Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kitapkitapkitap

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: kitapkitapkitap

ekrana dikkatlice baktım çizilmiş biraz. farketmek için gerekli ışık acısıyla iyice bakmak gerekiyor ama sonucta baya cizilmis. keske jelatin falan alsaydım.

Geçen güneş altında bakınca bende simetrik çizikler gördüm. Seninkilerde öyle mi? Böyle kesik kesik çapraz çizgiler vardı. Yüksek ışık altında belli oluyor sadece.

yok oyle degil. anahtar falan degmis vb. çok kötü kullandım....mobililetisim diye bi siteden jelatin gibi bişi siparis verdim. zararın neresinden donersek kar.

bende 200 küsür ram boşta oluyor.

bu arada yanlıs yazmısım. 165 falan olacak o.
    bu arada telefon hakkında yorum yapim.

ben internete giriyorum. pek baska bisi yaptıgım yok. telefonu alırken işlemci ram falan dusuk olmasın mı diyordum. ama oyle degilmis. gayet memnunum. opera mini ile ise adeta ucuyorum internette. telefon hiç kasmıyor. begenmedigim yonu telefonun çok kirlenmesi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deloyloy

gençler şu ürün iyi mi alayım mı ne dersiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-pro-anti-glare-mat-ekran-ko-52113101

Üstte yazdım, Ebayden 3 dolara alabilirsin 5 tane, ücretsiz kargo. O kadar para verme buna.

dayanamadım verdim siparişi. mat olanı bulamadım başka yerde ebayla da uğraşmak istemedim.

gençler bi şe soracam. vatandan internet üzerinden söğütözünden gelecek ürünün teşhir ürünü olma olasılığı nedir? ya da belirtirler mi teşhir olduğunu? ürün kızaklı olduğu için hiç dayanamam ikinci eline...

• mobilcaddeden aldıgım ekran koruyucu telefona azcık uzun geldi.
  • quote:

quote:

quote:

gençler şu ürün iyi mi alayım mı ne dersiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-pro-anti-glare-mat-ekran-ko-52113101

Üstte yazdım, Ebayden 3 dolara alabilirsin 5 tane, ücretsiz kargo. O kadar para verme buna.

dayanamadım verdim siparişi. mat olanı bulamadım başka yerde ebayla da uğraşmak istemedim.

gençler bi şe soracam. vatandan internet üzerinden söğütözünden gelecek ürünün teşhir ürünü olma olasılığı nedir? ya da belirtirler mi teşhir olduğunu? ürün kızaklı olduğu için hiç dayanamam ikinci eline...

vodafone bandrollüydü bana geldiginde acılmadıgından emindim ayrıca her bi cacık ayrı jelatin içindeydi tek acımlık...burya yazdıgımdan beri telefon beni madara ediyor hiç 140ın altına düşmüyor ramdeki boşluk ne iş anlamış değilim...

• Telefonun geri tuşundan, gıcır gıcır sesler geliyor yav İçimi kemiriyor resmen, takıntılı biri yaptı beni. Garantiye versem değiştirmezler. Bi şansımı mı denesem n'apsam. Fonksiyonda bi sıkıntı yok ama arada böyle basarkan 'gıck, gıck' diye bi ses.
  • arkadaşlar bu telefonda DLNA Servisi var mı acaba merak ettim de bir çok yerde hatta sony ericsonun sitesinde olduğu yazmıyor ancak unboxing vidyolarda var olduğu görülüyor. merak işte birde arkadaşlar ram den şikayetçi boşta 100 mb civarı diyorlar ram bunun 512mb değilmiki hemen o kadar düşüyor ya da düşük gösteriyor anlam veremedim. böyle diyen arkadaşlarda ne kadar program açık ki ? anlam veremedim bu duruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: latagdab

arkadaşlar bu telefonda DLNA Servisi var mı acaba merak ettim de bir çok yerde hatta sony ericsonun sitesinde olduğu yazmıyor ancak unboxing vidyolarda var olduğu görülüyor. merak işte birde arkadaşlar ram den şikayetçi boşta 100 mb civarı diyorlar ram bunun 512mb değilmiki hemen o kadar düşüyor ya da düşük gösteriyor anlam veremedim. böyle diyen arkadaşlarda ne kadar program açık ki ? anlam veremedim bu duruma

Telefonun menüsünde "bağlı aygıtlar" diye bi bölüm var. Wi-Fi ile arıyor ve telefondaki medyaları diğer aygıttan çalmaya yarıyor. Ben hiç denemedim. Yani sorduğun şey sanırım var.

• quote:

arkadaşlar bu telefonda DLNA Servisi var mı acaba merak ettim de bir çok yerde hatta sony ericsonun sitesinde olduğu yazmıyor ancak unboxing vidyolarda var olduğu görülüyor. merak işte birde arkadaşlar ram den şikayetçi boşta 100 mb civarı diyorlar ram bunun 512mb değilmiki hemen o kadar düşüyor ya da düşük gösteriyor anlam veremedim. böyle diyen arkadaşlarda ne kadar program açık ki ? anlam veremedim bu duruma

Ram-rom olayı var.

