Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

wave 2 telefondan sonra neo v biraz garip geldi acıkcası :) kutu icerisinden iki jelatin cıkmasına ragmen ikiside cöpe gitti. hepsinialalim.com üzerinden 810 liraya indirimle aldım, pazar gecesi siparisi verdim pazartesi gidip ellerinden aldım (telefon üzerinden görüsmeler sonucu aynı gün aldım) usb üzerinden şarjı daha hızlı yapıyor pil performansı baya iyi wave 2 ile 1 saat wifi sonucu %50 pil giderken neo v de 1 saat wifi kullanımı sonucu %18 anca gitmiştir. markette cok fazla uygulama yok bana göre basit geliyor. NEO modeliyle karıstırdıgımdan dolayı neo v aldım exmor R sensörü yokmus bunda karanlıkta gece modunda bile simsiyah. ekranı sönük gelebilir sizlere wave 2 ekranı 1 olsa bile cok parlaktı. göz alıskanlıgı denebilir. malzeme kalitesi olarak basit gelebilir sizlere ama hangimiz telefonu gün icerisinde sürekli düsürüyoruz ki veya kim telefonu paspas niyetini kullanır?

2gb hafıza kartı takılı olarak geliyor ve icerisinde telefon icin gerekli yazılımlar var, mesela pc companion programı usb ile pc ye bagladıgınızda direk olarak pc ye yükleyebiliyorsunuz programı. 235mb programlar kullanıyor, 100mb kadar bosta kalıyor kullanıcıya sunulan ram miktarı 335mb gibi 512 ram var üstünde,320mb depolama ile karıstırmalar cok oluyor bende karıstırdım cünkü burada okuduklarımdan sonra sogumustum bile. islemci 1ghz ve sürekli calısmıyor wave 2 telefonda islemci sürekli 800-1ghz arasıydı, neo v tus kilidi aktif edildiginde islemci gücünü düsürüyor pil performansına baya etki ediyor. kısacası alınabilir hele ki sony nin programları ayrı bir hava katmıs sizlere neyin nasıl yapılacagını anlatıyor ben bugüne kadar hic bir firmanın pil icin sunları kapatın dedigini duymadım adamlar video ve ya yazı ile anlatmıs destek olarak cok iyi, ilk aldıgınızda güncelleme geliyor FOTA ile 10 dakka icinde telefon wifi üzerinden güncelleniyor.

ekran ısıga göre titremeler mevcut ama yanıltmasın sizi ekran titremeye basladıgında elinizi ön kameranın yanındaki sensörlere koyun titreme kesiliyor ısık sensörü yüzünden titreme oluyor ekranda yükseltip indiriyor günesli ve florasanslı yerlerde daha cok yapıyor. ses olarak mükemmel ötesi çalan zil sesi tonu da görüsme esnasındaki tonda süper bence. timescape ile tüm diyalogları bir yerde toplayabiliyorsunuz, facebook ve twitter direk entegre, whatsappdan bir türlü kurtaramadım :). telefonu yeni alanlar ayarlar da sony ericsson menüsünde bilgi göndermeyi istege baglı kapatıp acabilir wifi üzerinden kullanım bilgilerini sisteme gönderiyor bilginize.

galeriye basınca cektiginiz video ve resimler gözüküyor, benim hafıza kartına attıgım videolar mp4 olanları gösteriyor sadece, videoları calıstırmak icin mx video player ve m video armv7 bunları yüklerseniz tıkanmadan videoları calıstırır, dosyalarım menüsü yok bu yüzden files manager programı kullanmak zorundayım. sağ ayarlar tusuna uzun basınca telefon icerisinde arama bölümü cıkıyor buda güzel. wave 2 ile kıyaslayarak yaptım cogunu kusura bakmayın simdiden.

sağol inceleme için. jelatinler niye çöpe gitti kötüler mi?

• İnceleme için teşekkürler. Bir çok kişi için aydınlatıcı olduğunu düşünüyorum.
  • Benimkilerde çöpe gitti. Beyaz kağıt var üstlerinde kaldırmak için jelatini onun yarısı jelatin üstünde kaldı.
  • uygulamaların hafıza kartına yüklenmesi için ne yapmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

uygulamaların hafıza kartına yüklenmesi için ne yapmalıyız?

Yükle uygulamayı sonra Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > Yüklediğin uygulamayı seç SD Karta taşı de.

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Benimkilerde çöpe gitti. Beyaz kağıt var üstlerinde kaldırmak için jelatini onun yarısı jelatin üstünde kaldı.

Benden 1 tane çıktı yarım yamalak takabildim idare etcez 1 ay felan sonra çıkartırım zaten stracth-resistant var,

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

uygulamaların hafıza kartına yüklenmesi için ne yapmalıyız?

Yükle uygulamayı sonra Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > Yüklediğin uygulamayı seç SD Karta taşı de.

quote:

Benimkilerde çöpe gitti. Beyaz kağıt var üstlerinde kaldırmak için jelatini onun yarısı jelatin üstünde kaldı.

