Şimdi Ara

SE Xperia X1 - Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6 aydır Xperia X1 kullanıyorum. Epey bir program yükledim.
    MS Voice Commander, S2U2 dan memnunum. Yolda artık telefona bakmama gerek kalmıyor.
    Genel olarak memnunum ama pil süresi 1 günün altına düştü. İlk zamanlar 3 gün gidiyordu.

Birkaç sorum olacaktı.
    1) ROM update'i yapmak istiyorum. Update yapıldığında tüm programları tekrar mı yüklemem gerekecek? Backup almamam gerek var mı? Nasıl backup alabilirim?
    2) İçinde Garmin XT yüklü. Harita için ne önerirsiniz? Haritayı satın almak istiyorum ama önceden de denemek istiyorum.
    3) TV veya film izleyebileniniz var mıdır? Nasıl çalıştırabilirim?

Teşekkürler yardımlarınız için

Jackal

SE Xperia X1 - Sorular

• 1. SpbBackup programi ile tum ki$isel bilgileri yedekleyebilirsin. rom yukledikten sonra tekrar restore edebilirsin. (yeni rom yukleyince her$ey silinir.)
    2. harita olarak tomtom cok ba$arili tavsiye ederim (navigasyon). ne amacli kullanacaksin, mesela benim icin decimal olarak koordinat ogrenmem gerekiyor, o yuzden Efficasoft GPS Utilities kullaniyorum.
    3. tv&radio konusunu denemedim ama "streaming media" veya "windows media player" ile acabilmen gerekiyor.
  • Teşekkürler.
    Backup ile ilgili; peki ROM yükleyince yüklediğim diğer programlar da silinecek mi? Çünkü onları yüklemek için bir daha satın almam gerekecek.

4) Başka bir soru da bluetooth ile ilgili. Bluetooth anlamsız bir şekilde bazen kapanıyor. Mantığı nedir anlayamadım.

Teşekkürler

H.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poco X3 GT Ana Konu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.