Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saiki
    Hocam tamamen aldatmaca ürünlerle dolu piyasa şu an, misal Galaxy s 3 te 4 çekirdek vs abartı bi sistem var fakat şu an piyasada olan xperia t çift çekirdekli ve s3 ten daha iyi performans veriyor bütün testlerde htc ve samsung u geride bırakmış durumda, fakat insanlardaki cehaletten ötürü bir çoğu donanımının yetersiz olduğunu düşünüyor.

Keşke Sony kendi işletim sistemini yapıp yola devam etse playstation da bulunan store u geliştirip yaygın hale getirebilir yokjsa google ileride çok büyük bir tekel olacak ve saçma sapan kurallar koyup bizi mağdur edecek. Aynı işletim sistemine bir kaç basit yama ekleyip 2 duvar kağıdıyla bezeyip satmaktan başka bir şey yaptığı yok şu an google ın

Açıkcası ben telefondan bilgisayar gibi davranması pek istemiyorum, android market ten fazla bişey beklemiyorum 3-4 aydır tlf.unu kullanıyorum eklediğim 5-6 tane app. vardır.

Benim sonyden tek isteğim ericsson gibi Türkiye'yi 3. dünya ülkesi gibi görmeyip yeni çıkan ve çıkacak ürünleri avrupayla aynı zamanda bizim pazarada sunsun, fazla bişey istemem.

1998 yılında ilk telefonumu telsimden kampanyalı olarak almıştım ondan sonra ki tüm telefonlarım ericsson oldu ama son zamanlarda bir çok telefonun gelmesini beklemek yada beyendiğim telefonun Türkiye'ye gelmemesi canımı çok sıkmıştı, inşallah böyle olmaz Sony.

• arkadaşlar ben telefonu kasadaki kırıktan dolayı yetkili servise verdim ve bana kullanıcı hatası denip 100 tl kasa değişim bedeli çıkartıldı.bu sorun sizde de var mı.

arka kapağı çıkardığınızda gıcırdamaya neden olan boşluğun oradaki vida ile kasayı bağlayan küçük yer.orayı az bişey çekince kırıldığı belli oluyor yoksa fark edilmiyor.
  • Arkadaşlar stock romda ısrar etmeyin derim.
    Jelly Bean kurdum gayet memnun bir şekilde 1 aya yakındır kullanıyorum.Bildirim ışığı sorunuda yok yavaşlama sorunu da.Oyunlarda da donmuyor.

sadece 3 ay dayanabildim stock rom ile.Keşke hiç beklemeseydim diyorum.
  • Kasadaki kırıklar her elektronik cihazda olduğu gibi " Customer-side fault " sayilip garanti kapsamı haricinde birakilir cok acaip bir durum degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

Arkadaşlar stock romda ısrar etmeyin derim.
    Jelly Bean kurdum gayet memnun bir şekilde 1 aya yakındır kullanıyorum.Bildirim ışığı sorunuda yok yavaşlama sorunu da.Oyunlarda da donmuyor.

nasil kurdun? rehber var mi JB kurmak icin herkesin anlayabilecegi sekilde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: str8diah

Kasadaki kırıklar her elektronik cihazda olduğu gibi " Customer-side fault " sayilip garanti kapsamı haricinde birakilir cok acaip bir durum degil

kasadaki kırıkların kullanıcı hatası olduğunu biliyorum ama her kasa kırığıda kullanıcı hatası olacak değil.sonuçta dış kasasında hiçbir darbe izi yok ama nasıl oluyorsa vida ile kapağın bağlantı yeri kırılıyor.benim sinir olduğum konuda bu ezbere hareketler yapmaları yetkili servislerin ve bu durumda olan kullanıcılara oluyor.

kırık dediğim yer gıcırdama sorununun çıkmasını sağlayan kasa ile kapak arasında ki boşluğun yanında ki vidanın olduğu yer ben burayı her elime aldığımda tutmak zorundayım yoksa teli kullanamam ve sonuçtada kırılıyorsa kapak değişimi yapılmalı.

işte bunların hepsi bize birer ders oluyor yılların bilindik markası falan diyorsun güvenip alıyorsun sonra orta da bırakıyorlar.

• quote:

Nasıl kuracağız gerçekten. Anlayabileceğimiz bir rehber varsa bizimle de paylaşırsan seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

quote:

nasil kurdun? rehber var mi JB kurmak icin herkesin anlayabilecegi sekilde?

Aslında kurmak çok çok basit ancak ilk önce öğrenmek gerekiyor.Bilmediğiniz şeyleri öğrenirken genelde zorlanırsınız.Çünkü bilmiyorsunuz.Ancak öğrendikten sonra aslında çok basitmiş dersiniz ya buda onlardan biri işte.
    Ben mutfakta omletimi karıştırırken diğer taraftanda elimde telefon rom yüklüyorum gerisini siz düşünün :)

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

Burada çok çok geniş bir rehber var.İlk gördüğünüzde çok uzun ve karışık gelecek bunu biliyorum.Ancak ordaki tüm işlemleri yapmanıza gerek yok.Ve anlatan arkadaşımız gerçekten çok çok ayrıntılı anlatmış emek vermiş o yüzden uzun.Aslında yeni başlayanlar için ideal.

