Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Telefonun şarj durumu günden güne iyileşiyor. 2 gün 10 saat geçti, hala %8 var, sabaha çıksa işte, 3 güne yakın idare etmiş oluyor.

Oyun, internet, görüşme, mesaj abartmamak kaydıyla yapıldı. Bence çok iyi bataryanın performansı.

quote:

illa ki Müzik kaliteisini Kulaklık yansıtır/değiştirir ama ben Cep telefonunun, İriver, Cowon gibi çok kaliteli Mp3 playerları bile kıskandıracak kalitede ses çıkışı vermesini istiyorum...

öyle ki, arkadaşımın Çok küçük bir Cowon' u vardı, benim SE. p990i ile "normal" EQ ayarlarında aynı şarkıda, aynı ses seviyesinde ve "son ses" te (p990i son ses modlu) kapıştırdık, arkadaşımın morali bozuldu "nasıl bir tel. a.q.?" diye

p910i daha da iyiydi... tabii ki N91 KRAL....onu es geçmeeyeyim....

arkadaşın Samsung (istediğim gibi Q klavyeli) cep telefonunda da dinledim Mp3, ses kalitesi HİÇ tatmin edici değil....

n79 dahi kötü geliyor bana.... düşün artık...

eğer teknoloji nesli farkı yoksa ki anladıgım kadar sizinkinde boyle bişi söz konusu cowon d2 küçük değildi s9 j3 de değil e ondan onceki teknoloji zaten p910inin dengi değil onemli olan ses yüksekligi değil tabiki sadece bu durumda sunu diyebilirim bi üst sınıp dap ses çıkışı beklemeyin neticede benim media playerim oyle cok ustun ozelliklerde bi cihaz değil ama giriş seviyesiyle orta sınıf playerler arasında ortaya yakın bir yerde diyeyim ses çıkışına yoksa oyle bi cowon s9 la j3 le vs aşık atması söz konusu bile olamaz bu butun telefonlar için geçeli şuan bence buna seyide hariç tutmuyorum özel bi ses çipi konulacaktı konulmadı onada yanlış bilmiyorsam yani çok bi fark olacagını sanmıyorum sony bu konuda eksik kalmaz sanırım neticede tekrar soyluyorum yeni nesil telefonlar yeni nesil mediaplayerlerle ses konusunda yarışamaz zaten fark o biri sadece müzik üzerineyken otekinden bir sürü iş bekleniyor...şarj konusunda gerçekten bu şarj göstergesinde bi sıkıntı var bir gündür %10 diyor ve halen kapanmadı cihaz sanırım bu bir yazılım hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 12 Şubat 2012; 11:40:35 >

• Kapanmasın hocam boşver

w810i'de öyleydi, %0 şarj gösterir ama yarım gün daha götürürdü seni.
  • bi noktadan sorna şarj zamanlaması şaşıyor ama tilt ediyor adamı olmadık yerlerde pat diye bitebiliyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

xperia pro ile 3g görüntülü görüşme yapabilen var mı? internet ve skype hariç olarak soruyorum.

Rumuzumdur nerelerdesin sen

Bende diyorum bişeyler eksik ama.

Ayran içtik ayrı düştük. Xperia pro sahibi olmadığımdan konuşma hakkını görmüyorum kendimde :)

Galaxy s2 aldım ama aklım hala xperia pro da.
  • quote:

quote:

quote:

xperia pro ile 3g görüntülü görüşme yapabilen var mı? internet ve skype hariç olarak soruyorum.

Rumuzumdur nerelerdesin sen

Bende diyorum bişeyler eksik ama.

Ayran içtik ayrı düştük. Xperia pro sahibi olmadığımdan konuşma hakkını görmüyorum kendimde :)

Galaxy s2 aldım ama aklım hala xperia pro da.

S2 tabiki daha iyi cihazdir maddi yönden bakarsan farkli tabi

• ya gençler ben de bu telefonda karar kıldım. ve vatancomputer'in sitesinde baktım. kampanyalarda havale ile ödemede %20 indirim var 1000 lira yazıyor. ama altta bir de %8 indirim var havalede 879 lira yazıyor. ben de 879'luk ödeme seçeneğinden girerek satış kaydını yaptım,yarın havale edeceğim parayı.

fiyatlarda bi terslik mi var yoksa bana dandik bi ürün falan mı gelecek hiçbir şey anlamadım. Eski seri telefon falan yollama olasılıkları yok değil mi?

siteye bi göz atsanız çok sevinirim:

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mk16i-xperia-pro-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=58139

