Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Ekim ayında Türkiye de satışta :) beklemeye değer bence

Bekleyelim bakalim , umarim dolarda dusmus olur o zamana kadar.
  • Gercekten guzel telefon beklemek lazim
  • http://www.merkezinden.com/products.php?product=Sony-Ericsson-XPERIA-RAY bu sitede fiyat var bu yurtdışındanmı getirmiş simfree bilmem ne birşeyler var ama ben anlamıyorum bunlar ne
  • neo ve arc ın bununla aralarında ne fark var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

http://www.merkezinden.com/products.php?product=Sony-Ericsson-XPERIA-RAY bu sitede fiyat var bu yurtdışındanmı getirmiş simfree bilmem ne birşeyler var ama ben anlamıyorum bunlar ne

Paralel ithalat olabilir. Bence biraz daha bekleyin ülkemizde satışa sunulsun öyle alırsınız. Sorunsuz bir şekilde servise gönderebilirsiniz en azından. Fiyatı da çok fazla geldi bana, 1059 olabilir ama 1159 fazla, belki de 1000 liranın altına olur kdv indirimi yapan yerlerde, 900-1049 arası değişir diye tahmin ediyorum gelsin görelim

• Neo'yu çok beğenmiştim ama elime aldığımda biraz kalın geldi. Arc baktım o da büyük geldi. Ellerim küçük olduğundan büyük ekran telefon kullanışsız olacak benim için. Şimdi şu haberi okudum acayip sevindim. Özellikleri ve "özellikle" pili ve boyutu bu kadar uygun bir telefon harika. 4.3" çözünürlüğünü 3.3" e koymuşlar. 1ghz işlemci var. Muadili wildfire s ile karşılaştırılırsa hayli hayli döver Xperia Ray. 1500 mAh pil 3.3" ekran için rahat iki gün götürür. Evet beklemeye değer dedim zati 2 aydır yeni modelleri bekliyordum. Ray haberi çok iyi geldi. Ekim başı gelse de mutlu olsak bi an önce. Tabi 3 haneli rakamlarla :)
  • eylül bitmeden gelirmi acaba bu telefon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryacanderya

eylül bitmeden gelirmi acaba bu telefon ?

birde alakasız olcak ama xperia Arc S' ne zaman türkiyede satışa cıkar tahmınen ?
  • Eylül sonu çıkar diye düşünüyorum. Beklemedeyim bu telefonu. Çıksın kullanıcı yorumları gelmeye başlasın herşey daha güzel olur o zaman
  • quote:

quote:

eylül bitmeden gelirmi acaba bu telefon ?

birde alakasız olcak ama xperia Arc S' ne zaman türkiyede satışa cıkar tahmınen ?

Ekimde çıkacak diye biliyorum.

Ray Eylül sonu satışa çıkar herhalde yavaş yavaş,
    Arc S, Neo V, 2.3.4 güncellemesi Ekimde...
  • Çıkmadı mı hala tr de ?
  • Türkiye'de çıkışından vaz mı geçildi yok ses seda bu telefondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

Türkiye'de çıkışından vaz mı geçildi yok ses seda bu telefondan

ekimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

Türkiye'de çıkışından vaz mı geçildi yok ses seda bu telefondan

ekimde

Ekimin kaçında ?
  • bilemiyorum biz de bekliyoruz.
  • Bayramdan once cikar herhalde ekim ortasindan once cikmaz gibi gozukuyor.Ekimin kacinda cikacagindan ziyade kac liradan cikacagi daha onemli bence.
  • Sony Ericsson Türkiye facebook sayfasından
    Sony Ericsson Xperia Ray, tasarımı ile modaya meydan
    okuyor! Sen de modaya meydan oku, 13
    Ekim'deki Xperia Ray lansman partisine
    davetiye kazanma şansı yakala! Detaylarhttp://www.modayameydanoku.com/ ve Modaya Meydan Oku Tab'ında!
  • Bu telefona da yazılım güncellemesi ile ARC S'deki gibi "3D sweep panorama görüntüleri" tarzı birşey gelirmiki. O zaman daha bi lezzetli olabilir. Exmor filan da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnkry

Bu telefona da yazılım güncellemesi ile ARC S'deki gibi "3D sweep panorama görüntüleri" tarzı birşey gelirmiki. O zaman daha bi lezzetli olabilir. Exmor filan da var.

zaten gelecek merak etme
    2.3.4 güncellemesi ile ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.