Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj bendede 1.5-2 gün gidiyor daha oncede yazdım telefon gibi değil daha çok çeğ bilgisayarı gibi kullanıyorum ama şu var duruma göre ekran ışığımı kısıkta kullandıgım çok oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

ekran parlaklığı sonda.ondan bukadar gidiyorsa şarzı kapkara ekranı kullancaksak niye koymuşlar ozaman ekran parlaklığını ... bu ayarlar bölümünden nasıl bakıyoruz ?

edit:ayarlar bölümünde buldum çalışan programları kontrol etme yerini.bir sürü çalışan program varmış kapadım telefon bile rahatladı menü geçişleri hızlandı :S yalnız bunların hangilerinin gerekli olup olmadığını bilmeden hepsini kapadım.sadece gereksiz olduğunu bildiğim whatsapp vardı.birde biz bu uygulamaları geri tuşuna basıpda kapatamıycaksak nasıl kapatıcaz ?? habire uygulama yöneticisine girceksek işimiz var..git gide soğuyorum telefondan..

Telefondan soğucak bi durum yok, tüm Android işletim sistemli telefonlarda olan birşey o. SE kaynaklı değil yani.

Bende çok kafaya takmıştım, Neo konusunda dile getirdim. Şimdi şöyle; geri tuşuna basarak çıktığın zaman, telefon uygulamayı önbelleğe atıyor. Ram'i kullanmaya devam ediyor ama bunun şarja etkisi olmuyormuş, çok çok az diyeyim hadi. Zaten Ayarlar > Telefon Hakkında > Pil Kullanımı'na baktığın zaman, şarjın büyük kısmını ekranın yediğini görürsün. Eğer telefon işlem yaparken ram yetersiz gelirse, otomatik olarak ön bellekteki programları sonlandırıyormuş.

+ Olarak istiyosan Task Killer indirip, saatte bir (veya her ne kadar istiyorsan işte) 'kill' komutu vererek önbellekteki programların sonlandırılmasını sağlayabilirsin otomatik olarak.

Telefonun yavaşlamaması için önemli olan şey dahili hafıza imiş. Mümkün olduğunca onu şişirmemeye çalış, en az 70 mb boşta hafıza kalsın dediler. Bunun içinde root yapıp (çok basit bi işlem) uygulamaları hafıza kartına taşıyorsun. Problem kalmıyor.

Ben ekranı en kısıkta kullanıyorum, benim için bi problem olmadı şu ana kadar. Eski telefonumu da öyle kullanırdım. Hiç rahatsız etmiyor, öyle kapkara olduğu falanda yok yani

http://www.ebay.com/itm/Hard-Back-Cover-Case-Sony-Ericsson-Xperia-pro-MK16i-Black-/110818313204?pt=PDA_Accessories&hash=item19cd4943f4

http://www.ebay.com/itm/New-5x-CLEAR-LCD-Screen-Protector-Guard-Cover-Film-Sony-Xperia-Pro-/300631435626?pt=PDA_Accessories&hash=item45ff07a96a

Bu ikisinin siparişini verdim, sağ salim gelir inş 10-15 güne

• quote:

Orijinalden alıntı: drakin

ekran parlaklığı sonda.ondan bukadar gidiyorsa şarzı kapkara ekranı kullancaksak niye koymuşlar ozaman ekran parlaklığını ... bu ayarlar bölümünden nasıl bakıyoruz ?

edit:ayarlar bölümünde buldum çalışan programları kontrol etme yerini.bir sürü çalışan program varmış kapadım telefon bile rahatladı menü geçişleri hızlandı :S yalnız bunların hangilerinin gerekli olup olmadığını bilmeden hepsini kapadım.sadece gereksiz olduğunu bildiğim whatsapp vardı.birde biz bu uygulamaları geri tuşuna basıpda kapatamıycaksak nasıl kapatıcaz ?? habire uygulama yöneticisine girceksek işimiz var..git gide soğuyorum telefondan..

