Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün balçova vatana gittim neo v sordum 849 tl dedi. Sizce fiyat nasıl ? Yoksa bekleyip hepsiburadan mı alayım ? 798 tl . Yarın stoklara giriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bugün balçova vatana gittim neo v sordum 849 tl dedi. Sizce fiyat nasıl ? Yoksa bekleyip hepsiburadan mı alayım ? 798 tl . Yarın stoklara giriyormuş.

Dostum vatanda 819tl olmasi lazim.Ayrica vatanda indirime giriyor 730tl civarina gelir yakin zamanda olabilir indirim.Hafta sonları oluyor.Bakarsın bu hafta da olur bence bekle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

quote:

Bugün balçova vatana gittim neo v sordum 849 tl dedi. Sizce fiyat nasıl ? Yoksa bekleyip hepsiburadan mı alayım ? 798 tl . Yarın stoklara giriyormuş.

Dostum vatanda 819tl olmasi lazim.Ayrica vatanda indirime giriyor 730tl civarina gelir yakin zamanda olabilir indirim.Hafta sonları oluyor.Bakarsın bu hafta da olur bence bekle...

Hangi kartınız var diye sordu bonus deyince 849 dedi. Bende şaşırdım. Neyse bekleyelim bakalım.
  • quote:

Dostum Vatan'ın internet sitesine bakıcak olursan üstünde turuncu indirim yazısı var. Ben dün gittiğimde indirimde olan bir ürüne bir daha indirim yapılmaz dedi. Yutkunarak döndüm :/
  • mesajım bulunsun. İnşallah bi kampanya olur da ben de alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

quote:

Dostum Vatan'ın internet sitesine bakıcak olursan üstünde turuncu indirim yazısı var. Ben dün gittiğimde indirimde olan bir ürüne bir daha indirim yapılmaz dedi. Yutkunarak döndüm :/

Evet biliyorum.Zaten ürünün indirimsiz fiyati olan 966 tl üzerinden %24 indirim oluyor bu da 730 civarına denk geliyor güzel fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoT_JaZz

quote:

Orijinalden alıntı: inundatio

Darty da benim ürünümü kargoya vermedim pazar günü aldim :(((
    Dava acsam mi acaba 3 iş günü geçicek eger bugün de kargoya vermezler ise :)))

bende pazar günü aldım pazar günü iş günü olarak geçmediği için pazartesi işlemlerin yapılır ve o günden sonra 3 gün geçerlidir ben arayıp sordum yarın kargoya vericekler büyük ihtimalle seninde öyle olucak

yok daha kargoya vermemisler. Biraz baskı yaptım bakalım yarına vereceklermi aldıgıma pişman oldum darty den.
  • Mediamarkt'ta fiyatı ne kadar ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoT_JaZz

quote:

Darty da benim ürünümü kargoya vermedim pazar günü aldim :(((
    Dava acsam mi acaba 3 iş günü geçicek eger bugün de kargoya vermezler ise :)))

bende pazar günü aldım pazar günü iş günü olarak geçmediği için pazartesi işlemlerin yapılır ve o günden sonra 3 gün geçerlidir ben arayıp sordum yarın kargoya vericekler büyük ihtimalle seninde öyle olucak

yok daha kargoya vermemisler. Biraz baskı yaptım bakalım yarına vereceklermi aldıgıma pişman oldum darty den.

Pişman olma sonuçta uygun bir fiyata aldın ve stokta yakaladığın için kendini şanslı say bugün tekrar aradım yoğun talep olduğu için şuan ellerinde kalmamış genel merkezden istemişler bakalım beklicez :)

• quote:

Mediamarkt'ta fiyatı ne kadar ?

V versiyonu yok galiba geçen hafta baktığımda yoktu.
  • Yarın bi bakayim yinede.
  • quote:

Yarın bi bakayim yinede.

Turkcell bayisinde felan paralel ithalat olduğu için ucuz oluyor görürsen sorar mısın? Mesela ben X6'yı çıktığında 900 lira iken 760 liraya almıştım.
  • Kullanıcılardan şunları öğrenebilirmiyim ?
    1.batarya performansı nasıl cihazın ? ( normal kullanımda )
    2.karşı tarafın sesi nasıl geliyor ve sizin sesiniz nasıl gidiyor ? ( boğukluk var mı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: garbanzo

Kullanıcılardan şunları öğrenebilirmiyim ?
    1.batarya performansı nasıl cihazın ? ( normal kullanımda )
    2.karşı tarafın sesi nasıl geliyor ve sizin sesiniz nasıl gidiyor ? ( boğukluk var mı )

Batarya performansı normal kullanımda maksimum 1.5 gün idare eder. Daha fazlasını da görebilirsiniz tabii bu kullanıma göre değişen bir şey. Ama her halükarda bu cihazların 24 saat içinde öyle veya böyle (USB ya da priz fark etmez) şarj göreceği aklınızdan çıkmamalı.

Seste ben bir sıkıntıya rastlamadım. Kalabalık içinde deneme şansım olmadı fakat belki karşıdan gelen ses bir birim daha yükseltilebilseydi iyi olurdu diye düşünüyorum. Onun haricinde ses iletimi son derece berrak.

Bunlar tabii yazılımla optimize edilebilecek şeyler, belki bir kaç update gördükten sonra bu performanslar daha iyi olabilir.

• neo v kullanıcılarından rica etsem örnek fotğraflar koyabilirmisiniz, gün ışığı uzak yakın örnekler , yukardaki çekimlerde ayarlar yada çekim kötü gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogguzko

neo v kullanıcılarından rica etsem örnek fotğraflar koyabilirmisiniz, gün ışığı uzak yakın örnekler , yukardaki çekimlerde ayarlar yada çekim kötü gibi .

evet bence de çekerken biraz titremiş sanki
  • Bugün teknosadan 849 Tl'ye aldım. Bonus'a 12 taksit vade farkı koymuyor. Mediamarkt'ta 830 tl idi. fakat 12 taksit için vade varkı koyunca vazgeçtim.

Beyaz renk aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 9 Aralık 2011; 17:27:34 >
  • quote:

Bugün teknosadan 849 Tl'ye aldım. Bonus'a 12 taksit vade farkı koymuyor. Mediamarkt'ta 830 tl idi. fakat 12 taksit için vade varkı koyunca vazgeçtim.

Beyaz renk aldım.

V aldıysan pahalı almışsın dostum, vatanda 725 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Bugün teknosadan 849 Tl'ye aldım. Bonus'a 12 taksit vade farkı koymuyor. Mediamarkt'ta 830 tl idi. fakat 12 taksit için vade varkı koyunca vazgeçtim.

Beyaz renk aldım.

V aldıysan pahalı almışsın dostum, vatanda 725 tl

V aldım. Sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: ogguzko

neo v kullanıcılarından rica etsem örnek fotğraflar koyabilirmisiniz, gün ışığı uzak yakın örnekler , yukardaki çekimlerde ayarlar yada çekim kötü gibi .

evet bence de çekerken biraz titremiş sanki

Titremiş valla elim kolum niye olduğunu anlamış değilim...

Yeni alanlar var bugün sanırım, katılım yapmaktan çekinmesinler, buyursunlar fotoğraflar çekip paylaşsınlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.