Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaş sipariş hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyor gelsin artık sabırsızlanıyorum. bu arada ben bi sazanlık ettim nokianın ca-157 kablosu aldım usb otg için. umarım bi hata etmemişimdir. içinden çıkmıyor galiba. ya da uyumsuzluk sorunu olmaz heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: Trim

Arkadaşlar bende Silver olanı var telefonun gayet memnunum telefondan. HDMI kablo çıkmadı benimkinin kutusundan bu kablonun orjinalini bulan olursa birlikte sipariş verebiliriz.

Ayrıca telefonun üzerinde koruyucu film vardı ben aldığımda, profesyonel yapıştırılmış çok dikkatli bakınca görülüyor ama kesin var. Bu standart değil mi? Sizinkiler de yok mu?

Bende yapıştırılmış bi tane film vardı sağdan soldan kalkmış kenarları. Bende tuttum attım. Ekran kolay kolay çizilmiyor zaten. Ama illaki almak lazım tabi koruyucu.

Siz kaça aldınız gümüş olanı?

700 TL'ye geldi. Aşağıdaki siteden aldım.

http://www.getgoods.de/mobilfunk/sony-ericsson/68711/sony-ericsson-xperia-pro-silber

Diğer alacak arkadaşlara da Silver renk tavsiye ederim. Siyah parmak izi vs. rahatsız ediyormuş.

Koruyucu jelatin sağlam benimkinde hiç çıkacak gibi durmuyor. Dediğin gibi çizilmesi zor, sağlam telefon.

Klavye yüzünden vazgeçen biri olmuş sanırım. Klavye ve bağlı olduğu kızak sistemi çok başarılı, sağlam. Yazarken nerdeyse bilgisayar klavyesi kadar rahat, ışıklı olması cabası.

Sony kalitesi her ayrıntıda kendini belli ediyor yani..

• merhaba arkadaşlar bende önceki gün s.e xperia pro aldım cihazı incelediğimde bazı sıkıntılar bunları aktarıyorum öncelikle web de gezinmesi fena değil ama mesala internet bankacılığına girdiğimde bi harf karakter falan yazdığımda hemen yeniliyor ekranı boşaltıyor çok sinir bozucu bir durum oluyor google chrome yüklemeye çalıştım yüklemeye çalışıyor ama bitiremiyor tıkandı kaldı veri saklama yerinde gitmiyo tuş yok ilerletecek bi başka sorun what's up programını ne yaptıysam kuramıyorum internet bağlantınızı kontrol edin diyor bütün mobil veri gezinme vs.. neyse açtım yok banamısın demiyor bi başka sorun maillerimiz istediğim gibi kuramadım moixer pro diye bir program koymuşlar kendiyle bağdaşamıyorne yaptıysam bu itmeli e posta dediği programını kullanamadım cihaz ram olarak düşük uygulama yönetiminden durduruyorum 110 gösterebliyorum ortalama bunun gibi sinir bozucu yanları var iş telefonu lazım bana diye aldık internette rahat gezemiyor e postaları hemen göremiyorum önceki nokia C7 telefonumdan çok bi üstünlüğünü göremedim işlemci hızı ve kamera kalitesi dışında kullanımıda çok kolay değil birini aramak istiyorum bi yes tuşu yok illa arananlara girip bakıp içine giricem ara diycem arayacak ben yolda araba sürerken iyi olmuyor yani bu telefondan çok memnun kalamadım web tarayıcısı iyi değil işlemci fena değil ram düşük zaten kullanıyo hepsini ama kamera görünüm sürgülü klavye ve office programlarını güzel açabilme gibi iyi yanlarınıda inkar edemicem ama beni tatmin edemedi şimdi HTC lere bakmayı düşünüyorum Blacbery lere bis yüzünden bakmıyorum ıphone lara özentiliğinden bakmıyorum abakalım iş telefonu olarak neyi kullanabilcez.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende Silver olanı var telefonun gayet memnunum telefondan. HDMI kablo çıkmadı benimkinin kutusundan bu kablonun orjinalini bulan olursa birlikte sipariş verebiliriz.

Ayrıca telefonun üzerinde koruyucu film vardı ben aldığımda, profesyonel yapıştırılmış çok dikkatli bakınca görülüyor ama kesin var. Bu standart değil mi? Sizinkiler de yok mu?

Bende yapıştırılmış bi tane film vardı sağdan soldan kalkmış kenarları. Bende tuttum attım. Ekran kolay kolay çizilmiyor zaten. Ama illaki almak lazım tabi koruyucu.

http://www.getgoods.de/mobilfunk/sony-ericsson/68711/sony-ericsson-xperia-pro-silber

Diğer alacak arkadaşlara da Silver renk tavsiye ederim. Siyah parmak izi vs. rahatsız ediyormuş.