Ben yoğun olarak kullandığım için whatsapp ı kapatmıyorum zaten. Sırf girmesi kolay olsun diye Çalışan hizmetlerin kısayolunu attım ana menuye :D
    Ona rağmen çok fazla program birikmiyor bende. Aklıma gelirse günde bi iki günde bi bakıyorum varmı açıkta kalan program diye

• App için öğrendiğim siteler

www.applanet.com
    www.appbrain.com
    www.approb.com

Öyle her şeye güvenipte indirmemek lazım tabi buralardan.

• Telefonun galeriyi sildim bugün yanlışlıkla Yazılım atıyorum şimdi, olur inş bi sakatlık çıkmaz.

Yazılım atıldı. Şu an telefon açılıyor, çok heyecanlıyım. Daha ilk haftasından yaptığımız şeylere bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 6 Şubat 2012; 17:39:55 >
  • Evet telefon sağlam.

Şunu farkettim, .42li olan sürüm daha stabil gibi sanki. Telefonun biraz hızlandığını gördüm (menü geçişlerinde tak tak atıyor direk, önceden çok çok hafif gecikmeler oluyordu) Ve eskiden arkada durup dururken açılan müzik, titanium backup, gmail gibi uygulamalar burada açılmıyor. Bi oh çektim sonunda. Ram 110larda falan gezinirken yazılım atmadan önce, şimdi 170-180 mblarda fink atıyor.
  • ben o son gujncellemeyi daha kötü diye yüklemedim yeni versiyon deneme aşamasında değilmi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ben o son gujncellemeyi daha kötü diye yüklemedim yeni versiyon deneme aşamasında değilmi daha

Hangisini diyorsun?

.58 olandı benim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

ben o son gujncellemeyi daha kötü diye yüklemedim yeni versiyon deneme aşamasında değilmi daha

Hangisini diyorsun?

.58 olandı benim ki.

4.0.2.a.0.58 güncellemesi bunu yapmadım işte ben...
  • quote:

quote:

quote:

Hangisini diyorsun?

.58 olandı benim ki.

Ha benimki nedense o sürümle birlikte gelmişti zaten. İyi yapmışsın, .42 daha stabil.

Bu arada Android 4.0 ne zaman çıkıcak acaba bizim telefona

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisini diyorsun?

.58 olandı benim ki.

Ha benimki nedense o sürümle birlikte gelmişti zaten. İyi yapmışsın, .42 daha stabil.

Bu arada Android 4.0 ne zaman çıkıcak acaba bizim telefona

eylülde felan çıkacaktı bayaa geç yani sonyin yol haritası diye bi başlık vardı orda yazıyordu...

• bu telefona garmin vb gps kuran varmı??
  • quote:

bu telefona garmin vb gps kuran varmı??

ndrive kurabilirsin. garmin henüz cıkmadı android için.
  • Arkadaşlar yillardir symbian kullanicisiyim
    Önce nokia 6600
    Sonra Sony E. P910
    Şu an da ise S.E. P990 ve N79 kullaniyorum
    S.e. P990'den vazgeçemiyorum 3 senedir fena alistim, gerek dokunmatik, gerek Q klavye, gerekse müzik(mp3) kalitesine
    N79 bana hediye geldi ama inaninki hiç mi isinamdim

Neyse, ben 2 ay sonra bunun gibi bir tel almayi planliyorum, KESINLIKLE bunun gibi Q klavyeli ve iyi Mp3 kalitesine sahip olmali

Arkadasimda HTC sensations var, güzel ama bana full dokunmatik ters, ve S.e. Nin mp3 kalitesi ve malzeme kalitesi beni cezbediyor, siz olsaniz nasil bir tercih edersiniz?

