olmayabilir yada çekmiyor olabilir belki.
  • Su anda bende darty net ten siparis gectim .. hadi hayirlisi olsun insallahh gelir bir an önce
  • darty paralel ithalat yapmıyor değil mi? garantisinde sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Arkadaşlar Neo dan tek farkı kamera mı?
    Ve ayrıca hepsiburada da indirimli 677TL + KDV diyor, tam olarak kaça geliyor?

Deprem nedeniyle mevcut kamerayı üretmekte zorlanan sony ericsson, sadece kamerasının daha düşük olduğu yeni versiyonu piyasaya sürdü.
  • Arkadaşlar,

X10 Mini Pro'da geotags diye bir uygulama vardı, geotag özelliği resim çekerken açıksa bu geotags uygulamasına girdiğimizde haritada resimleri çektiğimiz yerleri gösteriyor. Googlemap gibi ama galeri şeklinde

neyse, Neo V'de böyle bir uygulama seçeneği yok (Geotags özelliği var da, uygulama yok), bunu marketten de bulamadım, bi şekilde edinmem mümkün mü?
  • quote:

darty paralel ithalat yapmıyor değil mi? garantisinde sıkıntı olur mu?

aradım dartydekiler garanti "brightstar" firması tarafından veriliyor dedi. o zaman paralel ithalat mı oluyor? kvk yada genpaya veremiyormuyuz?
  • Garanti konusunda neo bölümünde yazdim .
  • teşekkürler inundatio!
  • bağlantı bulunduğum yerlere göre değişiyor avea ile kotayı doldurmamak için wi-fi ile daha çok bağlanıyorum o da epey hızlı :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.