Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaferli

Valla ben 14 aydır Aino Kullanıyorum Telefon tık Demedi Maşallahı Var Ama Artık Süresi Doldu Ray Alacam İlk başlarda Neoyu Düşünüyorum Fakat Rayin Ekranı Daha parlak ve görünüş Olarak neodan daha dikkat çekici duruor kaba değil hdmi çıkış ve ekran büyüklüğü dışında pek fark yok
    Netice Olarak Ben Tercihimi Raydan Yana Kullanıyorum fakat Hala Hiçbir timde Yok

bugün elime alıp inceleme fırsatım dahi oldu. Kayseri'de 3 ayrı TİM'de... tüm mağazalara düşmesi daha mı uygun olur bilmiyorum. TİM'in birinde bugün 990 TL dedi. birkaç gün düşüneyim dedim. pazartesi gelirsen 1250 olacak bu telefon dedi :)) ötv'den bahsediyor sanırım

• Valla inşallah öyle birşey yoktur yanariz :)) bu ötv yüzünden hemen almak istiyorum burda trabzonda hiçbir yerde yok çarşamba gelecek dediler oda muallak yani dükkanlara düşmesi 1ayi bulurki hepsiburada en uygun fiyatı verir genelde ondan aşağı olacağını zannetmiyorum dükkanlara gelse bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla inşallah öyle birşey yoktur yanariz :)) bu ötv yüzünden hemen almak istiyorum burda trabzonda hiçbir yerde yok çarşamba gelecek dediler oda muallak yani dükkanlara düşmesi 1ayi bulurki hepsiburada en uygun fiyatı verir genelde ondan aşağı olacağını zannetmiyorum dükkanlara gelse bile

vatan bilgisayara gelirse ve bir de %25 indirim gününe denk getirirsek fena olmaz gibi :)) neo 850'ye satılıyor ve hala stoklarda mevcut. ama ben ray'i gönlüme yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: comersale

arkadaşlar bugün kayseri'de gittiğim 3 mağazada 3ü de bana xperia ray'i satmak istemedi. tanıdık olan da olmayan da xperia ray dediğimde sony'ye kesinlikle bulaşma dediler. ağzım açık kaldı alamadım. o kadar heyecanlı girmiştim ki, kesin kararlıydım. Sony ericsson'un servisinin tek olduğunu ve bir giden telefonun 3aydan kısa sürede gelmediğini söylediler. sürekli arıza vereceğini söylediler. uzun zamandır sony ericsson xperia kullanan arkadaşlar var mı? ya da görüşleri olan? lütfen yardımcı olun çok zor durumdayım. bunu bana söyleyen bir TİM..

telefoncuların çogu üç kagıtçı ve telefon cahili adamlardır sen onların dediklerine kesinlikle kanma arkadasım sonra üzülen sen olursun
    ray çok güzel bir telefon ama biraz beklemekte fayda var bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Dönüştürücü kablo ile televizyona bağlanmaz mı yada bu kablonun sony ericsson olanı yok mu? Sitesinde bulamadım.

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/micro-usb-hdmi-tv-kablosu/

Bu özellik eksik bırakılır mı?

TV out hala açıklığa kavuşmadı sanırım?

Bugün nautilus time sordum, telefon gelmiş. Sadece taahhütlü satıyorlarmış, peşin satmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: enternight

quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Bu telefonun neo ile aynı fiyatta olmasına şaşanlara şaşıyorum. O yüzden başka bir yerde yazdığım bu yorumumu buraya da kopyalamayı uygun gördüm.