Htc xe vardi aklimda ama hem Q klavyesiz(dokunmatik Q klavyeyi saymiyorum) hem de çok pahali

Beklesem htc xe + Q klavyeli çikar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

Arkadaşlar yillardir symbian kullanicisiyim
    Önce nokia 6600
    Sonra Sony E. P910
    Şu an da ise S.E. P990 ve N79 kullaniyorum
    S.e. P990'den vazgeçemiyorum 3 senedir fena alistim, gerek dokunmatik, gerek Q klavye, gerekse müzik(mp3) kalitesine
    N79 bana hediye geldi ama inaninki hiç mi isinamdim

Neyse, ben 2 ay sonra bunun gibi bir tel almayi planliyorum, KESINLIKLE bunun gibi Q klavyeli ve iyi Mp3 kalitesine sahip olmali

Arkadasimda HTC sensations var, güzel ama bana full dokunmatik ters, ve S.e. Nin mp3 kalitesi ve malzeme kalitesi beni cezbediyor, siz olsaniz nasil bir tercih edersiniz?

Htc xe vardi aklimda ama hem Q klavyesiz(dokunmatik Q klavyeyi saymiyorum) hem de çok pahali

Beklesem htc xe + Q klavyeli çikar mi?

öyle klavyeli bir model çok kaba olur ayrıca mp3 konusudna değinmek istedigim bişi var eğer kulaklık kalitezini artırısanız zaten sıkıntı bi nebze çözülmüş oluyor ben memnunum şahsen bu telefonun mp3 çıkışı kalitesinden tek sorun androidli telefonların i phone kulaklıklarına uyumsuz olması burdakilerin tercihi zaten belli sanırım

• bu arada benim kullandıgım çağrı sesleri telefon için çok bişi değil ama isteyen bakabilir değişik ve hoşlar bence...ayrıca gelen mesaj için ton bulamadım elinde ilginç mesaj için ton olan varsa paylaşırsa sevinirim....
    http://www.wupload.com/file/2661990817/GFSX.rar
  • xperia pro ile 3g görüntülü görüşme yapabilen var mı? internet ve skype hariç olarak soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

xperia pro ile 3g görüntülü görüşme yapabilen var mı? internet ve skype hariç olarak soruyorum.

Rumuzumdur nerelerdesin sen

Bende diyorum bişeyler eksik ama.
  • quote:

öyle klavyeli bir model çok kaba olur ayrıca mp3 konusudna değinmek istedigim bişi var eğer kulaklık kalitezini artırısanız zaten sıkıntı bi nebze çözülmüş oluyor ben memnunum şahsen bu telefonun mp3 çıkışı kalitesinden tek sorun androidli telefonların i phone kulaklıklarına uyumsuz olması burdakilerin tercihi zaten belli sanırım

illa ki Müzik kaliteisini Kulaklık yansıtır/değiştirir ama ben Cep telefonunun, İriver, Cowon gibi çok kaliteli Mp3 playerları bile kıskandıracak kalitede ses çıkışı vermesini istiyorum...

öyle ki, arkadaşımın Çok küçük bir Cowon' u vardı, benim SE. p990i ile "normal" EQ ayarlarında aynı şarkıda, aynı ses seviyesinde ve "son ses" te (p990i son ses modlu) kapıştırdık, arkadaşımın morali bozuldu "nasıl bir tel. a.q.?" diye

p910i daha da iyiydi... tabii ki N91 KRAL....onu es geçmeeyeyim....

arkadaşın Samsung (istediğim gibi Q klavyeli) cep telefonunda da dinledim Mp3, ses kalitesi HİÇ tatmin edici değil....

n79 dahi kötü geliyor bana.... düşün artık...

• Telefonun şarj durumu günden güne iyileşiyor. 2 gün 10 saat geçti, hala %8 var, sabaha çıksa işte, 3 güne yakın idare etmiş oluyor.

Oyun, internet, görüşme, mesaj abartmamak kaydıyla yapıldı. Bence çok iyi bataryanın performansı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.