Koruyucu jelatin sağlam benimkinde hiç çıkacak gibi durmuyor. Dediğin gibi çizilmesi zor, sağlam telefon.

Klavye yüzünden vazgeçen biri olmuş sanırım. Klavye ve bağlı olduğu kızak sistemi çok başarılı, sağlam. Yazarken nerdeyse bilgisayar klavyesi kadar rahat, ışıklı olması cabası.

700 liraya çok uygun almışsın. Güle güle kullan.

Ben siyah almak zorunda kaldım, gri istiyordum ama Vatanda yoktu. Olsun Siyahında ayrı bi karizması var.

quote:

Orijinalden alıntı: teomanakyar

merhaba arkadaşlar bende önceki gün s.e xperia pro aldım cihazı incelediğimde bazı sıkıntılar bunları aktarıyorum öncelikle web de gezinmesi fena değil ama mesala internet bankacılığına girdiğimde bi harf karakter falan yazdığımda hemen yeniliyor ekranı boşaltıyor çok sinir bozucu bir durum oluyor google chrome yüklemeye çalıştım yüklemeye çalışıyor ama bitiremiyor tıkandı kaldı veri saklama yerinde gitmiyo tuş yok ilerletecek bi başka sorun what's up programını ne yaptıysam kuramıyorum internet bağlantınızı kontrol edin diyor bütün mobil veri gezinme vs.. neyse açtım yok banamısın demiyor bi başka sorun maillerimiz istediğim gibi kuramadım moixer pro diye bir program koymuşlar kendiyle bağdaşamıyorne yaptıysam bu itmeli e posta dediği programını kullanamadım cihaz ram olarak düşük uygulama yönetiminden durduruyorum 110 gösterebliyorum ortalama bunun gibi sinir bozucu yanları var iş telefonu lazım bana diye aldık internette rahat gezemiyor e postaları hemen göremiyorum önceki nokia C7 telefonumdan çok bi üstünlüğünü göremedim işlemci hızı ve kamera kalitesi dışında kullanımıda çok kolay değil birini aramak istiyorum bi yes tuşu yok illa arananlara girip bakıp içine giricem ara diycem arayacak ben yolda araba sürerken iyi olmuyor yani bu telefondan çok memnun kalamadım web tarayıcısı iyi değil işlemci fena değil ram düşük zaten kullanıyo hepsini ama kamera görünüm sürgülü klavye ve office programlarını güzel açabilme gibi iyi yanlarınıda inkar edemicem ama beni tatmin edemedi şimdi HTC lere bakmayı düşünüyorum Blacbery lere bis yüzünden bakmıyorum ıphone lara özentiliğinden bakmıyorum abakalım iş telefonu olarak neyi kullanabilcez.

Öncelikle hayırlı olsun telefon.
    Şimdi tarayıcı sorunu için marketten Opera Mobile indirin. En başarılı internet uygulamalarından biri. Dolphin Browser'da çok tavsiye edilir ama ben onu sevmedim. Opera kullanıyorum, onu tavsiye ederim.

Whatsapp programında kronik bi sorun var galiba, bende çalıştıramamıştım. Kullanıcağım bi uygulama olmadığı için kaldırdım. Ama siz marketten yeni sürümünü yüklerseniz büyük ihtimal hallolur.

Moxier Proda aynı şekilde. Üye olmaya çalıştım ama bi yerde takılıp kalmıştım. Onuda kaldırdım. Alternatif programları deneyebilirsiniz e-mailler için. Kullanmadığım için bilmiyorum.

Ram olarak benim 160-170 mb boşta geziyor hep. Hız açısından hiç bi sıkıntı yok, menü geçişleri hızlı, uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Ramin az olmasının sıkıntısını şimdi değilde ilerleyen zamanlarda çekeriz. Androidin yeni sürümlerini almaz belki telefon, veya yeni çıkan oyunları çalıştırmayabilir. Ama şu anlık telefon gayet stabil, hızlı şekilde çalışıyor. Kafaya takılıcak bi problem değil. Bende isterdim 1700e 1 gb ram, çift çekirdekli, 4.3 inç ekran Galaxy S2 almayı ama Ne kadar ekmek o kadar köfte diyoruz yani.

