Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: comersale

Arkadaşlar ben Kayseri'deyim ve yaklaşık 1 aydır çıkacağı günü merakla bekliyordum. Kayseri'de Kayseripark avm'deki Tim'de dün vardı bu telefon ve bana 1050 TL fiyat çektiler. Telefonu görebilir miyim dedim. Demosu yok kutusunu da açamaayız. alacaksanız getireyim dedi. Niyeti bozmuş dün almaya gitmiştim resmen ama böyle bir satış görevlisiyle muhatap olunca sırf gıcık olduğum için almadan geri çıktım. Forum sitelerini ve yorumları birkaç gün daha takip etmeye karar verdim. Arc ve Neo 'nun boyutları hakikaten çok büyük geliyor bana. o yüzden uzun zamandır bu boyutlarda bir smartphone bekliyordum. ray'in Arc ve Neo'dan çok önemli eksiklikleri var mı?? üçünü aynı anda karşılaştırdım aslında ama boyut dışında ve flaşı dışında önemli bir farklılık gözüme çarpmadı. Bir de sanırım Ray de tv out özelliği olmadığı yazıyordu.. yardımlarınızı bekliyorum.. 1 gün içinde hızlı bir karar verecek gibiyim :))

dostum donanim olarak neodan ve arcdan hic bir farki yok. ve bu donanim kucuk bir ekrana sigdirilmasi her babayigidin harci degil.

• quote:

Arkadaşlar ben Kayseri'deyim ve yaklaşık 1 aydır çıkacağı günü merakla bekliyordum. Kayseri'de Kayseripark avm'deki Tim'de dün vardı bu telefon ve bana 1050 TL fiyat çektiler. Telefonu görebilir miyim dedim. Demosu yok kutusunu da açamaayız. alacaksanız getireyim dedi. Niyeti bozmuş dün almaya gitmiştim resmen ama böyle bir satış görevlisiyle muhatap olunca sırf gıcık olduğum için almadan geri çıktım. Forum sitelerini ve yorumları birkaç gün daha takip etmeye karar verdim. Arc ve Neo 'nun boyutları hakikaten çok büyük geliyor bana. o yüzden uzun zamandır bu boyutlarda bir smartphone bekliyordum. ray'in Arc ve Neo'dan çok önemli eksiklikleri var mı?? üçünü aynı anda karşılaştırdım aslında ama boyut dışında ve flaşı dışında önemli bir farklılık gözüme çarpmadı. Bir de sanırım Ray de tv out özelliği olmadığı yazıyordu.. yardımlarınızı bekliyorum.. 1 gün içinde hızlı bir karar verecek gibiyim :))

dediğin karşılaştırmayı ben de yaptım, bahsettiğin eksikler dışında teknik farklılık yok. hatta arc'tan farklı olarak "walkman with live" ve "arc S"te olacak xloud özelliği bu telefona eklenmiş. arayüzünde farklıkıllar varsa onu bilemem. ben şahsen walkman with live bekliyorum. eğer bass'ı az olursa arc S'i beklemeye başlarım.

bu arada kayseripark'tan başka yere sormadın mı? "yeraltı" forever kale'nin ordan aşağı in karşına çıkan ilk iki telefoncu bayağı zengin çeşit sunuyordu. (artık kayseri'de değilim)

• merhaba arkadaşlar hepsı buradan sipariş ettim hediye olarak fiyat olarak 1007 tl filan ama 100 tl vort puan getirecek onu da saymak lazım yanı 900 geliyor daha ucuz türkıye garantili bilen varsa solesin.pasoport kayıtlılar türkıye garantisi nasıl acaba.sahibinden baktım onlar bile 1000 uzeri pasoport kayıtlı bide coğu...
  • İlk Kayseri park aklıma gelmişti. Elimizde de var deyince bi an heyecanlandım. akşam 8buçuktu. neredeyse fiyatını dahi sormadan tamam alıyorum diyecekken. satış elemanının ilgisiz tavırları beni dükkandan soğuttu.. Şu anda da sabırsızlanma aşamasındayım ama birkaç gün daha bekleyeceğim.
    Teleffondan yana şansım bir türlü gülmedi.
    Nokia 5800 aldım İphone almak için sattım. Üzerine para koydum ani bir kararla Blackberry Torch 9800 aldım. bir türlü ısınamadım. 800e sattım. galaxy fit aldım ve onu da bir ay sonra kardeşime verdim. şimdi cuk diye oturacak bir tercih yapmak istiyorum. Ray de o ışığı gördüm. ama artık hata yapmak istemiyorum :((
  • ne zamandan beri kayseri'de yaşıyorsun? benim gördüğüm %99 esnafın hepsi öyle. sanki müşteri ona muhtaçmış gibi tavır içindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