*Bence bu telefon neodan çok daha iyi bir ekrana sahip.
    *Neonun kontranstı ve parlaklığı düşük soluk bir ekranı var. Bunun sebebi de greenheart telefon olduğu için enerji tasarrufu için neoya backlight aydınlatması konulmamış. İlk gördüğümde normal gelmişti ama arc kullandıktan sonra ve ikisini birlikte karşılaştırdıktan sonra iyice anladım ki neonun ekranı soluk.
    *Ray aynı çözünürlükte 3.3" ekrana sahip yani demek oluyor ki piksel başına düşen alan çok daha az.
    *Ayrıca kişisel tercih meselesi neo yada ray i tercih etmek. Çok insan var boyutları küçük olsun ama güçlü bir telefonum olsun isteyen.
    *Ek olarak pil optimizasyonu ve taşıma açısından da büyük avantaj. Ray in boyutları çok cezbedici ve neodan aşağı kalır bir donanıma sahip değil.
    *Ayrıca rayde kullanılan malzemeler daha kaliteli. Tanıtımlarında malzeme kalitesinden bahsediyorlar üstüne basarak.
    *İnce ve hafif bir telefon daha ne olsun

bu söylediklerin bu telefonun neodan daha iyi olduğunu açıklamıyo dostum, senin demene göre neo arc tan iyi ray hepsinden iyi, tamam çok güzel telefonda göz var nizam var neoyla bu telefonu aynı kefeye koymak arc la neoyu aynı kefeye koymak gibidir "arc>neo>ray" durum budur daha fazla tartışmaya lüzum yok...

Zaten ray neodan üstündür demedim, rayin neodan aşağı bir telefon olmadığını aksine kendine göre avantajları olduğunu söyledim. Neo kullanıyorsun diye telefonunu göklere çıkarmana gerek yok ki, zaten forumda objektif yorum yapan yok kim ne kullanıyorsa en iyisi o :)

• quote:

arkadaşlar bugün kayseri'de gittiğim 3 mağazada 3ü de bana xperia ray'i satmak istemedi. tanıdık olan da olmayan da xperia ray dediğimde sony'ye kesinlikle bulaşma dediler. ağzım açık kaldı alamadım. o kadar heyecanlı girmiştim ki, kesin kararlıydım. Sony ericsson'un servisinin tek olduğunu ve bir giden telefonun 3aydan kısa sürede gelmediğini söylediler. sürekli arıza vereceğini söylediler. uzun zamandır sony ericsson xperia kullanan arkadaşlar var mı? ya da görüşleri olan? lütfen yardımcı olun çok zor durumdayım. bunu bana söyleyen bir TİM..

kesinlikle inanma 7-8 yıldır sonyericsson kullanıyorum en sağlam telefon üreticisidir, ordaki görevliler sözlerine kansak ıphone ve nokiadan başka cihaz satılmaz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

telefoncuların çogu üç kagıtçı ve telefon cahili adamlardır sen onların dediklerine kesinlikle kanma arkadasım sonra üzülen sen olursun
    ray çok güzel bir telefon ama biraz beklemekte fayda var bence

boyle diyenlerin teknoloji ile alakasi yok. basmakalip dusuncelerle sana gercek disi seyler soylemisler. su an belki de piyasadaki en saglam telefonu sony ericsson uretiyor. 7-8 yillik w610 w810 vb. cihazlari sorunsuz bir sekilde tik demeden kullanan hangi firmanin telefonu sony ericssondan baska? nokia mi aaaa hayir . nokianin 7-8 yillik telefonu calismaz dayanmaz calissa bile 4 -5 defa tamir gormustur.

• servis konusundaki sıkıntı doğru, teknik destek şu anda oldukça zayıf
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enternight

quote:

Bu telefonun neo ile aynı fiyatta olmasına şaşanlara şaşıyorum. O yüzden başka bir yerde yazdığım bu yorumumu buraya da kopyalamayı uygun gördüm.

