Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 senede bildiğin telefonun ömrü bitiyor tamamen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

1 senede bildiğin telefonun ömrü bitiyor tamamen.

Artık her marka öyle. Güncellemelerini aldıktan sonra ömrü bitiyor demek haksızlık olur.
  • arkadaslar telefona ındırdıgım programların dırek sd karta yuklenmesını secebılıyormuyuz yapıyosak nasıl yapıyoruz bırde telefon da genelde 50mb ram bos gorunuyor calısan uygulamaları nasıl kapatabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

arkadaslar telefona ındırdıgım programların dırek sd karta yuklenmesını secebılıyormuyuz yapıyosak nasıl yapıyoruz bırde telefon da genelde 50mb ram bos gorunuyor calısan uygulamaları nasıl kapatabılırım

Bunu ben de merak ediyorum.

Ben o işi ayarlar/uygulamalardan çalışanları durdurarak yapıyorum.

Ayrıca şu telefona bir kılıf ya da jelatin gibi birşey bulabilir miyiz? 1.5 ay oldu alalı kenarları kırıldı, ekranı harita gibi oldu
  • yeni sürüm mü geliyormuş neymiş:

htt p://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=19384
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

arkadaslar telefona ındırdıgım programların dırek sd karta yuklenmesını secebılıyormuyuz yapıyosak nasıl yapıyoruz bırde telefon da genelde 50mb ram bos gorunuyor calısan uygulamaları nasıl kapatabılırım

Ayrıca şu telefona bir kılıf ya da jelatin gibi birşey bulabilir miyiz? 1.5 ay oldu alalı kenarları kırıldı, ekranı harita gibi oldu

App2sd veya link2sd programlarını kullanabilirsiniz.

Kılıf telefoncularda bulamazsınız, ebay veya gittigidiyordan satanlar var. Ben tavsiye etmem ama, ebaydan getirtmiştim ben 2 ay taktım sonra çıkarttım. Ekranda fabrika çıkışlı jelatin var zaten, çizilen jelatindir sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

App2sd veya link2sd programlarını kullanabilirsiniz.

Kılıf telefoncularda bulamazsınız, ebay veya gittigidiyordan satanlar var. Ben tavsiye etmem ama, ebaydan getirtmiştim ben 2 ay taktım sonra çıkarttım. Ekranda fabrika çıkışlı jelatin var zaten, çizilen jelatindir sizin.

Teşekkürler, çok yardımcı oldun

Zaten kılıf pek mümkün gibi durmuyor slide olduğu için. Jelatinli olması da içimi rahatlattı

• kenarları kırıldı derken ? eğer bildiğimiz kırılmaysa nasıl yaptığınızı merak ettim. ben şubat ayında aldım hala üstündeki ekran koruyucu duruyor,çizik bile yok. neyse geçmiş olsun.
  • Bu bilgi ne kadar doğru. Ya da sizce JB gelecek mi telefona ben pek umutlu değilim açıkçası :(
  • arkadaslar ben istanbulda avcılar bakırköy tarafında hangi telefoncuya sorduysam hiç bir mağazanın elinde yok bu model.bazılarının böle bi telefonun varlıgından haberi yok . anlayacağınız telefonu alabileceğim bi mağaza bulamadım.. avcılar vatana sordugumda dünyadan bi haber cevap verdiler. internet üzerinden de hepsiburada yazın basında satıyordu suan yok. bir tek istanbulbilişim de gördüm. ama daha önce o siteden aldıgım bi üründe karsılastıgım sorun. beni o siteden soguttu. hemde fiyat 869 lira. yazın basında baktıgımda daha düşüktü telefonun fiyatı. :) yorumlarda okudugum kadarıyla vatanın kampayasını kacırmısım.

Diyeceğim şudur ki telefonu az kullanılmış olup satmayı düşünen arkadaş varmıdır. yada telefona ulasabileceğimiz bir yer mağaza
  • arkadaşlar telefonumda müziklerimi değiştircem yer açmak için istemediğim şarkıyı silmek isityorum ama resimdeki gibi bir hata veriyor.sony pc companion ı sildim tekrar kurdum bişey farketmedi sorun nedir ?

http://i48.tinypic.com/34oez55.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakin -- 18 Ağustos 2012; 17:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar telefonumda müziklerimi değiştircem yer açmak için istemediğim şarkıyı silmek isityorum ama resimdeki gibi bir hata veriyor.sony pc companion ı sildim tekrar kurdum bişey farketmedi sorun nedir ?

Telefondanda silebilirsin. Pc deki sürücüyü güncelle veya pc comp. kaldırdığın için sürücü de silinmiş olabilir veya sadece hafıza kartını pc ye takıp dene sorun nerde ortaya çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: med000

quote:

arkadaşlar telefonumda müziklerimi değiştircem yer açmak için istemediğim şarkıyı silmek isityorum ama resimdeki gibi bir hata veriyor.sony pc companion ı sildim tekrar kurdum bişey farketmedi sorun nedir ?

Telefondanda silebilirsin. Pc deki sürücüyü güncelle veya pc comp. kaldırdığın için sürücü de silinmiş olabilir veya sadece hafıza kartını pc ye takıp dene sorun nerde ortaya çıkar.

telefondna zaten siliniyo ama 50-60 tane şarkıyı tek tek silmek sıkıntı.pc compu kaldırdım güncel olanı yükledim zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: med000

quote:

telefondna zaten siliniyo ama 50-60 tane şarkıyı tek tek silmek sıkıntı.pc compu kaldırdım güncel olanı yükledim zaten.

Soruna genel olarak bir şey diyemem ama telefona kullanışlı bir dosya yöneticisi kurarsanız bu tarz işlemlerde daha az sıkıntı çekersiniz. Arkadaşlar klavyeyle de iyi çalışan bir tane önersinler, bende cihaz yok.

• varmı önerisi olan ?
  • sileceğin şarkılara sağ tık özellikler yapınca salt okunur seçeneği işaretli ise kaldırıp silmeyi deneyebilirsin.
  • arkadaslar telefonu modem olarak kullanmak ıstıyorum bılgısayar goruyor AMA GUVENLIK KODU ISTIYOR KOD NEDIR ACABA BILEN VARSA PAYLASIRSA SEVINIRIM
  • ayarlar - diger - internet taşınabilir hotspot- wifi hot spotu yapılandır gir en altta iptalin üstünde şifreyi göster var onu seç şifre gözükecek kardeş
  • Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Pro Telefonumu Maddi Sıkıntılardan Dolayı Satmaktayım . İlgilenenlere Duyurulur :

http://forum.donanimhaber.com/m_65029039/tm.htm
  • 4.1.B.0.587 güncellemesi çıkmış (4.0.4)
    sony update service ile güncelleyebilirsiniz

1.the welcome screen starts with sony and then shows Walkman logo it looks cool..(atleast refreshing)
    2. No laggy dial pad
    3.touch sensitivity is the same or may b a little better
    4.No side panel for camera
    5.the menus are the same as in the previous update
    6.sadly there is no update for music player(really really sad )
    7.there is two gallery(Galler and xperia gallery)....confusing !!!1
    8.able to take screenshot with power button + down volume button
    9.The UI is great ....very attractive atleast....
    9.There are some new themes and luks the gud..but nothing too new
    10.there are also some live wallpapers
    11.The apps in the settings looks the same but the font size is reduced to give it a lean look
    12.The widget selection luks cool
    13.But the placement of widget on the home screen sucks.... some widgets are very larger to b properly stacked on the screen...sucks
    14.LED notification is working perfectly for me .....very happy abt this

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 27 Ağustos 2012; 23:40:21 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.