ne zamandan beri kayseri'de yaşıyorsun? benim gördüğüm %99 esnafın hepsi öyle. sanki müşteri ona muhtaçmış gibi tavır içindeler.

doğma büyüme Kayseri'deyim ve çok doğru söylüyorsun. heyecanlı heyecanlı gidiyorsun ve yüzüne bakmıyorlar neredeyse.
  • Arkadaşlar hangi rengi tercih ettiniz veya etmeyi düşünüyorsunuz?
  • gold çok şık duruyor sanırım gold alıcam siyah telefon kullanmaktan sıkıldım bira renklilik gelsin bide bu tele çok yakışmış
  • quote:

quote:

dediğin karşılaştırmayı ben de yaptım, bahsettiğin eksikler dışında teknik farklılık yok. hatta arc'tan farklı olarak "walkman with live" ve "arc S"te olacak xloud özelliği bu telefona eklenmiş. arayüzünde farklıkıllar varsa onu bilemem. ben şahsen walkman with live bekliyorum. eğer bass'ı az olursa arc S'i beklemeye başlarım.

bu arada kayseripark'tan başka yere sormadın mı? "yeraltı" forever kale'nin ordan aşağı in karşına çıkan ilk iki telefoncu bayağı zengin çeşit sunuyordu. (artık kayseri'de değilim)

xLoud Arc S veya Walkman modeline özel değil. xLoud donanımla ilgili değil, yazılımsal bir özellik. 2.3.3'ün 4.0 ile başlayan sürümü ile geldi. Yani o özellik Arc'ta da var, Neo'da da, Ray'de de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 15 Ekim 2011; 15:13:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

xLoud Arc S veya Walkman modeline özel değil. xLoud donanımla ilgili değil, yazılımsal bir özellik. 2.3.3'ün 4.0 ile başlayan sürümü ile geldi. Yani o özellik Arc'ta da var, Neo'da da, Ray'de de.

O zaman ray'in neo'dan bir avantajı kalmıyor.

• ACİL akadaşlar bi mağazada 900 tl ye buldum (garantili) alayım mı? haftaya vergi binecek 60 tl zam geliyor tüm telefonlara diyor satıcı yarına kadar müsade istedim, 12 taksit yapacak kkartına.
    birde siyah, beyaz, gold arka kapaktan hangisi daha iyi sizcehangisini almalıyım, siyahı elime alıp inceledim çok sade duruyor, ama diğerlerini göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 15 Ekim 2011; 19:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

ACİL akadaşlar bi mağazada 900 tl ye buldum (garantili) alayım mı? haftaya vergi binecek 60 tl zam geliyor tüm telefonlara diyor satıcı yarına kadar müsade istedim, 12 taksit yapacak kkartına.
    birde siyah, beyaz, gold arka kapaktan hangisi daha iyi sizcehangisini almalıyım, siyahı elime alıp inceledim çok sade duruyor, ama diğerlerini göremedim.

900 TL güzel fiyat, al bence kaçırma. Siyah al beyaz çok çabuk kirlenir, daha doğrusu sararır zamanla. Gold zaten bayan rengi bana göre
  • hepsı buradan alırsan 900 geliyor zaten sadece word kartın olacak 12 taksitte otomatık yapıyor peşin fiyatına.
    her rengide vardı.müsteriye bir defafa uyguluyorlar sadece.aynı kartan veya aynı müsteri ismiyle yapmıyorlar.
    aklınızda bulunsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Bu telefonun neo ile aynı fiyatta olmasına şaşanlara şaşıyorum. O yüzden başka bir yerde yazdığım bu yorumumu buraya da kopyalamayı uygun gördüm.