*Bence bu telefon neodan çok daha iyi bir ekrana sahip.
    *Neonun kontranstı ve parlaklığı düşük soluk bir ekranı var. Bunun sebebi de greenheart telefon olduğu için enerji tasarrufu için neoya backlight aydınlatması konulmamış. İlk gördüğümde normal gelmişti ama arc kullandıktan sonra ve ikisini birlikte karşılaştırdıktan sonra iyice anladım ki neonun ekranı soluk.
    *Ray aynı çözünürlükte 3.3" ekrana sahip yani demek oluyor ki piksel başına düşen alan çok daha az.
    *Ayrıca kişisel tercih meselesi neo yada ray i tercih etmek. Çok insan var boyutları küçük olsun ama güçlü bir telefonum olsun isteyen.
    *Ek olarak pil optimizasyonu ve taşıma açısından da büyük avantaj. Ray in boyutları çok cezbedici ve neodan aşağı kalır bir donanıma sahip değil.
    *Ayrıca rayde kullanılan malzemeler daha kaliteli. Tanıtımlarında malzeme kalitesinden bahsediyorlar üstüne basarak.
    *İnce ve hafif bir telefon daha ne olsun

bu söylediklerin bu telefonun neodan daha iyi olduğunu açıklamıyo dostum, senin demene göre neo arc tan iyi ray hepsinden iyi, tamam çok güzel telefonda göz var nizam var neoyla bu telefonu aynı kefeye koymak arc la neoyu aynı kefeye koymak gibidir "arc>neo>ray" durum budur daha fazla tartışmaya lüzum yok...

Zaten ray neodan üstündür demedim, rayin neodan aşağı bir telefon olmadığını aksine kendine göre avantajları olduğunu söyledim. Neo kullanıyorsun diye telefonunu göklere çıkarmana gerek yok ki, zaten forumda objektif yorum yapan yok kim ne kullanıyorsa en iyisi o :)

Ben de arada kaldım ve şu an kafamı karıştıran tek şey neo'nun ekranı. bu gidişle birkaç ay daha bekleyip arc S alıcam.

Yurt dışından alsam arıza durumunda servis çok pahalı olur mu acaba? şu an arc s 450-500 dolar civarında alınabiliyor.

• quote:

quote:

Valla ben 14 aydır Aino Kullanıyorum Telefon tık Demedi Maşallahı Var Ama Artık Süresi Doldu Ray Alacam İlk başlarda Neoyu Düşünüyorum Fakat Rayin Ekranı Daha parlak ve görünüş Olarak neodan daha dikkat çekici duruor kaba değil hdmi çıkış ve ekran büyüklüğü dışında pek fark yok
    Netice Olarak Ben Tercihimi Raydan Yana Kullanıyorum fakat Hala Hiçbir timde Yok

bugün elime alıp inceleme fırsatım dahi oldu. Kayseri'de 3 ayrı TİM'de... tüm mağazalara düşmesi daha mı uygun olur bilmiyorum. TİM'in birinde bugün 990 TL dedi. birkaç gün düşüneyim dedim. pazartesi gelirsen 1250 olacak bu telefon dedi :)) ötv'den bahsediyor sanırım

ya amma abarttılar vergi zammını.%20 den %25 e çıktı.
    cihaz 830 olsa eski fiyatla %20 koysan 996 eder.
    zamla beraber %25 vergi koysan 1030 olur yeni fiyatı.
    nerden uydurup 1250 olacak diyolar.
    arkadaşlar bu artışla 1000TL ye satılan bir telefona en fazla 35-40 TL zam gelir.işi abartan şerefsizlerden cihaz almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 16 Ekim 2011; 17:30:00 >

• evet zammı çook abartıyorlar. neo ya 1200 tl fiyat çekenleri bile gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin60

evet zammı çook abartıyorlar. neo ya 1200 tl fiyat çekenleri bile gördüm.

neo şu an vatan computerde 857 TL.
    yarın elimdeki wave2 yi bi arkadaşa 500 e satarsam hemen gidip neo alıcam.
  • Ray vatanda stoklara girmedi bir türlü. %25 indirim yakalarsam birtane de ben alıcam.
  • Bu müthiş mobilite ve tasarıma usb bağlantı çıkışı kesinlikle yakışmamış.