Şimdi ne diye sorma bende çok bilmiyorum Ama telefonun rom düşük, 300 mb falan kullanılabilir rom var, bununda 120 mb'ı sistem için gereken uygulamalara gidiyor. Kalanda 180-170 falan.

Abi bilmediğim konu hakkında yorum yapmak istemiyorum, sonra biri çıkıyor laf atıyor kalıyosun öyle ama neyse yazdım artık.

Benim kılıf ile ekran koruyucu geldi Japonyadan. Kılıf iyi, en azından arka kapağı koruyor, şekil itibariyle de çok sırıtmıyor. Ekran koruyucuyu da yapıştırırken yedim bir tanesini. Allahtan 5li paket, rahat rahat yapıştırdım ikincide tutturdum ayarı. Alt taraftan biraz kısa oldu ama idare etsin. Yapıcak bişey yok.

Tuş içinde Vatana gittim, ordan teknik servise yönlendirdiler, akşam 6ya 5 kala yetiştim, 15 kişi vardı önümde bekleyemedim. Bu da böyle olsun artık, bazen ses geliyor bazen gelmiyor. Telefonu bir sene bekleyince beklenti tavan yaptığı için en ufak şeye bile takıyorsun kafayı. Ama bıraktım kendi haline, telefon değil mi, can sıkmaya ne gerek var mal için.

• quote:

quote:

Ram-rom olayı var.

Şimdi ne diye sorma bende çok bilmiyorum Ama telefonun rom düşük, 300 mb falan kullanılabilir rom var, bununda 120 mb'ı sistem için gereken uygulamalara gidiyor. Kalanda 180-170 falan.

Abi bilmediğim konu hakkında yorum yapmak istemiyorum, sonra biri çıkıyor laf atıyor kalıyosun öyle ama neyse yazdım artık.

Benim kılıf ile ekran koruyucu geldi Japonyadan. Kılıf iyi, en azından arka kapağı koruyor, şekil itibariyle de çok sırıtmıyor. Ekran koruyucuyu da yapıştırırken yedim bir tanesini. Allahtan 5li paket, rahat rahat yapıştırdım ikincide tutturdum ayarı. Alt taraftan biraz kısa oldu ama idare etsin. Yapıcak bişey yok.

Tuş içinde Vatana gittim, ordan teknik servise yönlendirdiler, akşam 6ya 5 kala yetiştim, 15 kişi vardı önümde bekleyemedim. Bu da böyle olsun artık, bazen ses geliyor bazen gelmiyor. Telefonu bir sene bekleyince beklenti tavan yaptığı için en ufak şeye bile takıyorsun kafayı. Ama bıraktım kendi haline, telefon değil mi, can sıkmaya ne gerek var mal için.

bilgiler için eyvallah hocam. peki bu durum sıkıntı yaratıyor mu sende çok fazla yani telefon normal bi kullanıcı için yeterlimi. Uygulama kullanan ama telefonda oyun oynamayı pek sevmeyen biri için telefonu oyun için düşün müyorum açıkçası ama uygulamaların performansı önemli. Örneğin video playerların çalışma hızı ve performansı browser performansı wifi performansı,eposta uygulamaları iyimi. Bu ram ve rom miktarları bu tür işlemler için yeterli mi?(Gerçi, bu fiyat aralığındaki bir çok telefondan işlemcisi ve gpu su gayet üstün ki işlemcinin tam flash desteğide var ) yoksa fiyatı biraz üste çekip başka bi telefon mu baksak. düşünmüyorum pek ama.

• @latagdab
    Ben kullandığım kadarıyla şu ana kadar hiç bi sıkıntıyla karşılaşmadım. Gerek internet performansı olsun, gerek video, gerek diğer uygulamalar. 720p videoları rahat rahat oynatıyor, ileri geri sarıyor seri şekilde. Denememi istediğin bişeyler varsa deniyip söyliyim sana

Ayrıca Neo konusunu da takip edebilirsin bu tür merak ettiğin şeyler varsa.
  • Arkadaşlar ürünün silver rengini halaa bulamıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Arkadaşlar ürünün silver rengini halaa bulamıyorum ya

Vatana, hepsiburadaya mail atıp sorun bi istiyosanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknosev

quote:

Orijinalden alıntı: Trim

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

Şubatta alıyorum inş bu telefonu.

Ama telefona ilgi sıfır forumda.

oabilir daha ince telefonlar mevcut denidlgi gibi telefon ele otoruyor kuş tuyu telefonlardan değil yani....

Bence de ele çok güzel oturuyor. Xperia Neo düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Silver olanından var bende 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Almanya'dan geldi 685 Liraya.

Kullandığım kadarıyla.

Artılar:

+ Aldığımda üzerine yapışmış olan koruyucu film çok iyi anahtarla falan denedim çizilmiyor.