Arama konusundaki sıkıntınızı anlayamadım Demek istediğiniz gelen çağrılara bakmak falan mı?
    Ana ekrana widget ekleyebilirsiniz, Favoriler ve Arama Kaydı diye, belki de budur aradığınız

+ Olarak telefona root atıp (http://forum.donanimhaber.com/m_56127891/tm.htm ) Xperia Hots (böyleydi galiba) Moxier Pro, Foursqare gibi telefonla yüklü gelen ama normal yollarla kaldıramadığınız uygulamaları kaldırın (Titanium Backup), telefon hafızasındaki uygulamaları sd karta taşıyın (Install Manager). Çalışmasını istemediğiniz programları engelleyin (App Quarantine). Parantez içinde yazdıklarım root yaptıktan sonra o işlemler için kullanıcağınız programlar, Android Markette bulabilirsiniz.

Başka telefon almayı düşünmeyin bence Yine de siz bilirsiniz ama söyledikleriniz halledilmicek sorunlar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 17 Şubat 2012; 15:41:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

700 liraya çok uygun almışsın. Güle güle kullan.

Ben siyah almak zorunda kaldım, gri istiyordum ama Vatanda yoktu. Olsun Siyahında ayrı bi karizması var.

quote:

Orijinalden alıntı: teomanakyar

merhaba arkadaşlar bende önceki gün s.e xperia pro aldım cihazı incelediğimde bazı sıkıntılar bunları aktarıyorum öncelikle web de gezinmesi fena değil ama mesala internet bankacılığına girdiğimde bi harf karakter falan yazdığımda hemen yeniliyor ekranı boşaltıyor çok sinir bozucu bir durum oluyor google chrome yüklemeye çalıştım yüklemeye çalışıyor ama bitiremiyor tıkandı kaldı veri saklama yerinde gitmiyo tuş yok ilerletecek bi başka sorun what's up programını ne yaptıysam kuramıyorum internet bağlantınızı kontrol edin diyor bütün mobil veri gezinme vs.. neyse açtım yok banamısın demiyor bi başka sorun maillerimiz istediğim gibi kuramadım moixer pro diye bir program koymuşlar kendiyle bağdaşamıyorne yaptıysam bu itmeli e posta dediği programını kullanamadım cihaz ram olarak düşük uygulama yönetiminden durduruyorum 110 gösterebliyorum ortalama bunun gibi sinir bozucu yanları var iş telefonu lazım bana diye aldık internette rahat gezemiyor e postaları hemen göremiyorum önceki nokia C7 telefonumdan çok bi üstünlüğünü göremedim işlemci hızı ve kamera kalitesi dışında kullanımıda çok kolay değil birini aramak istiyorum bi yes tuşu yok illa arananlara girip bakıp içine giricem ara diycem arayacak ben yolda araba sürerken iyi olmuyor yani bu telefondan çok memnun kalamadım web tarayıcısı iyi değil işlemci fena değil ram düşük zaten kullanıyo hepsini ama kamera görünüm sürgülü klavye ve office programlarını güzel açabilme gibi iyi yanlarınıda inkar edemicem ama beni tatmin edemedi şimdi HTC lere bakmayı düşünüyorum Blacbery lere bis yüzünden bakmıyorum ıphone lara özentiliğinden bakmıyorum abakalım iş telefonu olarak neyi kullanabilcez.

Öncelikle hayırlı olsun telefon.
    Şimdi tarayıcı sorunu için marketten Opera Mobile indirin. En başarılı internet uygulamalarından biri. Dolphin Browser'da çok tavsiye edilir ama ben onu sevmedim. Opera kullanıyorum, onu tavsiye ederim.

Whatsapp programında kronik bi sorun var galiba, bende çalıştıramamıştım. Kullanıcağım bi uygulama olmadığı için kaldırdım. Ama siz marketten yeni sürümünü yüklerseniz büyük ihtimal hallolur.

Moxier Proda aynı şekilde. Üye olmaya çalıştım ama bi yerde takılıp kalmıştım. Onuda kaldırdım. Alternatif programları deneyebilirsiniz e-mailler için. Kullanmadığım için bilmiyorum.

Ram olarak benim 160-170 mb boşta geziyor hep. Hız açısından hiç bi sıkıntı yok, menü geçişleri hızlı, uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Ramin az olmasının sıkıntısını şimdi değilde ilerleyen zamanlarda çekeriz. Androidin yeni sürümlerini almaz belki telefon, veya yeni çıkan oyunları çalıştırmayabilir. Ama şu anlık telefon gayet stabil, hızlı şekilde çalışıyor. Kafaya takılıcak bi problem değil. Bende isterdim 1700e 1 gb ram, çift çekirdekli, 4.3 inç ekran Galaxy S2 almayı ama Ne kadar ekmek o kadar köfte diyoruz yani.

