Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

2. kez teleservice e verdim aynı sorunlar devam ederse yine verecem

Hangi problemden dolayı servise verdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

ısınıyor wifi kopmaları çekim sorunları, kilitleniyor vs. zaten servisten çıkmış muhtemelen format atıp geri gönderildi
  • quote:

quote:

quote:

ısınıyor wifi kopmaları çekim sorunları, kilitleniyor vs. zaten servisten çıkmış muhtemelen format atıp geri gönderildi

Hangi servise yolladınız teleservice ankara mı ? Ayrıca cihaz değişim talep edin bakalım ne diyecekler..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi servise yolladınız teleservice ankara mı ? Ayrıca cihaz değişim talep edin bakalım ne diyecekler..

ankara teleservice
    cihazı aldıktan sonra mı. yarın almaya giderim sanmam ki öyle bir uygulamaları olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 6 Haziran 2013; 19:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefonun herşeyi çalışırken 3g si çalışmıyor :( Daha dogrusu mobil interneti... Hattımı diğer telefonlara takınca 3g çok güzel çekiyor ama telefondan açıyorum , H harfi çıkmıyor... Sadece 3g si çalışmıyor çok enteresan... Başına böyle birşey gelen var mı?
  • BoccAcio B kullanıcısına yanıt
    ayarlar - xperia - internet ayarları indirebilirsiniz
    veya ayarlar - diğer - mobil şebekeler - şebeke modunu düzeltebilirsiniz benim aklıma bunlar geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnvirusu

ayarlar - xperia - internet ayarları indirebilirsiniz
    veya ayarlar - diğer - mobil şebekeler - şebeke modunu düzeltebilirsiniz benim aklıma bunlar geldi

teşekkür ederim hocam , ilk söylediğinden oldu... çoooooook saol
  • Merhaba arkadaşlar

İnterneti usb kablo üzerinden bilgisayara bağlamak mümkün mü?
    Mümkünse nasıl acaba ?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Cep telefonumu oğlum suya düşürdü. Servise gitti, tabiki kullanıcı hatası sonucu ana kart komple değişecek deyip 750 TL istediler.
    Herneyse ben ses sorunu yaşıyordum bunu başka bir telefon tamircisinde çözdük. Şu an şebeke bulamama problemi var , daha doğrusu baz istasyonlarına yakın yerlerde, bazı açık alanlarda çekiyor fakat kapalı alanlarda telefon hat bulamıyor, çekmiyor.
    Acaba bu problemin çözümü mevcut mudur? Kuvvetle muhtemel donanımsal bir sorun ve yapılabilir mi? Yapabileceğini düşündüğünüz bir telefoncu tavsiyesi verebilirseniz de çok sevinirim...
  • Arkadaşlar size bir rom tavsiye edeceğim Xperia StDroid GB.Stock GB üzerine optimizasyon yapmışlar, şu anda kullanıyorum; denediğim en iyi rom diyebilirim.Şarj konusunda çok iyi, 26 saat gördüm, gereksiz bir tüketimi yok ve hızlı çalışıyor.Ne ics ne jb bu telefona çözüm olmuyor, Atomic de güzel ama standart uygulamalar değiştirildiği için (örn:müzik çalar) istediğim hızda kullanamıyorum.Buradan paylaşayım dedim, bu romla telefonu tekrar sevdim :) Linkini de vereyim:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248886

Bir de oradaki tavsiyelere uyun, daha hızlı çalışması için birkaç tüyo vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelepir

Arkadaşlar merhaba,
    Cep telefonumu oğlum suya düşürdü. Servise gitti, tabiki kullanıcı hatası sonucu ana kart komple değişecek deyip 750 TL istediler.
    Herneyse ben ses sorunu yaşıyordum bunu başka bir telefon tamircisinde çözdük. Şu an şebeke bulamama problemi var , daha doğrusu baz istasyonlarına yakın yerlerde, bazı açık alanlarda çekiyor fakat kapalı alanlarda telefon hat bulamıyor, çekmiyor.
    Acaba bu problemin çözümü mevcut mudur? Kuvvetle muhtemel donanımsal bir sorun ve yapılabilir mi? Yapabileceğini düşündüğünüz bir telefoncu tavsiyesi verebilirseniz de çok sevinirim...

Hocam ben 725 TLye aldım nasıl 750 lira istiyorlar?
  • Selam dostlar, artık telefonuma ics'yi kurayım diyorum, Whatsapp hazırda kurulu geliyor değil mi?
    Bir de inceden tırsıyorum bir şey olacak diye, araya LYS girdi, eylülden beri telefonuma program bile pek kurmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut228 -- 3 Temmuz 2013; 19:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut228

Selam dostlar, artık telefonuma ics'yi kurayım diyorum, Whatsapp hazırda kurulu geliyor değil mi?
    Bir de inceden tırsıyorum bir şey olacak diye, araya LYS girdi, eylülden beri telefonuma program bile pek kurmadım.

Sus la kur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bi sorunum var; daha önce hiç karşılaştınız mı ? Çözümünü bilen var mı?

2 Defadır yeni rom kurmaya çalışıyorum ve telefon sony yazısında takılıp kalıyor :\

Telefonun Android Sürümü:4.0.4 Derleme Numarası :4.1.B.0.587

Şurdakihttp://forum.donanimhaber.com/m_74181669/tm.htm linke göre root işlemini yapıyorum
    Şurdakihttp://forum.donanimhaber.com/m_68956837/tm.htm linke görede rom'u kurmaya çalışıyorum

Neden 2 defadır telefon sony ekranında takılı kalıyor

• Slm arkadaşlar. cwm ile aldığım yedeği nasıl silebilirim telefon hafızasını doldurdu. Bişey yapamıyorum.
    Es file explorerda silemiyor. bu dosya silinemez diyor. nasıl silicem ben bu yedeği.
  • iyice uyuzlaşmaya başladı herşey kasıyor bunu anneme verip s4 yada htc one a zıplamanın zamanı geldi galiba birde androidden sıkıldım az da ios mu denesem diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

iyice uyuzlaşmaya başladı herşey kasıyor bunu anneme verip s4 yada htc one a zıplamanın zamanı geldi galiba birde androidden sıkıldım az da ios mu denesem diyorum

Telefona Atomic GB 8 kurar mısın? Gerçekten şimdiye kadar kullandığım açık ara en iyi rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

iyice uyuzlaşmaya başladı herşey kasıyor bunu anneme verip s4 yada htc one a zıplamanın zamanı geldi galiba birde androidden sıkıldım az da ios mu denesem diyorum

Telefona Atomic GB 8 kurar mısın? Gerçekten şimdiye kadar kullandığım açık ara en iyi rom

ben orjinalini bozmadım daha rom/root yapmadım zaten rami filan yetmiyor artık annemi de bu idare eder eylül maaşıya zıplayacam yeni bi modele
  • Slm arkadaşlar

Telefonumda oyun falan yok. Buna rağmen whats up ı güncellerken "Yeterli alan yok" uyarısıyla karşılaşıyorum.
    telefonda bu kadar yer kaplayan ne olabilir.
  • kurmuş olduğunuz başka uygulamalar var ise onlar yer kaplıyordur. Ayarlar-uygulamalar kısmından sd karta taşıyabileceğiniz uygulamalar var ise onları taşıyarak telefon hafızasında yer açabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.