Ana özellikleri bana yeterli ancak ses kaydedicide olmaması ayrı bir gariplik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

ya amma abarttılar vergi zammını.%20 den %25 e çıktı.
    cihaz 830 olsa eski fiyatla %20 koysan 996 eder.
    zamla beraber %25 vergi koysan 1030 olur yeni fiyatı.
    nerden uydurup 1250 olacak diyolar.
    arkadaşlar bu artışla 1000TL ye satılan bir telefona en fazla 35-40 TL zam gelir.işi abartan şerefsizlerden cihaz almayın.

hakikaten milleti gerizekalı zannediyolar. yarın gelirsen 1250 bu telefon :)) millet te keriz yaa...

teknosa dün indirim yapmış c7 999 lira fiyat çekiyolar. indirimli fiyatı mı bu dedim. ötv zammı geldi 1200 den aşağı satıldığı yer yok diyo bana :)) bunu dediği sıralarda aynı telefon 734 liraydı.. artık kullanıcı akıllandı arkadaşlar geçelim bunları :))

• Xperia Ray Bimeks vatan gold gibi yerlerde de satışa sunulacak mı sunulacaksa ne zaman sunulur buralarda da ?
  • Ne 1250'si arkadaş ne sıkıyorlar ya. Yeni zamla 1000'lik telefon 1040 TL olacak işte. 30-40 TL fark eder. Sormak lazım onu diyenlere yeni zamma göre Arc kaç olacakmış o zaman 1800 falan,mı? Tabii Ray sorduğunuzda Xperia Ray diye bir model yok yanlış duymuş olmayın diye cevap veren adamlardan beklenir bunlar.

Servis konusunda da bence o kadar sıkıntı yoktur daha geçen forumdan arkadaş Xperia Arc'ını gönderdi çatlak problemiyle yapıp geri gönderdiler. Sony'e sağlamlık konusunda çamur atan adam Nokia'ya ne diyecek merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 17 Ekim 2011; 14:32:01 >
  • dün aldım telefonu 900 tl ye,
    hem rayı hem neoyu elime aldım inceledim ve ray almaya karar verdim
    kesinlikle neoyu kötüleme amacım yok neo da süper bi cihaz çok kalite gerçekten ama tasarlayan adamların raydaki düşüncesi ikisini hatta arcı da incelediğinizde görüyorsunuzki; mobilite taşıma kolaylığı smartphone özelliği olması, tip duruş şekil ise neodan daha iyi tabi zevk meselesi kimisi neoyu beğenir kimside rayı yeterki sonyericsson beğensin, hepsi süper cihaz, zevkiniz neye yetiyorsa onu alın 900 e bulamasaydım neo alacaktım bende zaten.

incelemem;
    çok sağlam ve şık duruyor bir kere, dikkat çekmemesi imkansız,
    ekran kalitesi, parlaklığı dokunmatik hasssiyeti ıphone dan aşağı değil yukarı bile olabilir,
    menüsünü launcherı falan filan zaten anlatmıyorum mükemmel,
    şarjı ölçemedim ama 1500mah normal kullanımda en az 3 gün gitmesi lağzım, ölçünce buraya yazarım fakat ilk günler çok kurcalanıyor.
    home tuşu ıphone tarzı yapılmış extra led aydınlatması var uyarılar için çok fonksiyonlu,
    internete girmek çok zevkli ekran yeterli, klavyesi falan rahat kullandım benim ellerim büyük olmasına rağmen,
    android market hemen kendini güncelleyip yeni versiyona geçiş yaptı, görünüm çok hoş, ücretlilerde gözüküyor.
    4 gb kart takılı çıktı,

sorularınız olursa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 17 Ekim 2011; 15:35:10 >

• hayırlı olsun.
    en merak ettiğim ray ile neo ekranları kontrast olarak parlaklık olarak aynımı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.