Arama konusundaki sıkıntınızı anlayamadım Demek istediğiniz gelen çağrılara bakmak falan mı?
    Ana ekrana widget ekleyebilirsiniz, Favoriler ve Arama Kaydı diye, belki de budur aradığınız

+ Olarak telefona root atıp (http://forum.donanimhaber.com/m_56127891/tm.htm ) Xperia Hots (böyleydi galiba) Moxier Pro, Foursqare gibi telefonla yüklü gelen ama normal yollarla kaldıramadığınız uygulamaları kaldırın (Titanium Backup), telefon hafızasındaki uygulamaları sd karta taşıyın (Install Manager). Çalışmasını istemediğiniz programları engelleyin (App Quarantine). Parantez içinde yazdıklarım root yaptıktan sonra o işlemler için kullanıcağınız programlar, Android Markette bulabilirsiniz.

Başka telefon almayı düşünmeyin bence Yine de siz bilirsiniz ama söyledikleriniz halledilmicek sorunlar değil.

ilginiz için teşekkürler web tarayıcı için firefox indirdim idare ediyor ama operayı da denerim en kısa zamanda whatt sup programını da tekrar indirdim türkçe olarak gayet iyi çalışıyor moxier programını tutuyorum şimdilik ilerde çözeriz belki diye :) ama mailleri idare ediyorum şimdilik ram içinde task killer diye program önermişler onla bi nebze rahatladı sanki root yapma olayını anlamadığım için şimdilik bende kıyamıyorum ama heran tak eder yapabilirim de ama şu yönü almaya değer ki maillerde gelen office programlarının kullanımı gayet iyi baktım hiç olmadı teamviever ile bilgisayara bağlanır hallederiz telefon şimdilik bu seneyi çıkarttırır görünüyo tavsiye edilebilir telefon ama baya bi kurcalattırıyor kendini.

• Evet, Android işletim sistemi baya bi karışık. Uğraşmak lazım çözmek için.
  • kullandıkca ramin sıkıntısını şuan bende yaşıyorum gerçekten ram çok az hemen doluyo zaten kullanım esnasında ondan sonra kill kill niye böyle bişi yapmışki se...
  • Arkadaşlar bu ürünün silver rengini türkiyeden nerden alabilirim, para biriktiriyorum alacağım inş. çok süper bir tel ama fiyatı acayip pahalı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

kullandıkca ramin sıkıntısını şuan bende yaşıyorum gerçekten ram çok az hemen doluyo zaten kullanım esnasında ondan sonra kill kill niye böyle bişi yapmışki se...

Hangi işlemleri yapıyorsun telefonda mesela?

Bende öyle bi sıkıntı olmadı şu ana kadar, 10 kadar uygulama, 6-7 tane de oyun var.

quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Arkadaşlar bu ürünün silver rengini türkiyeden nerden alabilirim, para biriktiriyorum alacağım inş. çok süper bir tel ama fiyatı acayip pahalı ...

O konu hakkında bi fikrim yok ya :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 17 Şubat 2012; 23:56:29 >
  • ekrana dikkatlice baktım çizilmiş biraz. farketmek için gerekli ışık acısıyla iyice bakmak gerekiyor ama sonucta baya cizilmis. keske jelatin falan alsaydım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

kullandıkca ramin sıkıntısını şuan bende yaşıyorum gerçekten ram çok az hemen doluyo zaten kullanım esnasında ondan sonra kill kill niye böyle bişi yapmışki se...

Hangi işlemleri yapıyorsun telefonda mesela?

Bende öyle bi sıkıntı olmadı şu ana kadar, 10 kadar uygulama, 6-7 tane de oyun var.

quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Arkadaşlar bu ürünün silver rengini türkiyeden nerden alabilirim, para biriktiriyorum alacağım inş. çok süper bir tel ama fiyatı acayip pahalı ...

O konu hakkında bi fikrim yok ya :/

üstad çok bişi yapmıyorum hani opera facebook en fazla bide market acıyorum ama başlangıçta 90 mblere düşmesi ister istemez kasıntı yapıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: kitapkitapkitap

ekrana dikkatlice baktım çizilmiş biraz. farketmek için gerekli ışık acısıyla iyice bakmak gerekiyor ama sonucta baya cizilmis. keske jelatin falan alsaydım.

Geçen güneş altında bakınca bende simetrik çizikler gördüm. Seninkilerde öyle mi? Böyle kesik kesik çapraz çizgiler vardı. Yüksek ışık altında belli oluyor sadece.