Yapacağınız işlemleri sıralamak gerekirse.

1- Bootloader kilidinin kırılması
    2-Kernel flashlanması
    3-romun yüklenmesi.

Diğer adımların hiçbiri sizin işinize yaramıyor.
    Eğer gerçekten yüklemek isteyeniniz var ise msn üzerinden de pm üzerinden de yardımda bulunabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

quote:

Nasıl kuracağız gerçekten. Anlayabileceğimiz bir rehber varsa bizimle de paylaşırsan seviniriz.

Aslında kurmak çok çok basit ancak ilk önce öğrenmek gerekiyor.Bilmediğiniz şeyleri öğrenirken genelde zorlanırsınız.Çünkü bilmiyorsunuz.Ancak öğrendikten sonra aslında çok basitmiş dersiniz ya buda onlardan biri işte.
    Ben mutfakta omletimi karıştırırken diğer taraftanda elimde telefon rom yüklüyorum gerisini siz düşünün :)

Burada çok çok geniş bir rehber var.İlk gördüğünüzde çok uzun ve karışık gelecek bunu biliyorum.Ancak ordaki tüm işlemleri yapmanıza gerek yok.Ve anlatan arkadaşımız gerçekten çok çok ayrıntılı anlatmış emek vermiş o yüzden uzun.Aslında yeni başlayanlar için ideal.

2-Kernel flashlanması
    3-romun yüklenmesi.

Eğer gerçekten yüklemek isteyeniniz var ise msn üzerinden de pm üzerinden de yardımda bulunabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 31 Ekim 2012; 21:41:35 >

• son guncellemeyi yaptığımdan beri telefonla birlikte gelen birkaç uygulamayı kaldırdım slidme uygulama uefa nin uygulaması vs ama her telefonu kapatıp açtığımda bunlar geri yükleniyo neden olabilir.. birde bi sorum olacak geliştirici seçeneklerinde etkinlikleri saklama kısmını aktiflestirenler varmi
  • quote:

quote:

quote:

ıp rom yuklemek daha mı doğru?

2-Kernel flashlanması
    3-romun yüklenmesi.

tesekkurler...

peki,

burada root edilmiş oluyor mu cihaz aynı zamanda?
    bi de rom kurduguuzda rehber, applar falan gıdıyor mu? gıdıyorsa nasıl backup yapalım? gıtmıyorsa bile, acaba format+factory reset yapmak daha mı saglıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot_sauce -- 1 Kasım 2012; 12:03:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

quote:

quote:

quote:

ıp rom yuklemek daha mı doğru?

2-Kernel flashlanması
    3-romun yüklenmesi.

tesekkurler...

peki,

burada root edilmiş oluyor mu cihaz aynı zamanda?
    bi de rom kurduguuzda rehber, applar falan gıdıyor mu? gıdıyorsa nasıl backup yapalım? gıtmıyorsa bile, acaba format+factory reset yapmak daha mı saglıklı olur?

Evet telefon aynı zamanda root edilmiş oluyor.

Uygulamaları ilk etapta yedeklemek biraz sıkıntılı çünkü stock ve rootsuz telefonu yedeklemenin yolu yok diye biliyorum ancak rootlu yada rom yüklenmiş telefonu yedeklemek çok ama çok kolay.

Telefona 1 kere rom yüklediniz ancak başka bir rom daha denemek istiyorsunuz.Bilgilerinizin gitmemesi için CWM ye giriyorsunuz orada Backup And Restore adlı bölümden backup diyorsunuz yedeğini almış oluyorsunuz telefonun.
    İleride tekrardan bu roma dönmek istediğinizde içerisindeki Mesajlar , Telefon numaraları , Uygulamalar , Oyun saveleri , Çağrı kayıtları bile geri gelmiş oluyor.Sİstemi olduğu gibi yedekleyip geri yüklüyor.Sanki hiç silinmemiş gibi.

Rom yüklemeden önce CWM menüsünde data/format factory reset diye bir bölüm var bu bölümden telefonu sıfırlamanız gerekiyor yeni yükleyeceğiniz bir romda sıkıntı olmaması açısından.
    Ancak aynı romların güncellemesini yapacaksanız örneğin ABC romunun 1.0 versiyonunun üzerine 2.0 kuruyorsanız data/format factory reset yapmanıza gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

neo için kasa kapağa ihtiyacı olan varsa burada kendim için aldığım kapağı satıyorum. gerçekten ihtiyacı olana yardımcı olabilirim en azından yabancıya gitmesin .kapak orijinalle birebir fakat kamera kısmındaki yüzük kısmı yoktur onun dışında hiçbir farkı yoktur.onu da eski kapaktan söküp takabilrsiniz nasılsa yapışkanlı orası :D

