Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almayalım millet tepki koyalım fiyat düşürsünler,
    ama nerde bizde öyle işbrliği
  • http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/shop/xperia-ray?cc=gb&lc=en
    £299.00 ---- 850 TL bence sonyericsson bu defa kendinden geçti biz ingilizlerden de zenginiz avuçun içi kadar bulgaristan bile ayni fiyatı tutturmuş
    almayacam bende 1000 lira gözden çıkaran biri biraz daha kasar dual core geçer
  • bir göz atın
    http://www.youtube.com/watch?v=0KTI1XXHxW8&feature=related
    bence her telefon bu testi geçmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

almayalım millet tepki koyalım fiyat düşürsünler,

Aynen katılıyorum. SE zaten Avrupa pazarında zayıftır. Satamadılar mı eşecik gibi fiyat kırmak zorunda kalırlar. Ben C510'u ilk çıktığında 600-700TL. satılırken değil, 350TL. yani gerçek ederine indiğinde alan birisi olduğum için bu fikir bana hiç de yabancı değil. Yada en kötü olasılıkla yılbaşını bekler Almanya'daki akrabalardan birine gelirken ısmarlarım en çok 700-750TL.'ye gelir ki, telefonun gerçek ederi de o zaten. Buradaki sırtlanlara yem olmaya gerek yok katılıyorum.
  • quote:

Tepki koymak bu telefonu ne kadar cok istediğinizin kanıtı :)
  • dün akşam media marktta lg optimus black fiyatını sordum 1100 tl dedi dedim vatanda daha uygun hepsine zam geldi beyefnedi dedi bana.ama xperia rayı görüncü optimus aklımndan silindi :))sony e dönme zamanı :)
  • bu telefonu alacagima cift cekirdekli buyuk ekranli bilmemneyi beklerim mantigini anlamiyorum:

-arkada$lar, bu telefon bu ozelliklere sahip bulabileceginiz en hafif ve ince telefondur. xperia arc veya neo nun konsantre edilmi$ hali gibidir.

-pahali olabilir ama unutmayin bir smartphone kullanmak, fakat bunu cebinde kilifsiz ta$imak isteyen, hafiflige, kucukluge onem veren insanlar da cok

-telefonunu oncelikle telefon olarak kullanmak isteyen boyle bir kullanicinin isteyecegi son $ey cift cekirdek, devasa ekran, bunlarla beraber zorunlu gelen agir pil ve kotu pil omrudur, xperia ray bu haliyle idealdir, pil omru en iyi smartphone lardan biridir, cift cekirdegin telefonlarda ne i$e yarayacagini hala anlami$ degilim, cift cekirdekli i$lemcilerin enerji tuketimi optimize edilene kadar cift cekirdek ibaresinden kacacak cok insan oldugunu da unutmayalim

-sonucta bu telefonun fiyati normaldir, kucuk boyutlar ve hafifligi kucuk ekranla sunmasi kimine gore dezavantajken belli bir kitle icin de avantajdir, buyuk ekran isteyen neo yu, hafiflik isteyen ray i alir, bu kadar basit. ikisinin de ozellikleri aynidir.

-yabanci ulkelerde $u kadar bizde niye boyle diyenler de, bu telefondaki kdv haric ozel tuketim vergisinin bile 200 tl yi buldugunu belki de gectigini unutmamalilar (tam ozel tuketim vergisini hesaplayan biri payla$irsa sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 14 Ekim 2011; 11:05:59 >

• @mchief
    Eline sağlık.
    Çok güzel ifade etmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Arkadaşım biz yanlış anlaşıldık galiba. Telefonu beğenmiyoruz, istemiyoruz, tü ka ka demedik. Tam tersine beğendik hoşumuza gitti düşünsene, cebinde her türlü çoklu ortam işini yapabildiğin uslu bir telefonun var ve bu 100gram boyutları el ergonomisine uygun, kullanışlı. Ammmmaaaaaa bunu elin Almanı 230-270 Avro'ya alıyor da ben niye enayi gibi 350-400 Avro'ya alayım. Ben Alman'dan daha mı varlıklıyım yada salağım? Filim burada kopuyor, yoksa telefona yada teknik özelliğine bulduğumuz bir kusuru yok arkadaş bu düşünce doğrultusunda bir çağrıda bulunmuş hepsi bu. Bu arada dün arttırılan yeni vergilerle birlikte bu ve diğer modelleri ucuza almak hayal oldu. Bu vergiler keşke Türk sanayisini korumak için yapılsaydı ama ne yazık ki, nereye ve hangi amaca hizmet ettiği bilinmeyen, kara delik misali bütçe açıklarını tıkamak için kullanılıyor, halkın gönenci ve mutluluğu için yeni iş alanları kurmak için değil. Bu nedenle alabilen, imkanı olan yurt dışından edinebilene ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 14 Ekim 2011; 15:34:05 >