@GOLDFALCON

Benim hiç bişey açık değilken 180 mb ram kalıyor boşta.
    Operaya girdiğim zaman, exit tuşuna basar çıkarım programdan. Diğer uygulamalar içinde öyle yaparım. Valla daha öyle bi sıkıntı yaşamadım.

Sen bi Çalışan Hizmetlere gelip ordan ekran görüntüsü alıp koyabilir misin acaba, benimkilerle karşılaştıralım.
  • quote:

quote:

ekrana dikkatlice baktım çizilmiş biraz. farketmek için gerekli ışık acısıyla iyice bakmak gerekiyor ama sonucta baya cizilmis. keske jelatin falan alsaydım.

Geçen güneş altında bakınca bende simetrik çizikler gördüm. Seninkilerde öyle mi? Böyle kesik kesik çapraz çizgiler vardı. Yüksek ışık altında belli oluyor sadece.

yok oyle degil. anahtar falan degmis vb. çok kötü kullandım....mobililetisim diye bi siteden jelatin gibi bişi siparis verdim. zararın neresinden donersek kar.

bende 200 küsür ram boşta oluyor.

• bende SE kullanmaya başladım 2-3 gün önce kullandıgım model SE xperia mini st15i şuan yeni bir güncelleme geldi 4.0.2.A.62 kodlu bunu indirdim ama yüklemedim batarya az uyarısı geldi bende yüklemeden önce nedir bu diye baktım internetten root denen bi olay varmış bunu yükleyince o yapılmıyormuş sizce ne yapmalıyım :)
    pek telefondan anlayana biri degilim ama takıntı oldu kafama arasa yeter mantıgında bir insan android görünce bu şekil takıntılar oluyor :) az para vermiyoruz bu telefonlara sormak istedim 2-3 gündür değiştirmek gibi bir fikre kapıldım bunu versem mi vermesem mi :)
    bu konuda tanıtılan telefonda çok hoş gözüküyor bu arada :)
  • quote:

quote:

quote:

yok oyle degil. anahtar falan degmis vb. çok kötü kullandım....mobililetisim diye bi siteden jelatin gibi bişi siparis verdim. zararın neresinden donersek kar.

telefon geldiğinde üstünde fabrika çıkışı bi jelatin yok muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: deloyloy

quote:

quote:

quote:

telefon geldiğinde üstünde fabrika çıkışı bi jelatin yok muydu?

vardı ama atmıstım. kenarları falan kalkmıstı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglifeee

bende SE kullanmaya başladım 2-3 gün önce kullandıgım model SE xperia mini st15i şuan yeni bir güncelleme geldi 4.0.2.A.62 kodlu bunu indirdim ama yüklemedim batarya az uyarısı geldi bende yüklemeden önce nedir bu diye baktım internetten root denen bi olay varmış bunu yükleyince o yapılmıyormuş sizce ne yapmalıyım :)
    pek telefondan anlayana biri degilim ama takıntı oldu kafama arasa yeter mantıgında bir insan android görünce bu şekil takıntılar oluyor :) az para vermiyoruz bu telefonlara sormak istedim 2-3 gündür değiştirmek gibi bir fikre kapıldım bunu versem mi vermesem mi :)
    bu konuda tanıtılan telefonda çok hoş gözüküyor bu arada :)

.62li sürüm için root çıkmamış heralde piyasaya daha. 10 gün önce öyleydi yani en azından, bi bakmak lazım. Bu sürümü yüklerseniz şimdilik root yapamazsınız yani cihaza. Çok uygulama, oyun yükleyen biriyseniz bana kalırsa yapın derim. Size kalmış birşey.

Bakın böyle bişey yazmış bi arkadaş, Neo konusunda.
    '.62 ye geçmeyin. herkes sorun var diyor. wifi çekimi düşmüş falan. ben 4.0 a kadar böyle takılacağım o vakte kadar başka yükseltme olmaz zate. '

Telefonu mu değiştirmeyi düşünüyosunuz? Paranız varsa alın bi tane zarar gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 18 Şubat 2012; 2:52:26 >

• 3 tlye 3 lüleri vardı ekran koruyucularının ggde bi kaç hafta onceye kadar ben bunların cıkmasını bekleyemedim neo shield alıp yapıştırmıştım..sadece sony yazsından yukarısı bosta kaldı sistem şesinin bi goruntusunu alıp koyayım bakalım...ama şuan 140larda geziniyor buna bi anlam veremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 18 Şubat 2012; 15:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deloyloy

gençler şu ürün iyi mi alayım mı ne dersiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-pro-anti-glare-mat-ekran-ko-52113101

Üstte yazdım, Ebayden 3 dolara alabilirsin 5 tane, ücretsiz kargo. O kadar para verme buna.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.