Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonla konuşurken arada bir çok cırtlak bir bip sesi geliyor, neden olabilir anlamadım ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • live walkmanı verip neo v ye geçtim hadi hayırlısı olsun
  • arkadaşlar ben iphone5 aldım, beyaz neo v'm var. 16gb class10 hafıza kartı da var . garantisi sanırım 10 ay kadar kaldı. yalnız ekranı kırık. çalışmasında sorun yok. kaça satılır
  • bende satmak istiyorum galaxy s4 alcam 11 ay garanti var 425 tl ye satmak istiyorum yakın zamanda telefonun hiç bir sıkıntısı yok
  • Bugün telefon durduk yere donmaya başladı, açılışlarda vb. sorun yok dokunmatik kitleniyor. Sabah sorun yoktu.
    SetCpu vb kaldırdım, bataryayı çıkartıp bekledim sonuç aynı.

Neden oluyor bu?
  • Ya şu yandaki kamera ve ses tuşları kuflendi garantiye yollasam ne yaparlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

arkadaşlar ben iphone5 aldım, beyaz neo v'm var. 16gb class10 hafıza kartı da var . garantisi sanırım 10 ay kadar kaldı. yalnız ekranı kırık. çalışmasında sorun yok. kaça satılır

arkadaşlar 250 falan düşünüyorum ne dersiniz. bir yorum yapın da satalım gitsin. hem alana hem bana yarasın
  • Mesajlar kısmında, kişileri telefon rehberinden değilde sim'den alıyor. Bu yüzden de kişi resimleri görünmüyor, bu sorunu nasıl hallederim? Simden numaraları silince düzeliyor ama o da olmaz simde kalması lazım numaraların. Eskiden böyle bir şey yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Bugün telefon durduk yere donmaya başladı, açılışlarda vb. sorun yok dokunmatik kitleniyor. Sabah sorun yoktu.
    SetCpu vb kaldırdım, bataryayı çıkartıp bekledim sonuç aynı.

Neden oluyor bu?

telefonu kapalı 8 saat civarı şarj edin hocam
  • ARKADAŞLAR ACİL Bİ CEVAP İSTİYORUM LÜTFEN... EKRAN KİLİDİNİ PİN OLARAK KOYDUM FAKAT UNUTTUM... TELEFONA NASIL FORMAT ATABİLİRİM KODLA VS TUŞLARA BASARAK FALAN ?
  • 1yıl oldu neredeyse kullanmaya başlayalı. Sony i ilk defa kullandım. F/p olarak tüm sony telefonlar mi böyle yoksa bu telefon başka birşey mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

Orijinalden alıntı: vynym

telefona root yapmadan, garantiyi patlatmadan android güncellemesi yapmak mümkün mü?

Kardeş güncelleme.garantiyi bozmaz üretici kendi yayınlar. Sony pc companion programıni kurun. Telefonu bağlayınca bu programla güncelleyin.

pc companion'da hata veriyor valla bir türlü güncelleme yapamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

telefona root yapmadan, garantiyi patlatmadan android güncellemesi yapmak mümkün mü?

Kardeş güncelleme.garantiyi bozmaz üretici kendi yayınlar. Sony pc companion programıni kurun. Telefonu bağlayınca bu programla güncelleyin.

pc companion'da hata veriyor valla bir türlü güncelleme yapamadım

sony update. service ile deneyin.

• Ya arkadaş telefon iyice yavaşladı. Alalı 13 ay oldu. Son güncelleme var mı bu süre zarfında. Artık mağaradan çıkma vakti geldi sanırım
  • Arkadaşlar telefona yeni kernel kurduktan sonra güncelleme buluyo nedendir acaba.
  • 2.3 sürümünde olduğu gibi kilit ekranında cevapsız çağrı, mesaj gibi bildirim gösterme şansımız var mı ICS'de ?
  • Selam Arkadaşlar

Rehberdeki Favoriler Kısmından nasıl kayıt sileceğiz bulamadım.
  • o kişiye gidip yıldızını sök :)
  • 2. kez teleservice e verdim aynı sorunlar devam ederse yine verecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnvirusu

o kişiye gidip yıldızını sök :)

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.