Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yer yok diyor telefona birşey yükleyemiyom. hemen hemen bütün programlar kartta sayılır. kartta 5gb yer var. ama google storedan indirince telde yer yok diyor. soru 1: direkt karta nasıl yüklüyoruz soru 2 teldeki resimlerden yer kalmamış olabilir o resimleri karta nasıl atabiliriz. uğraştım ama bulamadim. bi yolu vardır ama değil mi. bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar neo v için son güncel ve en iyi stabil romlar nelerdir ? şuan telefon elime ulaştı yeni aldım ve root rom vs işlemleri yapacağım. yardımcı olurmusunuz lütfen bana. Root için Flashtool kullansam işe yarar mı yoksa başka bir program mı kullanmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 28 Şubat 2013; 19:55:35 >
  • arkadaşlar stock x gamer rom un indirme link i ve nasıl kurulabilir ?
  • root yapmadan, garantiyi patlatmadan Android güncellemesi nasıl yapılır?
  • telefona root yapmadan, garantiyi patlatmadan android güncellemesi yapmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vynym

telefona root yapmadan, garantiyi patlatmadan android güncellemesi yapmak mümkün mü?

Android Güncellemesi dediğiniz ne oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vynym

telefona root yapmadan, garantiyi patlatmadan android güncellemesi yapmak mümkün mü?

Kardeş güncelleme.garantiyi bozmaz üretici kendi yayınlar. Sony pc companion programıni kurun. Telefonu bağlayınca bu programla güncelleyin.

• Facebook Home kullanabilecek miyiz bizim telefonda ?
  • Arkadaşlar X-Gamer yada Atımic GB romlarından birini kullanın bootloader da açın, ikiside forumda var yeni oyunların hepsini oynarsınız Overclock da yapın aynı zaman Seeder v2.0 uygulamasını kurun program ayarlarını açık tutun çift çekirdekten farkı kalmaz.

İŞTE FARK

Telefon: Xperia Neo V
    Rom: Atomic Gb 7.0
    Kernel: Nighelf 10.1 @1.8 GHz performance/sio
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloneTrooper

Arkadaşlar X-Gamer yada Atımic GB romlarından birini kullanın bootloader da açın, ikiside forumda var yeni oyunların hepsini oynarsınız Overclock da yapın aynı zaman Seeder v2.0 uygulamasını kurun program ayarlarını açık tutun çift çekirdekten farkı kalmaz.

İŞTE FARK

Telefon: Xperia Neo V
    Rom: Atomic Gb 7.0
    Kernel: Nighelf 10.1 @1.8 GHz performance/sio

• Beyaz neo v var elimde. Tuşlarda renk atması ve hemen ekranın üst köşesinde ufak çatlamalar oldu gittikçe artmış.. Firmaya mail attım bakalım bu durum hakkında ne bilgi verecekler 1 yıl daha garantisi mevcut. Ücretsiz yaparlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Beyaz neo v var elimde. Tuşlarda renk atması ve hemen ekranın üst köşesinde ufak çatlamalar oldu gittikçe artmış.. Firmaya mail attım bakalım bu durum hakkında ne bilgi verecekler 1 yıl daha garantisi mevcut. Ücretsiz yaparlar mı ?

Ucretsiz yapmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

quote:

Beyaz neo v var elimde. Tuşlarda renk atması ve hemen ekranın üst köşesinde ufak çatlamalar oldu gittikçe artmış.. Firmaya mail attım bakalım bu durum hakkında ne bilgi verecekler 1 yıl daha garantisi mevcut. Ücretsiz yaparlar mı ?

Ucretsiz yapmiyorlar

Kullanıcıdan kaynaklanan sorun değil gittikçe daha çok çatlayacak kenarları nasıl olacak bu iş şimdi ? Daha önce buna benzer sorun mu yaşadınız acaba garanti firmasıyla ?
  • quote:

quote:

quote:

Ucretsiz yapmiyorlar

Kullanıcıdan kaynaklanan sorun değil gittikçe daha çok çatlayacak kenarları nasıl olacak bu iş şimdi ? Daha önce buna benzer sorun mu yaşadınız acaba garanti firmasıyla ?

teleservice tus asinmalari icin ucret istedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repatita -- 7 Nisan 2013; 15:42:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ucretsiz yapmiyorlar

teleservice tus asinmalari icin ucret istedi

Telefon kutusunun üzerinde brıghtstar yazıyor . Teleservice ile aynı firma mı ? 1yıl daha garantisi bulunuyor çünkü hadi tuşları geçtim üst ekran köşelerinde çatlamalar mevcut.

• neo v 4.1.B.587 için iyi bir kernel varmıdır ?
  • 10 gun once telefonumu servıse verdım on kamerası calısmıyordu. dusmelerden dolayı koselerınde ezılme vardı..govde degısımı ıcın fıyat talep etmıstım.. 2 gun once geldı model degısımı yapmıslar ucretsız olarak bnmkı mt11 dı 5mp kameralı gonderdıklerı mt15 8mp. arada guzellık yapıyorlar sanırım:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

10 gun once telefonumu servıse verdım on kamerası calısmıyordu. dusmelerden dolayı koselerınde ezılme vardı..govde degısımı ıcın fıyat talep etmıstım.. 2 gun once geldı model degısımı yapmıslar ucretsız olarak bnmkı mt11 dı 5mp kameralı gonderdıklerı mt15 8mp. arada guzellık yapıyorlar sanırım:))

Telefonu nereden almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

10 gun once telefonumu servıse verdım on kamerası calısmıyordu. dusmelerden dolayı koselerınde ezılme vardı..govde degısımı ıcın fıyat talep etmıstım.. 2 gun once geldı model degısımı yapmıslar ucretsız olarak bnmkı mt11 dı 5mp kameralı gonderdıklerı mt15 8mp. arada guzellık yapıyorlar sanırım:))

Telefonu nereden almıştınız?

ızmır çankayada bi turkcell yazan bayıden.ancak kendım gıdıp teslım ettım teleservıce'e cunku aldıgım telefon bayıı devretmıs...
  • vay be şansa bak :)
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.