Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı htc wildfire s'den biraz fazla olur diye tahmin ediyorum.
  • ekranı küçük olduğu için web sayfalarını açarken veya video izlerken bir sıkıntı olurmu?ekranı 3.5 olsa daha iyi olurdu bence
  • Fotograf tuşu ve hdmi eksikliği biraz düşündürüyor beni ama gelsin bakalim cihaz.Neo ya kayariz begenmezsek:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

quote:

Orijinalden alıntı: kemal onur

ekranı küçük olduğu için web sayfalarını açarken veya video izlerken bir sıkıntı olurmu?ekranı 3.5 olsa daha iyi olurdu bence

evet web sayfalarında ekran biraz dar kalıyor ancak wave kullandığımdan (aynı boyutta 3.3 inç) benim için pek sorun olmayacak.

cevap için teşekkürler.telefon bir an önce gelsede düzgün şekilde inceleyebilsek

• 3.3" ekranda arc 4.3" ekranının çözünürlüğünü sunuyo, sadece mükemmel:)) ekran boyutları tam aradığım ölçülerde dokunmatik ekran çılgınlığı içinde biraz daha normal telefon boyutlarında bir model olmuş,diğerleri tabletlere benzemeye başladı :)
  • Ray ve arc ın web performans karşılaştırması

Sağ menüden diğer konulardaki karşılaştırmalarına bakabilirsiniz
  • Eylul ayinda 3 rakamli bir fiyattan giris yaparsa bu tel cok saglam satis yapabilir.Boyutlari ve hafifligi cok buyuk bir avantaj bence.Tabletten cok gercek bir cep telefonu gibi olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Eylul ayinda 3 rakamli bir fiyattan giris yaparsa bu tel cok saglam satis yapabilir.Boyutlari ve hafifligi cok buyuk bir avantaj bence.Tabletten cok gercek bir cep telefonu gibi olmus.

Neo bile 3 rakamlı fiyatlarla piyasada iken bu cihaz hayli hayli bin tl nin altında olur.Iyi bi satış için 800 ü geçmeyen bir fiyatla satılması gerek..
    Gerçi belli de olmaz çevremde maddi durumu gayet müsait olmasına rağmen çok büyük diye dokunmatik tel.kullanmayan insanlar var.Ray i bekleyen de çok,gördükten sonra hayran kalacak da çok olacaktır muhtemelen.Zaman gösterecek herşeyi.Tek temennim 800 ü geçmeyen bir fiyat
  • Arapların teknosasında Neo ile Ray aynı fiyattan satışa sunulmuş. 868 TL'ye denk geliyor.

http://www.jarirbookstore.com/html/jarir_smartphones-sony.asp
  • Ulan araplarda bütün modeller var başlarım ben böyle işe amaaa
  • Sayın Müşterimiz,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Xperia RAY içinde bulunduğumuz 2011 yılının son çeyreği olan Ekim-Kasım-Aralık aylarında Türkiyede satışa sunulması planlanmaktadır. Satışa çıkışının ardından satış noktaları ve satış fiyatı bilgileri paylaşılacaktır.
    Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PePiTo

Sayın Müşterimiz,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Xperia RAY içinde bulunduğumuz 2011 yılının son çeyreği olan Ekim-Kasım-Aralık aylarında Türkiyede satışa sunulması planlanmaktadır. Satışa çıkışının ardından satış noktaları ve satış fiyatı bilgileri paylaşılacaktır.
    Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

neo dan ucuz olur muki:S daha cok varmış yav off bekle bekle

tasarımına hastayım bunun neo alıcaktım bu telefonu alıcam:D özellik bakımından cok fark yok tasarımı cok daha iyi kaliteli duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

tasarımına hastayım bunun neo alıcaktım bu telefonu alıcam:D özellik bakımından cok fark yok tasarımı cok daha iyi kaliteli duruyor

Neo ile aynı fiyat olabilir.

http://www.merkezinden.com/products.php?product=Sony-Ericsson-XPERIA-RAY

898 TL
    499 $

kaçırmayın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

Neo ile aynı fiyat olabilir.

http://www.merkezinden.com/products.php?product=Sony-Ericsson-XPERIA-RAY

898 TL
    499 $

kaçırmayın :D

fiyat iyimiş

• xperia ray gerçekten çok güzel oldu.her özelliğiyle ideal bir telefon.boyutlar güzel,özellikler tatminkar.inşallah fiyatıda güzel olur.
  • kıyaslama resmi

• Güzel telefon. wave in androidlisi

fiyatıda 800 altında olursa süper olur yada vatan ın indirimi beklenir alınır. neo yüzde 25 indirimle 858 TL şu anda.
  • http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-ray?cc=tr&lc=tr#view=overview

çıkmış hayırlı olsun £299.00 buda en uygu fiyatı olarak gözüüyor.
  • Ekim ayında Türkiye de satışta :) beklemeye değer bence
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.