• Para işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Arkadaşım biz yanlış anlaşıldık galiba. Telefonu beğenmiyoruz, istemiyoruz, tü ka ka demedik. Tam tersine beğendik hoşumuza gitti düşünsene, cebinde her türlü çoklu ortam işini yapabildiğin uslu bir telefonun var ve bu 100gram boyutları el ergonomisine uygun, kullanışlı. Ammmmaaaaaa bunu elin Almanı 230-270 Avro'ya alıyor da ben niye enayi gibi 350-400 Avro'ya alayım. Ben Alman'dan daha mı varlıklıyım yada salağım? Filim burada kopuyor, yoksa telefona yada teknik özelliğine bulduğumuz bir kusuru yok arkadaş bu düşünce doğrultusunda bir çağrıda bulunmuş hepsi bu.

o zaman hiçbir telefonu alamayız.bu vergilendirme hepsinde var.

• Türkiye'den telefon almam ben artık. Cebimdeki sigarama zam, telefonuma zam... Maaşıma zam? Avucunu yala.
  • Aynen kardeş ota zam, çöpe zam. Hani banaaaa "nah sana" der gibi bizim aylıklar hep yerinde sayıyor her nedense. Bazı sözlüklerde "Enflasyon"un tanımı: "Planlı ve örgütlü devlet eliyle yapılıp onaylanan halkı soyma eylemi." olarak tanımlanmakta adamlar gerçekten cukkkk diye oturan gerçek bir tanımlama yapmışlar. Hakikaten, düşününce durum aynen de bu.
  • telefon gerçekten hoş ufak rahatlıkla cebe girer o büyük tuğla smartphonlardan daha pratik sadece dısardan almak kaldı madem 2 senede bir defa hakımız var neden ötv +kdv ödelimki bundan once N82 Doha dan almıstım bizde 830 TL di ordan 550 malolmustu
  • Şuanda bu telefonu gören duyan var mı acaba? Hangi timde ? Bugün Bakırköydeydim Timlere daha gelmemiş haftaya gelir dediler.İlginç olan reklamları var telefonun kendisi yok... Yada ben göremedim...
  • Bu telefonun neo ile aynı fiyatta olmasına şaşanlara şaşıyorum. O yüzden başka bir yerde yazdığım bu yorumumu buraya da kopyalamayı uygun gördüm.

*Bence bu telefon neodan çok daha iyi bir ekrana sahip.
    *Neonun kontranstı ve parlaklığı düşük soluk bir ekranı var. Bunun sebebi de greenheart telefon olduğu için enerji tasarrufu için neoya backlight aydınlatması konulmamış. İlk gördüğümde normal gelmişti ama arc kullandıktan sonra ve ikisini birlikte karşılaştırdıktan sonra iyice anladım ki neonun ekranı soluk.
    *Ray aynı çözünürlükte 3.3" ekrana sahip yani demek oluyor ki piksel başına düşen alan çok daha az.
    *Ayrıca kişisel tercih meselesi neo yada ray i tercih etmek. Çok insan var boyutları küçük olsun ama güçlü bir telefonum olsun isteyen.
    *Ek olarak pil optimizasyonu ve taşıma açısından da büyük avantaj. Ray in boyutları çok cezbedici ve neodan aşağı kalır bir donanıma sahip değil.
    *Ayrıca rayde kullanılan malzemeler daha kaliteli. Tanıtımlarında malzeme kalitesinden bahsediyorlar üstüne basarak.
    *İnce ve hafif bir telefon daha ne olsun

• evet telefon ortada yok reklamı var Ankara da 2 yerde kontrol ettim telefon gelecek baska bişey demiyolar
  • yakin zamanda gelse de alsak.
  • hepsiburada'dan alan yok mu? orda satışta.
  • Arkadaşlar ben Kayseri'deyim ve yaklaşık 1 aydır çıkacağı günü merakla bekliyordum. Kayseri'de Kayseripark avm'deki Tim'de dün vardı bu telefon ve bana 1050 TL fiyat çektiler. Telefonu görebilir miyim dedim. Demosu yok kutusunu da açamaayız. alacaksanız getireyim dedi. Niyeti bozmuş dün almaya gitmiştim resmen ama böyle bir satış görevlisiyle muhatap olunca sırf gıcık olduğum için almadan geri çıktım. Forum sitelerini ve yorumları birkaç gün daha takip etmeye karar verdim. Arc ve Neo 'nun boyutları hakikaten çok büyük geliyor bana. o yüzden uzun zamandır bu boyutlarda bir smartphone bekliyordum. ray'in Arc ve Neo'dan çok önemli eksiklikleri var mı?? üçünü aynı anda karşılaştırdım aslında ama boyut dışında ve flaşı dışında önemli bir farklılık gözüme çarpmadı. Bir de sanırım Ray de tv out özelliği olmadığı yazıyordu.. yardımlarınızı bekliyorum.. 1 gün içinde hızlı bir karar verecek gibiyim :))

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.