Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se(dd)at
    quote:

Orijinalden alıntı: mnkry
    Bu telefona da yazılım güncellemesi ile ARC S'deki gibi "3D sweep panorama görüntüleri" tarzı birşey gelirmiki. O zaman daha bi lezzetli olabilir. Exmor filan da var.

zaten gelecek merak etme
    2.3.4 güncellemesi ile ;)
    Çok güzel haber.. Bugün yurtdışından getirip satan arkadaşda gördüm aleti, pili filan takılı değildi açamadık tabi telefonu. Ama cihazın kasası ve malzeme kalitesi çok güzel. Çok kibar bir telefon. Fiyat olarak makul seviyelerde olursa kesin alırım. Ama yurtdışından gelen tele bile 950 civarı dediler, garantilisine güç yetmez büyük ihtimal ve pahalı olacak gibi.

• hocam şu blackberydeki gibi hemen mail düşme özelligi varmı yada facede direk bildirimlerin gelmesi?
  • http://geekaphone.com/compare/Sony-Ericsson-Xperia-ray-vs-Sony-Ericsson-Xperia-neo

ray daha pahalı olcak heralde ama bu cok mantıksız...:S
  • sahibinden com da xperia ray ilanlari cikmaya basladi, kirklarelinde 850 liradan basliyor istanbulda 1300 e kadar fiyatlar var, bazisi ingitereden ithal, pasaport kayitli falan diyor. ilanlara bakarak kadikoyde cep telefoncularin yogun oldugu sokaktaki dukkanlarda bulunabilecegini tahmin ediyorum. resmi satis fiyatinin da xperia neo ile ayni olacagini dusunmek yanlis olmaz heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 1 Ekim 2011; 20:15:47 >
  • Fiyat 3 rakamlı olur 4 ü bulmaz sahibinden.com da abartılmışta abartılmış!
  • Bugün Turkcell kataloğunda gördüm ilk defa türkiye de bizde diye ray tanıtımı vardı ama fiyat hakkında birşey yok 13 ekimden sonra turkcell tarafından satışa sunulacak
  • Exmor lens var mıydı acaba bu telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Exmor lens var mıydı acaba bu telefonda?

Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Exmor lens var mıydı acaba bu telefonda?

Var.

Teşekkürler.
  • ya bu telefonu bekleyen yok mu?,
    ne kadar ölü bi topik olmuş burası böyle,

bugün türkcell kataloğu geçti elime "çok yakında ilk kez ve sadece Türkcell de" yazzıyor fotoğrafı ve özellikleri yazıyor
    birde sloganı vardı "stil sahibi tasarımı ve incecik gövdesiyle yeni xperia ray"

13 ekimde tanıtımı var galiba 5 gün kalmış,
    başka haber falan yok mu arkadaşlar?
  • Bekleyenleri Neo alınca böyle oldu
  • neonun özellikleri daha cok yahu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

Bekleyenleri Neo alınca böyle oldu

tabi zevk meselesi ama ray gerçekten tam orta bi cihaz ne fazla büyük ne de fazla küçük, çokta ince ve 1500mah pili var,
    tabi alıp kullananların yorumlarını da görmek isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

neonun özellikleri daha cok yahu:)

ekran büyüklüğü dışında özellikleri aynı diye biliyorum,
    neo 3,7"
    ray 3,3"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 8 Ekim 2011; 19:22:09 >
  • hdmı cıkıs 4ever

ama mp3 çalar gibi ya telefon :) bi degisik
  • Dönüştürücü kablo ile televizyona bağlanmaz mı yada bu kablonun sony ericsson olanı yok mu? Sitesinde bulamadım.

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/micro-usb-hdmi-tv-kablosu/

Bu özellik eksik bırakılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

ya bu telefonu bekleyen yok mu?,
    ne kadar ölü bi topik olmuş burası böyle,

bugün türkcell kataloğu geçti elime "çok yakında ilk kez ve sadece Türkcell de" yazzıyor fotoğrafı ve özellikleri yazıyor
    birde sloganı vardı "stil sahibi tasarımı ve incecik gövdesiyle yeni xperia ray"

13 ekimde tanıtımı var galiba 5 gün kalmış,
    başka haber falan yok mu arkadaşlar?

Bekleyen varda suanda merak edilen tek konu fiyati.800TL civari olursa alicisida cok olacaktir bu telin.Ama bu dolar kuruyla 999TL den assagi olmaz gibi duruyor.
  • bende bekliyorum bu telefonu.
    Ama fiyatı 900 leri aşarsa anında vazgecerim.Taş çatlasin 850
  • Daha eski ve az özellikli Xperia X10 u 900 TL ye satan SE Ray i 850 TL ye vermez gibi geliyor bana.
  • fiyatı 900 den yukarı olursa neo tercih edilir ray katledilir resmen,
    900 ün altına inerse bu seferde x10 katledilir
    ama neredeyse 2 yıl olacak x10 da artık düşsün biraz 750-800 bandına inmesi fiyat güncellemesi yapılması gerekiyor yoksa ray ve neo alır götürür.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.