*Bence bu telefon neodan çok daha iyi bir ekrana sahip.
    *Neonun kontranstı ve parlaklığı düşük soluk bir ekranı var. Bunun sebebi de greenheart telefon olduğu için enerji tasarrufu için neoya backlight aydınlatması konulmamış. İlk gördüğümde normal gelmişti ama arc kullandıktan sonra ve ikisini birlikte karşılaştırdıktan sonra iyice anladım ki neonun ekranı soluk.
    *Ray aynı çözünürlükte 3.3" ekrana sahip yani demek oluyor ki piksel başına düşen alan çok daha az.
    *Ayrıca kişisel tercih meselesi neo yada ray i tercih etmek. Çok insan var boyutları küçük olsun ama güçlü bir telefonum olsun isteyen.
    *Ek olarak pil optimizasyonu ve taşıma açısından da büyük avantaj. Ray in boyutları çok cezbedici ve neodan aşağı kalır bir donanıma sahip değil.
    *Ayrıca rayde kullanılan malzemeler daha kaliteli. Tanıtımlarında malzeme kalitesinden bahsediyorlar üstüne basarak.
    *İnce ve hafif bir telefon daha ne olsun

bu söylediklerin bu telefonun neodan daha iyi olduğunu açıklamıyo dostum, senin demene göre neo arc tan iyi ray hepsinden iyi, tamam çok güzel telefonda göz var nizam var neoyla bu telefonu aynı kefeye koymak arc la neoyu aynı kefeye koymak gibidir "arc>neo>ray" durum budur daha fazla tartışmaya lüzum yok...

• quote:

ben ray kullanmadım bilemiyorum ama neo nun boyutu emin ol büyük değil tam bir smartphone da olması gereken boyut üstelik aynı fiyat ise en mantıklısı neo almaktır bana göre bende neo var eğer şu anda telefon almaya karar verseydim yine neo alırdım, sen bilirsin yine neo nun ayrı bi asaleti var ikisini yanyana bi koy kendinde karar verceksin buna

• su an vatan da SONY ERICSSON XPERIA NEO 858 TL
  • Xperıa ray'ın maketi ile neoyu karşılaştırdımda,, iyiki neo almışım dedim kendi kendime....
  • arkadaşlar bugün kayseri'de gittiğim 3 mağazada 3ü de bana xperia ray'i satmak istemedi. tanıdık olan da olmayan da xperia ray dediğimde sony'ye kesinlikle bulaşma dediler. ağzım açık kaldı alamadım. o kadar heyecanlı girmiştim ki, kesin kararlıydım. Sony ericsson'un servisinin tek olduğunu ve bir giden telefonun 3aydan kısa sürede gelmediğini söylediler. sürekli arıza vereceğini söylediler. uzun zamandır sony ericsson xperia kullanan arkadaşlar var mı? ya da görüşleri olan? lütfen yardımcı olun çok zor durumdayım. bunu bana söyleyen bir TİM..
  • Sonyericsson bu güne kadar hiç servise telefon vermedim hala W800i iyi durumda onun üstüne N82 aldım su an kulanım dışı bence başındaki isim yeter. Bugun Neo gorsel inceledim astında okadar da buyuk olmadını ve artık aklımda Ray Neo şavaşı mevcut
  • Valla ben 14 aydır Aino Kullanıyorum Telefon tık Demedi Maşallahı Var Ama Artık Süresi Doldu Ray Alacam İlk başlarda Neoyu Düşünüyorum Fakat Rayin Ekranı Daha parlak ve görünüş Olarak neodan daha dikkat çekici duruor kaba değil hdmi çıkış ve ekran büyüklüğü dışında pek fark yok
    Netice Olarak Ben Tercihimi Raydan Yana Kullanıyorum fakat Hala Hiçbir timde Yok
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.