Benden 1 tane çıktı yarım yamalak takabildim idare etcez 1 ay felan sonra çıkartırım zaten stracth-resistant var,

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker10 -- 10 Aralık 2011; 21:37:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agaben

hayır şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorsun. anca google talk filanla yapabiliyorsun

nasıl yani 3g ile görüntülü görüşme yapamıyor muyuz?ne dıbık iş
    3g si var diye niye diyorlar o zaman
    peki neo da da aynı mı bu
  • Arkadaşlar vatandan gümüş rengini aldım. Tavsiye edebileceğiniz uygulamalar neler?
  • jelatinler gayet güzel ilk kez jelatin takmaya calıstıgım icin ön ve arka yüz olarak iki tane koruma jelatini varmıs ben birinciyi cıkartıp ekrana yapıstırdım, sökerken üzerinde beyaz tarafı kaldı çöpe gitti :) jelatinler iki taraflı beyler haberiniz olsun yapıstırdıktan sonra beyaz yerden tutup cekin ve son olarak incelemem de su wave 2 de acamadıgım videoları tabi ki bu da acamadı MPEG4 Video (H264) 1920x1080 25.00fps videoyu mx video player ve mx armv7 plugin yükleyince rahatca actı cok nadir arada takılma yapıyor.
  • Programları nerden kapatabiliriz. Önceden açtığımız olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogguzko

neo v kullanıcılarından rica etsem örnek fotğraflar koyabilirmisiniz, gün ışığı uzak yakın örnekler , yukardaki çekimlerde ayarlar yada çekim kötü gibi .

evet bence de çekerken biraz titremiş sanki

Titremiş valla elim kolum niye olduğunu anlamış değilim...

Yeni alanlar var bugün sanırım, katılım yapmaktan çekinmesinler, buyursunlar fotoğraflar çekip paylaşsınlar.

telefon alanlar örnekler bekliyoruz

• oyun oynarken nette gezerken fln ısınıyor üst kısmı. hatta biraz uzatınca süreyi baya baya ısınıyor
  • vatanda sorun var sanırım 2 saattir kredi kartına onay vermiyor almak için
  • quote:

Programları nerden kapatabiliriz. Önceden açtığımız olanlar.

ayarlar / uygulamalar / calısanları yönet e basarsanız o an acık olan sistem ve yüklenen programları görebilirsiniz. en basiti andro assistant uygulamasıyla fazlalıkları görebilir kapatabilirsiniz veya yükledigi önbellekleri kaldırıp rami rahatlatabilirsiniz
  • Ben de beyaz aldım bir adet. Önceden Galaxy p1000 vardı kısa bir ayrılık sonrası android e Neo V ile döndük bakalım. Gerçi kullanım açısından Tab`ımın ne kadar ergonomik olduğunu daha iyi anladım ama genel malzeme kalitesi açısından memnunum şimdilik. Tepki süresi vb. açısından da kısa süreli kurcalamada ters bir durum görmedim.
    Bekleme ekranındaki sayfa sayısını düşürebiliyor muyuz? Tab da coklu dokunmayla sıralayıp kaldırabiliyorduk bunda yok mu, cahilliğim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 10 Aralık 2011; 23:43:08 >
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

Bekleme ekranındaki sayfa sayısını düşürebiliyor muyuz? Tab da coklu dokunmayla sıralayıp kaldırabiliyorduk bunda yok mu, cahilliğim mi?

Ev ekranını diyorsan evet bende azaltmak istiyorum sekme sayısını ama yapamadım
  • bir tane orjinal foto küçültmeden yüklermisiniz. birde video çektikten sonra özelliklerini yayınlarmısınız. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

bir tane orjinal foto küçültmeden yüklermisiniz. birde video çektikten sonra özelliklerini yayınlarmısınız. teşekkürler

gece modu acık video cekimi ;http://www.youtube.com/watch?v=jHLNDXoc6IA&feature=youtu.be
    normal mod acık video cekimi ;http://www.youtube.com/watch?v=6ZriYfhHKzM&feature=youtu.be

http://yfrog.com/0cdsc0002spj
    http://yfrog.com/g0dsc0003rgj
    http://yfrog.com/f3dsc0006onj

çektigi video özellikleri
    Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 [Video]
    Audio: AAC 48000Hz stereo 1536kbps [Audio]
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Bit rate : 6 008 Kbps
    Width : 1 280 pixels
    Height : 720 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Variable
    Frame rate : 29.704 fps
    Minimum frame rate : 29.306 fps
    Maximum frame rate : 30.070 fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 11 Aralık 2011; 0:10:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: only_younus

quote:

Orijinalden alıntı: agaben

hayır şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorsun. anca google talk filanla yapabiliyorsun

nasıl yani 3g ile görüntülü görüşme yapamıyor muyuz?ne dıbık iş
    3g si var diye niye diyorlar o zaman
    peki neo da da aynı mı bu

neoda da neo vde de aynı. 3g nin temel işlevi şebekeden hızlı internete bağlanabilmek zaten. görüntülü konuşma yan işlevi. en azından benim için
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.