Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşları ICS de ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz ? GB de kapatma tusuna uzun basınca ekran görüntüsü al çıkıyodu. Bunda bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan006

Arkadaşları ICS de ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz ? GB de kapatma tusuna uzun basınca ekran görüntüsü al çıkıyodu. Bunda bulamadım.

Ekran kapama tuşu ile ses kısma tuşuna aynı anda bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewier. -- 12 Ekim 2012; 20:29:26 >
  • quote:

Arkadaşları ICS de ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz ? GB de kapatma tusuna uzun basınca ekran görüntüsü al çıkıyodu. Bunda bulamadım.

Burayada bir kaç tane ekler misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stewier.

quote:

Ekran kapama tuşu ile ses kısma tuşuna aynı anda bas

Telefon şu anda serviste gelince deneyeceğim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

quote:

Burayada bir kaç tane ekler misin

Ne ekleyim :) Anlamadımda
  • Lanet olası tuş çizilmesi/pembeleşmesi sorununu daha önce yaşayan var mı? teleservise götürdüm 30 lira istedi adiler. ücretsiz değişim yaptırabilen var mı?
  • lanet olası tuş çizilmesi/pembeleşmesi sorununu daha önce yaşayan var mı? teleservis ankara 30 lira istiyor değişim için. ücretsiz değiştirebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

lanet olası tuş çizilmesi/pembeleşmesi sorununu daha önce yaşayan var mı? teleservis ankara 30 lira istiyor değişim için. ücretsiz değiştirebilen var mı?

ver 30 lira ne olacak arkadaşım. Ücretsiz değişim olcağını sanmıyorum
  • Bende de var kardeşim özellikle geri tuşunda.
  • Telefon wifi ye baglaniyor ama bi agirlik var hizda.Neden olabilir airtes kullaniyordum bi sorun yoktu.Yeni modem zyxel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 587 güncellemesi ile gözlemlediklerim.

1) Rehber ve telefona girişteki yavaşlama giderilmiş.
    2) Boşta kalan ram miktarı artırılmış. (150 mb aşağısına inmedi.)
    3) Fotoğraf çekim kalitesi artmış.(2.3.4'e nazaran)
    4) GPU driver-ları değiştiğinden sanırım biraz daha akıcı geldi bana.

Tabi benim kendi ayarlarım ve uygulamalarım sonucu bu gözlemlere ulaştım. Bazı programları devre dışı bıraktım ve Zeam Launcher ile bu kanaate vardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

587 güncellemesi ile gözlemlediklerim.

Tabi benim kendi ayarlarım ve uygulamalarım sonucu bu gözlemlere ulaştım. Bazı programları devre dışı bıraktım ve Zeam Launcher ile bu kanaate vardım.

587 güncellemesi hala gelmedi bana nasıl yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

587 güncellemesi ile gözlemlediklerim.

587 güncellemesi hala gelmedi bana nasıl yaptınız acaba?

http://talk.sonymobile.com/message/199356#199356

Buraya bakın eğer sizdeki koda gelmişse ve telefon üzerinden görünmüyorsa pcye bağlayıp deneyin. Ben Sony PC Companion üzerinden güncelledim. 2.3.4'ten direk 587'ye geçtim.

• telefonumu bugün satmayı düşünüyorum garantisi devam ediyor ne kadar verir acaba telefoncular
  • 587 Güncellemesini dün gece aldım. Gözlemlediğim kadarıyla donma sorunları çözülmüş. Rehbere giriş hızlanmış. Ram iyileştirilmiş. Ama yanda ki ışık sorunu devam ediyor. Programlarda fayda etmiyor.

• quote:

587 Güncellemesini dün gece aldım. Gözlemlediğim kadarıyla donma sorunları çözülmüş. Rehbere giriş hızlanmış. Ram iyileştirilmiş. Ama yanda ki ışık sorunu devam ediyor. Programlarda fayda etmiyor.

Yandaki bildirim ışığı hala yanmıyorsa benim için yine sınıfta kalmış demektir. ICS çıktığından beri bu yüzden yüklemedim !!

Şimdi baktım 4gün önce benim telefonada çıkmış .587 sürümü fakat yüklemeyi düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhny -- 28 Ekim 2012; 15:10:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

587 Güncellemesini dün gece aldım. Gözlemlediğim kadarıyla donma sorunları çözülmüş. Rehbere giriş hızlanmış. Ram iyileştirilmiş. Ama yanda ki ışık sorunu devam ediyor. Programlarda fayda etmiyor.

Yandaki bildirim ışığı hala yanmıyorsa benim için yine sınıfta kalmış demektir. ICS çıktığından beri bu yüzden yüklemedim !!

Şimdi baktım 4gün önce benim telefonada çıkmış .587 sürümü fakat yüklemeyi düşünmüyorum

Smsawake i kurun marketten hiç ram yemez kastırmaz bildirim ışığı yanar mesajda.

• Bildirim ışığında cevapsız çağrıda sorun yok, sms de ne yazık ki yanmıyor.

Tahminim son bir güncelleme daha verecekler, sanırım onda tamamiyle sorunlar çözülmüş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

quote:

Smsawake i kurun marketten hiç ram yemez kastırmaz bildirim ışığı yanar mesajda.

Normal GB sürümündeki gibi mesaja bakana kadar mı yanıyor yoksa birkaç kez yandıktan sonra sönüyor mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

quote:

Normal GB sürümündeki gibi mesaja bakana kadar mı yanıyor yoksa birkaç kez yandıktan sonra sönüyor mu ?

Yanıyor dostum 5 tada 10 yaparsan değerini daha hızlı yada yavaş yanıyor sorunsuz bir uygulama 4 aydır kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.