Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Ekran Işığını arttıran bir Program vardı markette adı neydi acaba? Ve kullananlar bilgi verirse sevinirim faydası oluyor mu? Bir zararı var mıdır?
  • Bu facebook tan kişi resimlerini rehbere nasıl ekliyorduk arkadaşlar oto senkronizasyon yapıyorum olmuyor. Ne yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moneta

quote:

yedi aylık kullanım sonrası sorunlar;
    1 ics öncesi karşı tarafın gelen sesinde azalma. eşimde de neo v var beyaz. onda bu sorun yok.
    2. ekranın sağ ve sol üst köşelerinde kaplamanın çıkması. bariz üretim hatası.
    3 ics sonrası telefonun iki kez ekran olarak sapıtması. ekranda olmaması gereken yazı ve çizgilerin çıkması. en komiği ekrana dokunduğunuzda komutların program olarak çizgi ve sayısal olarak belirmesi ve çizgilerin bir sonraki dokunmada dahi kalkmaması idi. reset ederek başa dönebildim.
    4. şu anda telefonun göstergesi sürekli şarj oluyor görüntüsünde . yani o pilciğin içindeki küçük yıldırım devamlı orda. telefonun pilini çıkartıp taktığında telefonu açmasan bile şarj göstergesi olan büyük pil şekli ekrana gelmekte. ve bu olayla birlikte şarj su gibi akmakta. eskiden çok az şarj kalsada sabaha kadar kullanmadığım tel açık kalırdır. şimdi kulllan kullanma pil tükenmeye devam ediyor. ne yapyıysam olmadı bu sorunu halledemedim.

tamir edilmesi için servise göndermek zorunluluğu doğdu.

yukarıdaki sorunlarlar geçen 3 4 aydan sonra telefonu teleservice verdim
    telefonun ana kartı ve ön kapağı ve düğmeleri değişti.
    sürüm 2.3 oldu tabii
    açıkçası ics e dönmeyi düşünmüyorum.
    ics te olup 2.3 te olmadığına üzüldüğüm tek özellik telefonu numarası tuşlarken
    rehberden numaraların gelmesi özelliğidir.

Benimde telefon ile ilgili sorunlarım var ankara teleservis e verecem fakat kötü duyumlar aldım ilgisiz müşteri hizmetleri varmış doğru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bu neo v ve neo'nun düz modelinde telefon caldigi zaman disariya verdigi ses nasil tatmin edicimi normalmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter4191

quote:

quote:

1 ics öncesi karşı tarafın gelen sesinde azalma. eşimde de neo v var beyaz. onda bu sorun yok.
    3 ics sonrası telefonun iki kez ekran olarak sapıtması. ekranda olmaması gereken yazı ve çizgilerin çıkması. en komiği ekrana dokunduğunuzda komutların program olarak çizgi ve sayısal olarak belirmesi ve çizgilerin bir sonraki dokunmada dahi kalkmaması idi. reset ederek başa dönebildim.
    4. şu anda telefonun göstergesi sürekli şarj oluyor görüntüsünde . yani o pilciğin içindeki küçük yıldırım devamlı orda. telefonun pilini çıkartıp taktığında telefonu açmasan bile şarj göstergesi olan büyük pil şekli ekrana gelmekte. ve bu olayla birlikte şarj su gibi akmakta. eskiden çok az şarj kalsada sabaha kadar kullanmadığım tel açık kalırdır. şimdi kulllan kullanma pil tükenmeye devam ediyor. ne yapyıysam olmadı bu sorunu halledemedim.

sürüm 2.3 oldu tabii

Benimde telefon ile ilgili sorunlarım var ankara teleservis e verecem fakat kötü duyumlar aldım ilgisiz müşteri hizmetleri varmış doğru mu ?

servis takibinde telefonun yenisi ile değiştiği yazıyordu.
    evet telefonun ana kartı dolayısıyla imei nosu değişti.
    ama telefonun yenisi ile değişmesi ne demektir.
    telefonun komple yeni bir tanesi ile değişmesidir.
    ama onlar ne yapmış ana kart , ön kapak yeni,
    pil ve arka kapak eski olarak göndermişler.
    ha türk milleti olarak ne yapıyoruz.
    buna da şükür diyoruz.
    bence servis işi biraz şans
    cihazınız kimin , hengi servis elemanının eline düşerse onun insafına kalmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

Arkadaslar bu neo v ve neo'nun düz modelinde telefon caldigi zaman disariya verdigi ses nasil tatmin edicimi normalmi?

