Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

neo v ile neo arasında ne fark var?

sanırım kamera çözünürlüğü düşük. neo da 8 mp iken, neo v de 5 mp. google ve skype üzerinden görüntülü görüşme özelliği mevcut. ayrıca kameranın objektifinde de zannedersem bir farklılık var. ve hala daha öğrenemediğim diğer bir husus ekran camı mineral cam mı yoksa farklı bir malzeme mi? kabaca farklılıklar bundan ibaret. gibi.
  • HB'da dan Neo V siparişi verdim indirime girmişken ayrıca 80 liralık hediye çeki kampanyasıda vardı dayanamadım aldım :)
  • normal neo dartyde bugün 830 tl indirimde bilginiz olsun.
  • Ben biraz önce Darty den 679 TL ye neo v aldım.69 TL de hediye çekim vardı.Onu da düşünce 610 TL oldu.
    Dediğiniz gibi 839 TL ye neo da vardı ama 160 TL farka değmez dedim.Zaten telefonla pek fotoğraf çekmem.
  • kentparktaki darty de varmı acaba bilen var mı?
  • darty neo v'yi internetten satmıyor galiba...

bir de sar değeri 1.10 deniyor neo için.
    çok değil mi?
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/learn-more/subject/sarinformation/xperia-neo-v?cc=tr&lc=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 2 Aralık 2011; 17:12:46 >
  • arkadaşlar elimizdeki uygulamaları burada paylaşsak benim gibi yeni kullanıcıların çok işine yarar...
  • @Prof.Matematik:

evet, sar değeri bence de biraz fazla. aşırı şekilde telefon görüşmesi yapanlar için uygun olmayabilir.

@hidolgoo:

telefonu alayım, paylaşırız tabii ki. zaten forumdaki neo konusunda bulunan uygulamalar da işimizi görecektir. şimdiden birkaç program temin etmeye başladım ben, sizde igo yoksa atıyım isterseniz?
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama Exmor R™ CMOS sensör tam olarak ne oluyor ? Hareket sensörü ( Jiroskop ) mu bu exmor dediğimiz şey ? yoksa tamamen kamera ile ilgili mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama Exmor R™ CMOS sensör tam olarak ne oluyor ? Hareket sensörü ( Jiroskop ) mu bu exmor dediğimiz şey ? yoksa tamamen kamera ile ilgili mi ?

Exmor R karanlıkta daha net fotoğraflar çekmeyi sağlayan bir sensördür, araştırırsanız karanlıkta normal kameralara göre hatırı sayılır bir fark yarattığını görebilirsiniz. Jiroskopla bir ilgisi yok tamamen kamerayla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

quote:

Orijinalden alıntı: vynym

quote:

Arkadaslar internetten izlediğim kadarıyla neo v nin içinden kulak içi olmayan beyaz bi kulaklık cikiyor.Gercekten de öyle mi aceba alan arkadaşlar aydınlatırsa cok iyi olur.Birde içinden cikan 2gb hafiza kartının class'ı nedir aceba.Kutu içeriği de benim icin önemli cunki hafiza karti ve orta düzey bi kulak ici kulaklık da alınca maliyet artacak.Şimdiden teşekkürler.

Sd kartın classını bilmiyorum ama çok kıyak birşeye benzemiyor dışarıdan, (nasıl öğrenildiğini bilmiyorum, söylersen bakabilirim)
    Kulaklık kulak içi değil, sesini çok az denedim, çok iyi değil bence.

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^

Çok teşekkürler...

neo v den üteki resimdeki kulaklıkmı çıkıyor se neo v yi baya kırpmış o kulaklıktan düzgün bass da çıkmaz sonuçta kulakiçi değil bide kulaklık fiyatı çıktı.

sd kart neodaki 8gb class2 di bundakide class 2 dir.

neodan çıkan kulaklık bass lar harika iyiki neo almışım.
     ^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^

Aynen resimdeki kulaklik, mavi icin bu beyazda belki beyazdur
    Kulaklik cok iyi goZukmemisti gozume ama deneyisnce fikrim degisti sesi baya iyi, baslar ozellikle tok. Begendim baya baya

• quote:

Fiyatı neden düstü bugün anlamadım...

Dolar 1,87 den 1,82 ye indi hatta dun burolarda 1,79 gordum onun etkisi vardir
  • Arkadaşlar bu bölümde sormam biraz uçuk duracak ama sizce HTC Desire Z mi almalıyım yoksa Neo V güzel mi ? Bence gerek ekran, gerek cpu vs bakımdan Neo önde geliyor. sizce hangisini tercih etmeliyim ?
  • NEO V telefonunu hepsiburada / vatan / teknosa dan alan arkadaşlara sorum olacak; telefonunuzda turkcell uygulamaları çıktı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 3 Aralık 2011; 11:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

NEO V telefonunu hepsiburada / vatan / teknosa dan alan arkadaşlara sorum olacak; telefonunuzda turkcell uygulamaları çıktı mı?

hayır hiçbir türkcell uygulaması yok bende vatandan aldım
  • teşekkür ederim pehli_one, bu bence önemli çünkü turkcell uygulamaları hem silinmiyor, hem de arka planda çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

NEO V telefonunu hepsiburada / vatan / teknosa dan alan arkadaşlara sorum olacak; telefonunuzda turkcell uygulamaları çıktı mı?

bende aynı kararsızlıktaydım sonra Neo V de karar kıldım
  • Arkadaşlar Neo v ile Neo arasındaki farklar:

Neo V: 5 MP Kamera 3x Zoom ve 2GB Hafıza Kartı
    Neo: 8MP Kamera 5x Zoom ve 8GB Hafıza Kartı

• Konunuz ve telefonlarınız hayırlı olsun arkadaşlar.

Kullanan arkadaşlara sorum olacak. Kutudan film çıkıyormuş, peki ekrana dikkatli baktığınızda diğer xperialardaki gibi önceden yapıştırılmış film var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 3 Aralık 2011; 15:45:45 >
  • Hayır bende ekranda önceden yapıştırılmış film yoktu.Telefon da jelatinli ve güvenlik bantlıydı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.