Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın size haber, ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ama doğru ise durum vahim.

quote:

Bugün siz değerli okuyucularıma aldığım bir duyumu iletmek isterim. Kulak misafiri olduğum konuşmada Sony Ericsson Xperia Ray’in 13 Ekimde ülkemizde farklı, sıradışı bir lansman ile duyrulacağını öğrendim. Aldığım duyumlara göre ülkemizde 13 Ekim’den sonra satışa sunulacak olan Xperia Ray’in Türkiye’deki satış fiyatı ise 999TL olacağı söylenilmekte.

Kaynak:
    http://www.teakolik.com/sony-ericsson-xperia-ray-fiyati-ve-cikis-tarihi/

• Selam
    20 gün Bulgaristan da zaten satısta oradaki fiyatı 650 leva 1 EURO 1.95 uyduruk ülkelerde bile rafta görünmekte
    amazon uk de £270 burasına verilen 999 çok bence
  • htc explorer bu telefon kadar özellikli mi? O da bunun gibi ufak boyutlarda
  • Çıksın artık.
  • bu telefonun 900 tl'den daha az bir fiyatla ülkemizde satışa sunulmasını bekleyen arkadaşlar hiç beklemesin bence
  • 3.3 ekran telefona 900 civarı para vermem.. internet ve multimedia özelliklerinin tadı çıkmaz 8 mp camera koymakla olmuyo bu işler neo daha iyi bir seçim olur...
  • Bu tel fiyat olarak 800TL den fazla olmamali.NEO bile kampanyalarla 850TL yi goruyorken bu telin resmi cikis fiyati 800TL den fazla olursa kimsenin RAY i tercih edecegini sanmiyorum.Su sekilde fiyatlandirilabilirler , x10 650-700TL , RAY 750-800TL ve NEO da 850-900TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Çıksın artık.

Çıksında , ardından ARC S gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Sony Ericsson Türkiye facebook sayfasından
    Sony Ericsson Xperia Ray, tasarımı ile modaya meydan
    okuyor! Sen de modaya meydan oku, 13
    Ekim'deki Xperia Ray lansman partisine
    davetiye kazanma şansı yakala! Detaylarhttp://www.modayameydanoku.com/ ve Modaya Meydan Oku Tab'ında!

Teşekkürler arkadaşım.

Bu mesaj sayesinde Perşembe günü lansman'a katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu tel fiyat olarak 800TL den fazla olmamali.NEO bile kampanyalarla 850TL yi goruyorken bu telin resmi cikis fiyati 800TL den fazla olursa kimsenin RAY i tercih edecegini sanmiyorum.Su sekilde fiyatlandirilabilirler , x10 650-700TL , RAY 750-800TL ve NEO da 850-900TL

• telefonun neo dan ucuz olacagini hic sanmiyorum, neo dan tek farki boyutlarinin kucuk olmasi ki bu kucuk ekran dezavantaji getirse de boyutlari ve hafifligi, bu telefonu neo dan daha pahali olsa bile tercih edilebilecek hale getiriyor: bir neo kullanicisi olarak ben cebimde daha az agirlik yapacak, daha az yer kaplayacak, ele daha iyi oturacak bu telefonu, ekrani biraz kucuk olsa da almayi du$unuyorum, neo almadan once bu telefonu gorseydim kesinlikle daha fazla para odemeyi kabul ederdim.
    bu telefon kesinlikle neo nun altinda konumlandirilmami$, ayni fiyata cikarsa hic $a$irmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 10 Ekim 2011; 23:34:04 >
  • Kimse neodan daha ucuza gelmesini beklemesin. Yahu arkadaşlar bu telefon 3.3" ama taşınabilirlik, kasa kalitesi ve incelik açısından neodan çok daha üstün. Ayrıca 3.3" ekranda 480*854 çözünürlük sunması görüntü keskinliği açısından fark yaratır. Ekran küçük ama çözünürlük yüksek olduğundan kullanım alanı olarak(widgetlar temalar vs açısından) neo ve arcdan geri kalmaz. Ayrıca 9 mm olması çok iyi.
  • çıkacağı min. fiyat 999 tl dir isteyen alır isteyen almaz...Ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim bu sony bunu hep yapıyor yahu ürünleri tanıtıyorsun 5-6 ay geçiyo hala piyasaya sürmüyorsun bak apple tanıtıyo 10 gün sonra satışta...insanların heyecanını öldürüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

çıkacağı min. fiyat 999 tl dir isteyen alır isteyen almaz...Ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim bu sony bunu hep yapıyor yahu ürünleri tanıtıyorsun 5-6 ay geçiyo hala piyasaya sürmüyorsun bak apple tanıtıyo 10 gün sonra satışta...insanların heyecanını öldürüyolar

hocam sanki sen satıyormuş gibi yazmışsın,
    ne olacakki ucuz versinler millet alsın. bizimkisi temenniden öteye gidemez zaten.

apple konusunda haklısın hem daha hızlı piyasaya çıkıyor hemde reklamını çok iyi yapıyor. ama fiyatları uçuk onunda.
  • Arkadaşlar gözünüz aydın RAY in TR fiyatı Turcell de 999 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Arkadaşlar gözünüz aydın RAY in TR fiyatı Turcell de 999 TL

biraz yuksek olmus gibime geliyor. 899 civarindA satilsaydi tam fiyati olurdu fakat zaten arada 100 tl fark var :-) iyi cihaz buyuk ekran kullanmaktan hoslanmayanlar icin cok ideal . donanimsal olarak bu boyutlardaki en iyi telefon
  • quote:

hocam bilgi nereden kaynak?
    ben baktım sitesinde yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

hocam bilgi nereden kaynak?
    ben baktım sitesinde yoktu.

https://www.facebook.com/SonyEricssonTurkiye
  • Bu telefonu 999 TL ye zor satarlar. Alsın SE kendi çalışanları güle güle kullansın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.