Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız biriki yere baktım ray'de exmor ibaresini göremedim.ray'de kullanılan lens exmor değilmi?

düzeltme:tamam exmor r varmış gsmarena yazmamış sadece.onun dışında heryerde bu bilgi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 18 Ekim 2011; 14:37:16 >
  • ekran parlaklığı neo'dan çok daha iyi gibi geldi bana.siz ne dersiniz bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: LordGunthar

Kac gundur sormadigim TiM kalmadi, yok hicbir yerde. Daha gelmemis bile. Insanlar nerelerde almis aleti, ben Istanbul'un gobeginde bulamiyorum.

Hayir isin ilginc yani, Turkcell'den herhangi bir stok/tarih bilgisi de alamiyorum. Satista diyorlar, ama nerede gercekten var nerede yok kimse bilmiyor.

Istanbul icinde bu cihazin oldugunu bildiginiz/gordugunuz herhangi bir magaza var mi?

İki gün önce Bakırköy ve Zeytinburnu civarındaki Timlerin hemen hemen hepsine sordum sizinde dediğiniz gibi kesin bir tarih veremiyorlar.Bakırköydeki Tim bu Cuma gelebileceğini söyledi tabii kesin olmamakla birlikte...

bakırköyde senin sorduğun tim istanbul caddesi ile ebuzziya caddesinin kesiştiği köşedekidir kesin.
    ben istanbul caddesinin ilerisinde bir tane tim daha var ona sordum ondada yok.
    heralde yakınız aynı çevrede.bi yerde ray yakalarsan haber ver bi zahmet.bulursam ben sana haber veririm.

Tabii ki haber veririm.. Ben z.burnundayım bazen vakit buldukça gezerim sorarım..

• quote:

yalnız biriki yere baktım ray'de exmor ibaresini göremedim.ray'de kullanılan lens exmor değilmi?

düzeltme:tamam exmor r varmış gsmarena yazmamış sadece.onun dışında heryerde bu bilgi mevcut.

hocam rayda exmor-r sensör var,
    zaten reklamı o şekilde,
    birde exmor lens diye bişey yok.
  • yakamoz40, telefonunuz hayırlı olsun.
    Ray ile birkaç resim çekip ekleyebilir misiniz?
    Herhangi olumsuz bir durumla karşılaştınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

yalnız biriki yere baktım ray'de exmor ibaresini göremedim.ray'de kullanılan lens exmor değilmi?

hocam rayda exmor-r sensör var,
    zaten reklamı o şekilde,
    birde exmor lens diye bişey yok.

ya o an o şekilde aklıma geldi.
    diyafram açıklığı hakkında bilginiz varmı?
    ya ray yada neo alıcaz bakalım.alınca bendeki n8 le bi kamera karşılaştırması yaparım.
  • Selam arkadaşlar azönce ürünü bende aldım kontratlı yer z.burnu.Beyaz olanı aldım şuan şarjda...Bir kaç resim...

>>> SE Xperia™  RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD  720P <

>>> SE Xperia™  RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD  720P <

• Güzel cihaz, hayırlısı olsun, güle güle kullan...
  • Teşekkürler darısı darısı isteyenlere olsun....
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun, detaylı inceleme bekliyoruz.
  • Telefonda Hepsiburada.com dan alınanlar da dahil Turkcell reklamları ve ikonları ile doluymuş doğru mu ?
  • Mesaj geldiginde telefonun alt tarafindaki home tusunun oradaki isik uyari olarak yaniyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Mesaj geldiginde telefonun alt tarafindaki home tusunun oradaki isik uyari olarak yaniyor mu acaba?

Elbette ışık durum bilgisi cihazda mevcut..
  • Kayseri'de 13 Ekim'de 3 Tİm'de direk olarak alıp inceleme fırsatım oldu. nasıl olur da İstanbul'da olmaz hayret ettim yaa... diğer mağazalara ne zaman düşer bilen var mı arkadaşlar daha önceki tecrübelerinden ?? soruldu daha önce ama cevap veren olmadı..
  • Neden herkes timden alıyor.Hepsiburada dan alın 100 lira hediye çeki ve 100 lira world puan veriyo :) 800 liraya geliyor cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Neden herkes timden alıyor.Hepsiburada dan alın 100 lira hediye çeki ve 100 lira world puan veriyo :) 800 liraya geliyor cihaz

Hem 100 TL hediye çeki hemde 100 TL word puanı alabiliyomuyuz. 2 kampanya birleştirilebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Neden herkes timden alıyor.Hepsiburada dan alın 100 lira hediye çeki ve 100 lira world puan veriyo :) 800 liraya geliyor cihaz

Hem 100 TL hediye çeki hemde 100 TL word puanı alabiliyomuyuz. 2 kampanya birleştirilebiliyor mu?

Biri hepsiburadanin yaptığı kampanya diğeri worldcard in yaptığı kampanya.Birbiri ile bağlantısı yok.Bu yüzden birleşir
  • 100 tl hediye çekini nasıl kazanıyoruz ki??
  • arkadaslar bunun ekrani " Gorilla Glass " mi ?
  • hepsiburada da bir yorum gördüm. Aldığım cihazın heryerinde turkcell reklamı var diye. Bu reklam olayı sadece timler deki telefonlardamı var yoksa hepsinde mi böyle acaba.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.