Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ystipi

Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Pro Telefonumu Maddi Sıkıntılardan Dolayı Satmaktayım . İlgilenenlere Duyurulur :

http://forum.donanimhaber.com/m_65029039/tm.htm

kaç liraya verdin kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkes19

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Pro Telefonumu Maddi Sıkıntılardan Dolayı Satmaktayım . İlgilenenlere Duyurulur :

http://forum.donanimhaber.com/m_65029039/tm.htm

kaç liraya verdin kardeş?

O Konuda Fiyat Yazmıyordu Ondan Sildiler Yeni Konu Açtım Dostum, Telefonla İlgilenen Var Ama Son Hamleyi Yapan Yok, Hayırlısı ...

http://forum.donanimhaber.com/m_65083786/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65083786

• Güncellemeyi telefondan yaptım(14,1 mb), uygulamaları optimize etti vs. Bakalım biraz kullanalım da nasıl olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: med000

Güncellemeyi telefondan yaptım(14,1 mb), uygulamaları optimize etti vs. Bakalım biraz kullanalım da nasıl olmuş.

nasıl güncellleme iyi mi ? kasma var mi? bilgi verebilir misin? birde flash desteği gidiyor diyorlar sende durum nasıl

• quote:

Güncellemeyi telefondan yaptım(14,1 mb), uygulamaları optimize etti vs. Bakalım biraz kullanalım da nasıl olmuş.

nasıl güncellleme iyi mi ? kasma var mi? bilgi verebilir misin? birde flash desteği gidiyor diyorlar sende durum nasıl

• Gözle görülür pek bişey farketmedim, açıkçası bu aralar pek ilgilenemedim test etmedim ancak bir nebze daha rahatlamış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mahferer

4.1.B.0.587 güncellemesi çıkmış (4.0.4)
    sony update service ile güncelleyebilirsiniz

1.the welcome screen starts with sony and then shows Walkman logo it looks cool..(atleast refreshing)
    BÖYLE BİR LOGO YOK BENDE ıcs LOGO DEĞİŞMEDİ
    2. No laggy dial pad
    BİRAZ DAHA İYİ
    3.touch sensitivity is the same or may b a little better
    DOKUNMATİK HASSASİYETİ GERÇEKTEN DAHA İYİ.. PHONEMYPC ÇOK CAN SIKIYORDU NEREDEYSE KULLANILAMIYORDU ŞİMDİ NORMALE DÖNDÜ
    4.No side panel for camera
    5.the menus are the same as in the previous update
    6.sadly there is no update for music player(really really sad )
    7.there is two gallery(Galler and xperia gallery)....confusing !!!1
    2 GALERİ CVAR ARTIK AMA XPERİA GALERİNİN YERİNİ TUTMAZ, ETKİSİZLŞETİRDİM
    8.able to take screenshot with power button + down volume button
    BU ZATEN VARDI
    9.The UI is great ....very attractive atleast....
    9.There are some new themes and luks the gud..but nothing too new
    10.there are also some live wallpapers
    11.The apps in the settings looks the same but the font size is reduced to give it a lean look
    12.The widget selection luks cool
    13.But the placement of widget on the home screen sucks.... some widgets are very larger to b properly stacked on the screen...sucks
    14.LED notification is working perfectly for me .....very happy abt this

• İlk sürümde ki abuk sabuk takılmalar var mı hala?
    Bootloader açık bende, şimdi onu kapatmak lazım resmi güncellemeyi almak için. Yarın üşenmezsem yaparım.
  • Takılmalar giderilmiş gibi şimdilik fakat video kaydında alttan tık tık diye bi ses geliyor sürekli, iyi dinleyince duyuluyor. Birde güncellemeden önce mi sonra mı oldu bilmiyorum ama mesela mcafee,slideme,uefa,wisepilot vs. kaldırıyorum ama telefonu kapatıp açınca hepsi geri geliyor kendi kendine.

• Telefonu onar yaptım ama düzelmedi. Videodaki 'tık' sesi sanki auto-focus yaptığı ses kayda yansımış gibi ayrıca görüntü sabitleyici açıkken kayıtta takılmalar oluyor. Kaldırdığım programlar yeniden başlatınca geri gelmeye devam ediyor. Yeni güncelleme geleceğini düşünüyorum yoksa böyle olmaz.

• ya arklar. bizim ihtiyacımız olan şeyi buldum. şimdi biz forumcak bi ara şu rubber kılıf falan almıştık ya (bilmeyen xperia pro rubber kılıf yazsın aratsin) işte benim mesela onu takmamin en önemli sebebi tutuşu terletmemesi kır tutmaması. ama eğer telefonun kendi arka kapağı rubber olsaydı çok daha iyi olurdu(telefon kalinlasmazdi falan). bulamaz miyiz öyle bi kasa. ne diye aratacagimi da bilmiyorum hiç bi yerde de denk gelmedim.

bu arada yeni surume gecmedim bile hala customdayim bu surumler ara surumler daha.