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-neo-mt15i-kasa-kapak-tus-67541240

kayserili misin nesin sen? orijinal olmayan ürünü fahiş fiyata satmaya çalış, sonra da yabancıya gitmesin de. aynısı ebay'de 12 dolar. alabilen ordan alsın. yabancıya gitsin paralar

ebay linki

http://www.ebay.com/itm/Full-Housing-Case-Cover-button-For-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-Silver-/140809096932?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item20c8e04ee4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyluke34 -- 9 Kasım 2012; 13:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: luckyluke34

quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

neo için kasa kapağa ihtiyacı olan varsa burada kendim için aldığım kapağı satıyorum. gerçekten ihtiyacı olana yardımcı olabilirim en azından yabancıya gitmesin .kapak orijinalle birebir fakat kamera kısmındaki yüzük kısmı yoktur onun dışında hiçbir farkı yoktur.onu da eski kapaktan söküp takabilrsiniz nasılsa yapışkanlı orası :D

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-neo-mt15i-kasa-kapak-tus-67541240

kayserili misin nesin sen? orijinal olmayan ürünü fahiş fiyata satmaya çalış, sonra da yabancıya gitmesin de. aynısı ebay'de 12 dolar. alabilen ordan alsın. yabancıya gitsin paralar

ebay linki

http://www.ebay.com/itm/Full-Housing-Case-Cover-button-For-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-Silver-/140809096932?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item20c8e04ee4

orda millet 65 e satıo bişi demiosun ? alan alsın ebaydan ben aldığım da ebayda bukadar ucuzları yoktu ayrıca onların elimdeki kadar iyi olduğunu sanmıyorum .elimdekinin tek kusuru yüzük kısmının olmaması oda eskisi takılarak çözülebilir.hemen de baltaya zaten türkiyedeki ticaret anlayışını bilmion sanki kaldıki benim kar etme amaçımda yok zaten sadece zarar etmeden elimden çıkarmak istiyorum.alternatif secenekler elbet var isteyen ordana lsın.

• Arkadaşlar bu 587 update uyarısı geldi benim telefona ama Sony Companion'a giriyorum update olmuyor. Bir de hem bu uyarı hem de veri kullanımı uyarısı çıkıyor yukarıda üstlerine tıklamama rağmen her ikiside gitmiyor hep orada duruyorlar nasıl halledeceğiz bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lassanadiarra

Arkadaşlar bu 587 update uyarısı geldi benim telefona ama Sony Companion'a giriyorum update olmuyor. Bir de hem bu uyarı hem de veri kullanımı uyarısı çıkıyor yukarıda üstlerine tıklamama rağmen her ikiside gitmiyor hep orada duruyorlar nasıl halledeceğiz bu sorunu?

Sony Update Service ile güncelle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moneta

yedi aylık kullanım sonrası sorunlar;
    1 ics öncesi karşı tarafın gelen sesinde azalma. eşimde de neo v var beyaz. onda bu sorun yok.
    2. ekranın sağ ve sol üst köşelerinde kaplamanın çıkması. bariz üretim hatası.
    3 ics sonrası telefonun iki kez ekran olarak sapıtması. ekranda olmaması gereken yazı ve çizgilerin çıkması. en komiği ekrana dokunduğunuzda komutların program olarak çizgi ve sayısal olarak belirmesi ve çizgilerin bir sonraki dokunmada dahi kalkmaması idi. reset ederek başa dönebildim.
    4. şu anda telefonun göstergesi sürekli şarj oluyor görüntüsünde . yani o pilciğin içindeki küçük yıldırım devamlı orda. telefonun pilini çıkartıp taktığında telefonu açmasan bile şarj göstergesi olan büyük pil şekli ekrana gelmekte. ve bu olayla birlikte şarj su gibi akmakta. eskiden çok az şarj kalsada sabaha kadar kullanmadığım tel açık kalırdır. şimdi kulllan kullanma pil tükenmeye devam ediyor. ne yapyıysam olmadı bu sorunu halledemedim.

tamir edilmesi için servise göndermek zorunluluğu doğdu.

yukarıdaki sorunlarlar geçen 3 4 aydan sonra telefonu teleservice verdim
    telefonun ana kartı ve ön kapağı ve düğmeleri değişti.
    sürüm 2.3 oldu tabii
    açıkçası ics e dönmeyi düşünmüyorum.
    ics te olup 2.3 te olmadığına üzüldüğüm tek özellik telefonu numarası tuşlarken
    rehberden numaraların gelmesi özelliğidir.

• Bende neo v aldım ilk olarak ne yapmalıyım hangi programları onerirsiniz içs yüklü telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_bluedragon_-_ -- 24 Kasım 2012; 11:42:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 587 güncellemesi telefonu adeta kağnıya çevirdi. bu mudur güncelleme anlayışı sony nin anlamadım gitti. Orijinalliği bozulmasın diyorum ama artık canıma tak etmeye başladı. Stock rom dan ayrılma vakti geldi. Zaten bu son sony telefonum. Bir daha da kimseye tavsiye etmem.
  • Çok temiz durumda NEO V telefonum satılıktır. İlgilenenler aşağıdaki linke tıklayabilirler...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-ericsson-neo-v-garantili-kutusunda-faturali-102215447/detay/
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.