Zil Sesini diyorsunuz siz. Gayet yüksek çıkıyor ses. Ben bugüne kadar duymama gibi bir problem yaşamadım. Otobüste falan da olmadı yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunter4191

quote:

quote:

sürüm 2.3 oldu tabii

servis takibinde telefonun yenisi ile değiştiği yazıyordu.
    evet telefonun ana kartı dolayısıyla imei nosu değişti.
    ama telefonun yenisi ile değişmesi ne demektir.
    telefonun komple yeni bir tanesi ile değişmesidir.
    ama onlar ne yapmış ana kart , ön kapak yeni,
    pil ve arka kapak eski olarak göndermişler.
    ha türk milleti olarak ne yapıyoruz.
    buna da şükür diyoruz.
    bence servis işi biraz şans
    cihazınız kimin , hengi servis elemanının eline düşerse onun insafına kalmışsınız

Evet normalde cihaz değişiminde 0 yeni cihaz vermeleri gerekirken servisin anakartı degistirip eski kasa ile göndermesine bile şükrediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

quote:

Arkadaslar bu neo v ve neo'nun düz modelinde telefon caldigi zaman disariya verdigi ses nasil tatmin edicimi normalmi?

Zil Sesini diyorsunuz siz. Gayet yüksek çıkıyor ses. Ben bugüne kadar duymama gibi bir problem yaşamadım. Otobüste falan da olmadı yani.

bilgi için teşekküler

• veri sınırı uyarısı app'ını nasıl silebilirim rootlu telefonda??
    adı ne bu appın sistem kısmında???
  • Jelly Bean resmi olarak gelecek mi bizim telefonlara? Gelirse ne zaman gelir biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagaaty

Jelly Bean resmi olarak gelecek mi bizim telefonlara? Gelirse ne zaman gelir biliyor musunuz?

Sony gelmeyecek diye duyurdu.
  • quote:

quote:

Jelly Bean resmi olarak gelecek mi bizim telefonlara? Gelirse ne zaman gelir biliyor musunuz?

bnde gelmeyecek diye duyuru yapıp sona geri çekti die biliyorum duyuruyu eminmisin gelmeyeceğine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illetyus06

quote:

quote:

bnde gelmeyecek diye duyuru yapıp sona geri çekti die biliyorum duyuruyu eminmisin gelmeyeceğine?

Herşey şaibeli kardeşim beklemekten başka çare yok.
  • Yeterli hafıza yok sorununa root'dan başka bir çözüm var mı acaba?
  • quote:

Şöyle söyleyeyim telefon çaldığı zaman herkes bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

quote:

Aldim zaten :) suan elimde hataiz 8mp olani var gri renk manyak sesi var :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

quote:

Aldim zaten :) suan elimde hataiz 8mp olani var gri renk manyak sesi var :D

keşke almasaydın kardeşim yazık olmuş parana.

• 4.1.B.0.587 güncellemesinden sonra alarmlara uyanamaz oldum. Baktım sorun alarmın 10dk çaldıktan sonra bir daha ÇALMAMAsıymış. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
    Yani ertele veya kapat demememe rağmen alarm bir daha çalmıyor, ben uyuyorum o da uyuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnvirusu

4.1.B.0.587 güncellemesinden sonra alarmlara uyanamaz oldum. Baktım sorun alarmın 10dk çaldıktan sonra bir daha ÇALMAMAsıymış. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
    Yani ertele veya kapat demememe rağmen alarm bir daha çalmıyor, ben uyuyorum o da uyuyor :)

alarmı kurarken orada otomatik sessiz mod saati gibi bişey vardı onu arttırınca düzelmesi lazım yanlış bilmiyorsam eğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuMura

alarmı kurarken orada otomatik sessiz mod saati gibi bişey vardı onu arttırınca düzelmesi lazım yanlış bilmiyorsam eğer

sessiz moddayken bile alarmı çal seçeneği var, başka yok kardeş
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.