• slm herkeze, konuyu baştan sona okudum. çok uzun sürdü,1 haftada bitirebildim :D çok boş konuşmalar da var faydalı bilgiler de var. aynı sorudan defalarca sorulmuş. baştan sona okusalar daha iyi :D neyse yinede iyi bir konu oluşturmuşsunuz tebrikler.
    şimdi bende bu telefonu almaya karar verdim :) biraz geç oldu ama ıcs nin çıkmasını bekledim. ürün su anda piyasada yok galiba :D ben bir yerde buldum kimse almasın diye yerini söylemicem aldıktan sonra yazarım nerede olduğunu. benim bi kaç sorum olacak size
    1) telefonu hiç yazılım atmadan ilk aldığı şekilde kullanan var mı?( yazılımdan kastım programlar vs. degil, ürünün orjinalliğini bozan şeyler)
    2) ıcs ile gb arasında bi kıyaslama yapacak olursanız hangisi daha iyi durumda ıcs için yeni güncellemeler beklemek gerekir mi
    3) ebaydan alış veriş yapmak güvenlimi ? telefonu oradan sipariş etsem sıkıntı yaşarmıyım? ( tr fiyatlarına göre gayet uygun oluyor)
    4) ürün tamamen stok durumdayken dediğiniz kasmalar oluyormu.
    şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: araci123

3) ebaydan alış veriş yapmak güvenlimi ? telefonu oradan sipariş etsem sıkıntı yaşarmıyım? ( tr fiyatlarına göre gayet uygun oluyor)

Yurt dışından kargoyla telefon getirmek yasak, yakalayıp geri gönderirler.
  • quote:

slm herkeze, konuyu baştan sona okudum. çok uzun sürdü,1 haftada bitirebildim :D çok boş konuşmalar da var faydalı bilgiler de var. aynı sorudan defalarca sorulmuş. baştan sona okusalar daha iyi :D neyse yinede iyi bir konu oluşturmuşsunuz tebrikler.
    şimdi bende bu telefonu almaya karar verdim :) biraz geç oldu ama ıcs nin çıkmasını bekledim. ürün su anda piyasada yok galiba :D ben bir yerde buldum kimse almasın diye yerini söylemicem aldıktan sonra yazarım nerede olduğunu. benim bi kaç sorum olacak size
    1) telefonu hiç yazılım atmadan ilk aldığı şekilde kullanan var mı?( yazılımdan kastım programlar vs. degil, ürünün orjinalliğini bozan şeyler)
    2) ıcs ile gb arasında bi kıyaslama yapacak olursanız hangisi daha iyi durumda ıcs için yeni güncellemeler beklemek gerekir mi
    4) ürün tamamen stok durumdayken dediğiniz kasmalar oluyormu.
    şimdiden teşekkürler

1)Ben şu an orjinal haliyle kullanıyorum, Android 2.3.4 sürümü. Gayet güzel, hızlı, hiç bi sorun yok.
    2)En son gelen güncellemeyi yüklemedim, o yüzden bilgim yok. Ama Ics ilk sürüme göre konuşursam kesinlikle Gingerbread derim.
    4)2.3.4 sürümünde olmuyor.

• sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkürler dünden beri forum sayfasında bi hata var giremiyorum şimdi mobil olarak girdim
    bu telefon hakkındaki kötü düşünceleri almak istiyorum plzzz:D

• quote:

sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkürler dünden beri forum sayfasında bi hata var giremiyorum şimdi mobil olarak girdim

Bende açamadım konuyu bi türlü bilgisayardan, mobilden giriyor sadece.

Kötü olarak, ram sorunu var telefonda. Çok uygulama yüklerim, şunu yaparım bunu yaparım dersen yarı yolda bırakır, ram yetersiz kalıyor. Yetersiz derken, arkaplanda sürekli çalışan programları kastediyorum. Bi hareketli duvar kağıdı atarsın mesela, sonra hava durumu, haber, dijital saat, müzik çalar widgetı koyarsın ekrana, bi de whatsapp açtın mı kitlenir kalır telefon. (bunları hiç denemedim ama ram 50-60 mblara kadar düşer, o da sıkıntı çıkartır :D)

Bende de bi sürü uygulama var, sözlük, galeri, saat, hava durumu vs. Şu ana kadar bi sıkıntısını görmedim. Öyle uçuk kaçık, işime yaramayan şeyleri yüklemiyorum sadece, onlarda eksik olsun zaten, gerek yok. Kısaca böyle.

