Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: electribe

selam bugun kanyondaki timde gördüm çok güzel telefon ama 12 ay taksitli 1100 tl , iphone 3g kulanıyorum ekranı bozulmak üzere bozulana kadar bekliycem sonra alırım bide bişey sormak istiyorum ray android 4 ü destekliycekmi?

http://www.androidturkiye.net/tag/xperia-ray/ Sorununuzun cevabı linkte mevcut yani kısaca geleceği kesinleşmiş...

umarım doğrudur.çünkü htc desire wildfire incredible serisi telefonlarına 4.0 gelmeyeceğini duyurmuş.

Sharpie, dostum sonuçta yeni bir cihaz gelmesi gerekir diye düşünüyorum.Linktede kesin olduğu haberini duyurmuşlar...

• ve se için geçerli bi yazı o linkteki
  • Bugün iki tim'e fiyat sordum. Kadıköy halitağa caddesindeki tim 1085 lira dedi, acıbadem şengüller tim 1000 lira dedi ve bu fiyatlar zamlı hali. Bazı tim'ler peşin satmıyor, mesela nautilustaki. Şengüller tim'de bir adet siyah renginden vardı. Eğer o satılırsa hemen sipariş vericekler, tel. no bıraktım arayacaklar. Şengüllerden daha uygun fiyat veren tim var mı?
  • Benim merak ettiğim bir soru, NEO'da kamera için LED flash derken RAY'de kamera ışığı diye ayrı bir isimle belirtmişler, kullanan arkadaşlara sorum RAY'de gece çekiminde kamera ışığı ortamı aydınlatıyor mu ?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Benim merak ettiğim bir soru, NEO'da kamera için LED flash derken RAY'de kamera ışığı diye ayrı bir isimle belirtmişler, kullanan arkadaşlara sorum RAY'de gece çekiminde kamera ışığı ortamı aydınlatıyor mu ?

teşekkürler

Evet maalesef gece çekimlerini ben beğenmedim çünkü flash gücü bana yetersiz gibi geldi,ama böyle boyutta bir cihaz için idare eder..Bir örnek resim ekledim sizin için bilgisayar kasamı çektim...

>>> SE Xperia™  RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD  720P <

>>> SE Xperia™  RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD  720P <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 20 Ekim 2011; 21:47:34 >

• tüh gece çekimi gerçekten zayf gözüküyor

bugün ankara demirtepede bir tim e sordum tel ve maketi yok fiyat da veremediler.

sitesinde 987tl yazıyor fiyatlar biraz yüksek değil mi?

tim dışında bi yere gelir mi? tahmini ne zaman?
  • @thunderbolt teşekkürler.

çok muzmuş neo ile aynı led'i koymak, aklım almıyor bu ayrıntıları...
  • bu fotolar sıfır ışıkta sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

bu fotolar sıfır ışıkta sanırım ?

Evet dostum sadece monitörün kendi ışığı vardı odada, gece ışık mesafesi biraz yetersiz ama idare eder denebilir...
  • Şunu da söylemek isterim bu cihazın pili iki gün + olacak gibi geliyor.. telefon yaklaşık 25 saattir açık şarj durumu %72 gösteriyor...Dün 5-6 görüşme yaptım birkaç sms yolladım.akşam evde wi-fi ile birkaç sefer facebooka DH ye markete girip çıktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 21 Ekim 2011; 10:02:04 >
  • şu tv out'a taktım kafayı hakkında tek video bile yok.
  • konuyu takipteyim, borçlarımı bitireyim alacağım.

fiyatı nisan - mayıs gibi düşer mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

konuyu takipteyim, borçlarımı bitireyim alacağım.

aga nisana mayısa kim öle kim kala yaaa.. ciddi mi soruyosunuz anlamıyorum ki :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: comersale

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

konuyu takipteyim, borçlarımı bitireyim alacağım.

aga nisana mayısa kim öle kim kala yaaa.. ciddi mi soruyosunuz anlamıyorum ki :))

orası öyle tabi, ölmez de sağ kalırsak diyelim.
  • 4.0'ın kesin geleceğini bilsem hemen gidip alıcamda, Sony şuan kesin bişey söylemiş değil. X10 mini aldığımda da Sony Ericsson 2.3 güncellemesi geleceğini söylemişti, sonra iptal edilip 2.3lü Xperia Miniyi çıkardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UluMemo

4.0'ın kesin geleceğini bilsem hemen gidip alıcamda, Sony şuan kesin bişey söylemiş değil. X10 mini aldığımda da Sony Ericsson 2.3 güncellemesi geleceğini söylemişti, sonra iptal edilip 2.3lü Xperia Miniyi çıkardılar.

Çalışmalara başlamışlar

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Ericsson-Xperia-modelleri-icin-ice-Cream-Sandwich-hazirliklarina-basladi.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: UluMemo

4.0'ın kesin geleceğini bilsem hemen gidip alıcamda, Sony şuan kesin bişey söylemiş değil. X10 mini aldığımda da Sony Ericsson 2.3 güncellemesi geleceğini söylemişti, sonra iptal edilip 2.3lü Xperia Miniyi çıkardılar.

Çalışmalara başlamışlar

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Ericsson-Xperia-modelleri-icin-ice-Cream-Sandwich-hazirliklarina-basladi.htm

2.3.4 için çalışmalara başlanmış. Sony Ericsson 2011 cihazlarının hepsinin yeni android sürümlerine güncelleneceğini açıklamıştı zaten. Ama bu 4.0'da olabilir 2.3.4'te. Kesin olarak 2011 cihazlara 4.0 gelicek denilmiyor sorulduğunda.

• 4.0 ciksa ne olur cikmasa ne olur.Buyuk bir ihtimalle 512mb ramli tellerde yerlerde surunecektir diye dusunuyorum.
  • telefon çok şık bende 3 aydır bir telefonda karar kılamamıştım. Şimdi net kararımı verdim Ve aldım. Ama yurt dışından aldım. 280 euro ya geldi sanırım.(Arkadaş sağolsun)
    Pasaport kaydı için ücret ne kadar onu merak ediyorum da bilen bi arkadaş varsa bilgi verebilir mi?
  • Xperia ARC daha mı iyi yoksa bana mı öyle geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.