Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun oynarken sürekli takılma,kasma sorunları ile karşılaşıyorum.örnek olarak temple run,falldown 3d oynarken takılıyor.bu sadece bende mi oluyor? bunu nasıl azaltabilirim ya da yok edebilirim ?
  • Bende widgetleri silemiyorum nasıl kaldırmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman86

Bende widgetleri silemiyorum nasıl kaldırmam gerekiyor ?

Wideget'e basılı tutun çöp kutusuna sürükleyin.
  • arkadaşlar telefona 8gb micro sd aldım hızı gayet iyi fakat anlamadığım bir durum var..google play den indirdiğim şeylerde yeterli depolama alanı yok diyor bu indirdiğim şeyleri nasıl sd karta inecek şekilde ayarlamam gerek sinir bozucu olmaya başladı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

arkadaşlar telefona 8gb micro sd aldım hızı gayet iyi fakat anlamadığım bir durum var..google play den indirdiğim şeylerde yeterli depolama alanı yok diyor bu indirdiğim şeyleri nasıl sd karta inecek şekilde ayarlamam gerek sinir bozucu olmaya başladı ??

Aldığın SD Kartla bu durumun alakası yok. Her uygulama karta taşınmaz. O yüzden zaten millet telefonunu Root ediyor. O zaman her istediğin uygulamayı karta taşıyabilirsin.
    Ayarlar - Uygulamalar a gel indirdiğin uygulamanın üstüne gel Karta Taşı butonu açıkca taşıyabilirsin yoksa taşıyamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

quote:

arkadaşlar telefona 8gb micro sd aldım hızı gayet iyi fakat anlamadığım bir durum var..google play den indirdiğim şeylerde yeterli depolama alanı yok diyor bu indirdiğim şeyleri nasıl sd karta inecek şekilde ayarlamam gerek sinir bozucu olmaya başladı ??

Aldığın SD Kartla bu durumun alakası yok. Her uygulama karta taşınmaz. O yüzden zaten millet telefonunu Root ediyor. O zaman her istediğin uygulamayı karta taşıyabilirsin.
    Ayarlar - Uygulamalar a gel indirdiğin uygulamanın üstüne gel Karta Taşı butonu açıkca taşıyabilirsin yoksa taşıyamazsın.

root dediğin işlem bumu yada bu değilse nerde bulabilirim sinir bozucu olmaya başladıda bu iş ? teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

root dediğin işlem bumu yada bu değilse nerde bulabilirim sinir bozucu olmaya başladıda bu iş ? teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_66141520/tm.htm

Buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsin. Unutma Root yaptığında telefonun Garanti Dışına çıkar.

• teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun:)
  • Telefonu güncelledikden sonra zil sesi, ve mesaj sesi değişti. :S Yüklediğim mp3 uzantılı dosyaları güncellemeden önce bir sorun yokdu !! :S Yardım !!
  • quote:

Telefonu güncelledikden sonra zil sesi, ve mesaj sesi değişti. :S Yüklediğim mp3 uzantılı dosyaları güncellemeden önce bir sorun yokdu !! :S Yardım !!

Güncelledim derken hangi sürüme getirdin acaba?
  • son güncellemeden sonra ekran görüntüsü almayı nasıl yapıyoruz
  • quote:

son güncellemeden sonra ekran görüntüsü almayı nasıl yapıyoruz

Kapatma düğmesi ile ses azaltma tuşuna aynı anda basman gerekir.
  • olmuyor değiştiremiyor muyum ya
  • quote:

olmuyor değiştiremiyor muyum ya

Olur kardeşim dikkatli bas. Ben sorunsuzca yapabiliyorum.
  • kusura bakma ya :D hallettim tamam çok pardon
  • quote:

quote:

Telefonu güncelledikden sonra zil sesi, ve mesaj sesi değişti. :S Yüklediğim mp3 uzantılı dosyaları güncellemeden önce bir sorun yokdu !! :S Yardım !!

Güncelledim derken hangi sürüme getirdin acaba?

En son sürüm (android 4.0 oldu)
  • 587 sürümunden sonra başka güncelleme gelecek mi ics için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

587 sürümunden sonra başka güncelleme gelecek mi ics için?

Jelly Bean verilmeyeceğine göre derleme numaralarıyla yeni sürümler gelebilir bence.

• Sizde durum nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_bluedragon_-_ -- 17 Ocak 2013; 10:25:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnetin tivibu için getirdiği modemi kullanmaya başladım. ancak telefonum modemi görmüyor. arkadaşın iphon'u görüyor. Telefonun sürümünü de güncelledim ancak problem düzelmedi. herhangi bir fikri olan var mı? =(
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.