+ Slider Klavyesi kaliteli, sağlam önceki telefonumda kızaklıydı yani bu konuda baya tecrübeliyim. Tuşlar aydınlatmalı basımı çok iyi. Yani Xperia Neo üzerine bir de klavye olması sadece bonustur. Genelde açmıyorum kızağını sadece uzun maillerde.. Açılmadığı zamanlarda kesinlikle kalın ve kaba değil.

+ Ekran kalitesi süper, pikseli olsun, ışığı olsun. Her açıdan görüntü çok iyi. 178 derece..:))

+ En, Boy, Yükseklik ve ağırlık olarak tam ergonomik.

+ Çok yakışıklı ve şık olduğunu yazmayı unutmuşum. Nikelajlı kenarları, dizaynı vs. Gören hayran kalıyor.

Eksiler:

- Şimdilik bulamadım, bulunca yazayım.

..

Almayadan yada avrupadan aldığınız pro nun dil seçenekleri vs nasıl oluyor türkçe tam olabiliyormu türkiyedeki gibi? ve kayıt işlemi ?

Telefonda bütün diller var. Sanırım standart OS farketmiyor nerden aldığın. Kayıt iş de zaten pasaportla 5 dk abone merkezinde..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

Şubatta alıyorum inş bu telefonu.

Ama telefona ilgi sıfır forumda.

oabilir daha ince telefonlar mevcut denidlgi gibi telefon ele otoruyor kuş tuyu telefonlardan değil yani....

Bence de ele çok güzel oturuyor. Xperia Neo düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Silver olanından var bende 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Almanya'dan geldi 685 Liraya.

Kullandığım kadarıyla.

Artılar:

+ Aldığımda üzerine yapışmış olan koruyucu film çok iyi anahtarla falan denedim çizilmiyor.

+ Slider Klavyesi kaliteli, sağlam önceki telefonumda kızaklıydı yani bu konuda baya tecrübeliyim. Tuşlar aydınlatmalı basımı çok iyi. Yani Xperia Neo üzerine bir de klavye olması sadece bonustur. Genelde açmıyorum kızağını sadece uzun maillerde.. Açılmadığı zamanlarda kesinlikle kalın ve kaba değil.

+ Ekran kalitesi süper, pikseli olsun, ışığı olsun. Her açıdan görüntü çok iyi. 178 derece..:))

+ En, Boy, Yükseklik ve ağırlık olarak tam ergonomik.

+ Çok yakışıklı ve şık olduğunu yazmayı unutmuşum. Nikelajlı kenarları, dizaynı vs. Gören hayran kalıyor.

Eksiler:

- Şimdilik bulamadım, bulunca yazayım.

..

Almayadan yada avrupadan aldığınız pro nun dil seçenekleri vs nasıl oluyor türkçe tam olabiliyormu türkiyedeki gibi? ve kayıt işlemi ?

Telefonda bütün diller var. Sanırım standart OS farketmiyor nerden aldığın. Kayıt iş de zaten pasaportla 5 dk abone merkezinde..

Bu telefon saklı bir cennet herkes kıymetini bilmiyor süper bisi

• quote:

O zaman silver alacak arkadaşların ve pahalı diyen arkadaşların yurtdışından almaları mantıklı gibi

Kardeş bende yurtdışından isterim ama yurtdışında tanıdığım yok, kayıt için pasaport yok, nasıl getittirececeğiz makinayı . Parayı hazırladım sayılır ama yurtdışı işi olmuyor bu durumda :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonla ilgili birşey soracağım ama belki saçma olacak :) Bu telefon ile TURKCELL MOBİL TV İzleyebilir miyim sorun çıkar mı ?
  • quote:

quote:

quote:

O zaman silver alacak arkadaşların ve pahalı diyen arkadaşların yurtdışından almaları mantıklı gibi

Kardeş bende yurtdışından isterim ama yurtdışında tanıdığım yok, kayıt için pasaport yok, nasıl getittirececeğiz makinayı . Parayı hazırladım sayılır ama yurtdışı işi olmuyor bu durumda :(

Kredi kartıyla alınabilir ancak tanıdık yoksa. Pasaport işlemide burada bir şekilde yaptırılabilir sanırım. Arada neredeyse 300 lira oynuyor

Kredi kartı da yok :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kredi kartıyla alınabilir ancak tanıdık yoksa. Pasaport işlemide burada bir şekilde yaptırılabilir sanırım. Arada neredeyse 300 lira oynuyor

Kredi kartı da yok :(

O zaman parayı şu linkteki fiyat için hazır etmelisin;

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=58139

Ama SİLVER Rengi yok siyah var . Bi de sanki vatanda havaleyle alınmıyor mudur nedir hep kredi kartından bahsediyor ?

• Yurtdışından alanlar garanti işini nasıl hallediyor?
  • quote:

Yurtdışından alanlar garanti işini nasıl hallediyor?

garanti uluslar arası 1 yıl oluyor o durumda ama biraz daha sıkıntılı olabiliyor trde teknik servisler tırt oldugu için cogu zaman para vermek durumunda kalıyosun maalesef...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.