• arkadaslar telle ılgılı sıkıntılar yasıyorum anı telden ablamdada var onla telfnda gorustugumde sesı yankılı gbı gelıyor baskasıyla konustugumda sorun yok ablamda bıtek benle konustugunda bole bı sıkıntı yasıyor buyuk ıhtımal benım telden bırde telefon caldıgında sesı cok az ve cok tız cıkıyor ablamın telınde boyle bı sıkıntı yok bırde telefonu konusma sırasında hoparlore verıyorum ama haparlorde degılken ses daha cok dısarı cıkıyor anlamadım bırde su telle gorusurkenkı cızrtı hıc bıtmedı cok rahatsız edıcı ve konusurken sesı ıkı kademe kısmama ragmen gelıyor bırazdaha kısıncada karsıdakının sesı duyulmuyor en sonda sarjım bıraz fazla kullandıgım zamn 10 saat ya gıdıyor ya gtmıyor asırı dercedede kullanmıyorum sadece mesaj yazıyorum aradada telle gorusuyorum ne yapmam lazım sızce garantıye gnderıp degısımını ıstesem yaparlarmve tamır gormesını ıstemıyorum tel daha ıkı aylık cunku cevap veren ve yardımcı olan herkeze tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

arkadaslar telle ılgılı sıkıntılar yasıyorum anı telden ablamdada var onla telfnda gorustugumde sesı yankılı gbı gelıyor baskasıyla konustugumda sorun yok ablamda bıtek benle konustugunda bole bı sıkıntı yasıyor buyuk ıhtımal benım telden bırde telefon caldıgında sesı cok az ve cok tız cıkıyor ablamın telınde boyle bı sıkıntı yok bırde telefonu konusma sırasında hoparlore verıyorum ama haparlorde degılken ses daha cok dısarı cıkıyor anlamadım bırde su telle gorusurkenkı cızrtı hıc bıtmedı cok rahatsız edıcı ve konusurken sesı ıkı kademe kısmama ragmen gelıyor bırazdaha kısıncada karsıdakının sesı duyulmuyor en sonda sarjım bıraz fazla kullandıgım zamn 10 saat ya gıdıyor ya gtmıyor asırı dercedede kullanmıyorum sadece mesaj yazıyorum aradada telle gorusuyorum ne yapmam lazım sızce garantıye gnderıp degısımını ıstesem yaparlarmve tamır gormesını ıstemıyorum tel daha ıkı aylık cunku cevap veren ve yardımcı olan herkeze tesekkurler

Yolla bence telefonu baksınlar bi çaresine, sorun olduğu kesin öyle kullanılmaz. Değişim olacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkürler dünden beri forum sayfasında bi hata var giremiyorum şimdi mobil olarak girdim

Kötü olarak, ram sorunu var telefonda. Çok uygulama yüklerim, şunu yaparım bunu yaparım dersen yarı yolda bırakır, ram yetersiz kalıyor. Yetersiz derken, arkaplanda sürekli çalışan programları kastediyorum. Bi hareketli duvar kağıdı atarsın mesela, sonra hava durumu, haber, dijital saat, müzik çalar widgetı koyarsın ekrana, bi de whatsapp açtın mı kitlenir kalır telefon. (bunları hiç denemedim ama ram 50-60 mblara kadar düşer, o da sıkıntı çıkartır :D)

Bende de bi sürü uygulama var, sözlük, galeri, saat, hava durumu vs. Şu ana kadar bi sıkıntısını görmedim. Öyle uçuk kaçık, işime yaramayan şeyleri yüklemiyorum sadece, onlarda eksik olsun zaten, gerek yok. Kısaca böyle.

Abartmışsın biraz dediğinin iki katı widget var bende face açık,exchange hep aktif bir iki tane de başka program açık(whats up kullanmıyorum bu arada) ve ram 120-150 mb arası sürekli. Ama artık 2013'ten itibaren bence 1 gb ram alınmalı, ha ben fazla yüklenmem diyene 512 de yeter rahat rahat.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Abartmışsın biraz dediğinin iki katı widget var bende face açık,exchange hep aktif bir iki tane de başka program açık(whats up kullanmıyorum bu arada) ve ram 120-150 mb arası sürekli. Ama artık 2013'ten itibaren bence 1 gb ram alınmalı, ha ben fazla yüklenmem diyene 512 de yeter rahat rahat.

ram kullanımı ¨100 mbın altına düşmecek şekilde ayarlıyor kendini o yüzden cok uygulama yükleyince de yarı yolda bırakmaz ama takılmalar artar. onun dışında şu saatten sonra 1 gb ram de yetmez size diyim. ki yetmiyor ics'de kullanıcıya 700 küsur ram kalıyor onun da 500-600 kullanılıyor genelde. en ufak bi oyunda kendini belli ediyor ram sıkışmaları. ben şu saatten sonra telefon almam için en az

4 gb ram
    4000+ mAh batarya
    Full-hd(1920x1080) ekran 4.5"+ yüksek teknolojili(amoled mamoled) ve klavyeye gerek kalmaz tahminim
    130 gramdan hafif 10 mmden ince ve kaliteli soft malzeme üretim ve iyi hoparlör kalitesi
    20nm den daha küçük teknolojiyle üretilmiş quad ya da 8core cpu+ kaliteli gpu
    suya dayanıklı, çizilmez cam

bu özellikleri saglaması lazım. wifi gps radyo saymıyorum:)

yani xperia pro daha bir süre benle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 7 Eylül 2012; 22:47:11 >

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.