EDIT: saat 00:00da galiba değişti bütün kampanyaları silindi bu telefonun. 1000 lira da değil artık 1100 yazıyor. acaba son kalan teşhir ürününü falan mı aldım ne yaptım ben fikri olan var mı?? ya da hatalarını anlayıp düzelttiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 15 Şubat 2012; 0:06:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deloyloy

ya gençler ben de bu telefonda karar kıldım. ve vatancomputer'in sitesinde baktım. kampanyalarda havale ile ödemede %20 indirim var 1000 lira yazıyor. ama altta bir de %8 indirim var havalede 879 lira yazıyor. ben de 879'luk ödeme seçeneğinden girerek satış kaydını yaptım,yarın havale edeceğim parayı.

fiyatlarda bi terslik mi var yoksa bana dandik bi ürün falan mı gelecek hiçbir şey anlamadım. Eski seri telefon falan yollama olasılıkları yok değil mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mk16i-xperia-pro-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=58139

EDIT: saat 00:00da galiba değişti bütün kampanyaları silindi bu telefonun. 1000 lira da değil artık 1100 yazıyor. acaba son kalan teşhir ürününü falan mı aldım ne yaptım ben fikri olan var mı?? ya da hatalarını anlayıp düzelttiler mi?

sanırım hata vardı düzelttiler ürünü gönderirlerse sorun yok ama havale fiyatı omudur bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

ya gençler ben de bu telefonda karar kıldım. ve vatancomputer'in sitesinde baktım. kampanyalarda havale ile ödemede %20 indirim var 1000 lira yazıyor. ama altta bir de %8 indirim var havalede 879 lira yazıyor. ben de 879'luk ödeme seçeneğinden girerek satış kaydını yaptım,yarın havale edeceğim parayı.

sanırım hata vardı düzelttiler ürünü gönderirlerse sorun yok ama havale fiyatı omudur bilmiyorum...

Bir kaç gündür kampanya vardı %20 indirimli fiyatı 879 liraydı. Ben alıncaya kadar kampanya bitmiş ne yazıkki..

• quote:

Orijinalden alıntı: _ornitorenk

quote:

quote:

Bir kaç gündür kampanya vardı %20 indirimli fiyatı 879 liraydı. Ben alıncaya kadar kampanya bitmiş ne yazıkki..

%25 indirimli fiyatı 937idi walla fiyat öyleyse büyük fırsat
    kacirmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: _ornitorenk

quote:

quote:

%25 indirimli fiyatı 937idi walla fiyat öyleyse büyük fırsat
    kacirmışsınız

• O kadar takip ettim ben göremedim 879'a
  • Arkadaşlar S.a . Bende Bu Telefondan Almak İstiyorum Ama Fiyatlar Çok Pahalı . Beklemeli Miyiz Ve Ne Kadar Daha ?
  • şu anda 950 civarına düştü vatan.com da bi bakın uygun bi ödeme seçeneği varsa diye
  • Arkadaşlar bende Silver olanı var telefonun gayet memnunum telefondan. HDMI kablo çıkmadı benimkinin kutusundan bu kablonun orjinalini bulan olursa birlikte sipariş verebiliriz.

Ayrıca telefonun üzerinde koruyucu film vardı ben aldığımda, profesyonel yapıştırılmış çok dikkatli bakınca görülüyor ama kesin var. Bu standart değil mi? Sizinkiler de yok mu?
  • quote:

şu anda 950 civarına düştü vatan.com da bi bakın uygun bi ödeme seçeneği varsa diye

Hocam 950 çok yaa . 700-800 olsa da alsam :(
  • Neo V ile bunun arasında kalmıştım. Sadece açılan keyboard yüzünden vazgeçtim bu telefondan. haşat olurdu
    950 lira bence bu model için fazla. tabi telefon da fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoire -- 16 Şubat 2012; 14:09:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trim

Arkadaşlar bende Silver olanı var telefonun gayet memnunum telefondan. HDMI kablo çıkmadı benimkinin kutusundan bu kablonun orjinalini bulan olursa birlikte sipariş verebiliriz.

Ayrıca telefonun üzerinde koruyucu film vardı ben aldığımda, profesyonel yapıştırılmış çok dikkatli bakınca görülüyor ama kesin var. Bu standart değil mi? Sizinkiler de yok mu?

Bende yapıştırılmış bi tane film vardı sağdan soldan kalkmış kenarları. Bende tuttum attım. Ekran kolay kolay çizilmiyor zaten. Ama illaki almak lazım tabi koruyucu.

Siz kaça aldınız gümüş olanı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trim

Arkadaşlar bende Silver olanı var telefonun gayet memnunum telefondan. HDMI kablo çıkmadı benimkinin kutusundan bu kablonun orjinalini bulan olursa birlikte sipariş verebiliriz.

bende koruyucu felan yokdu direk jelatin vardı iki yüzdede boylu boyunca ben kaldırdım koruyucu yapıştırdım...
  • Arkadaşlar şu aşağıda ki sitede fiyat gayet uygun, Almanyada tanıdığım yok, bu telefonu nasıl alabilirim :

http://www.getgoods.de/mobilfunk/sony-ericsson/68711/sony-ericsson-xperia-pro-silber
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.